- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.041
Bu zaten devlet aldigi borcu odeyemezse direk imf borcunu memurlardan kesmeyecek yani insallah o durumlara gelinmezBana da gercekçi gelmedi, hersey kotuye gider zam yapılmaz onlar aynı ama maaştan kesme duyulmuş birsey değil. E hadi oldu maaştan kesecek bordronuzdan direk kaynaktan keser arkadaslarbankada altın para tutmayalıma kadar kasmayın
Şimdi pirzola dedin ya gece gece hiç iyi olmadı6bin butce ayirmistim demistim kizlar
Bunun 4 bini adaklik kurbanlara gitti.
2 bini mazottur hediyedir ivir zivir derken harcadik geriyeyaklasik 250 lira nakit kaldi.
Kredi karti da kullandim tabiki.
Eşime de soyledim. Depo full. Bu 250 lirayla istanbula kadar idare edecegiz dedim
Yarin birkac birsey alacagim 100 lira gider. 100 -150 lirayla dönüşe gecsek süper olacak.
Anneme börek yapalim dedim yolluk.
Yoksa Adam yollarda pirzolacilarda kaburgacilarda duruyor
Neden olmasin. Ben memurlarin maasinin aylardir ödenmedigini duydum. Afrika ulkelerinde var hala. Bi arastir derim.Bana da gercekçi gelmedi, hersey kotuye gider zam yapılmaz onlar aynı ama maaştan kesme duyulmuş birsey değil. E hadi oldu maaştan kesecek bordronuzdan direk kaynaktan keser arkadaslarbankada altın para tutmayalıma kadar kasmayın
Valla 20 yildir bu ulke ne seller gordu tucecim. Hic bu kadar pahalilik gormedim ben .Güneydoğuda patlıcan 15 tlama Zaten mevsimi değil birde seldi şuydu buydu derken böyle oldu
Aslında sel mel bahane fırsatçılık şahane purecimValla 20 yildir bu ulke ne seller gordu tucecim. Hic bu kadar pahalilik gormedim ben .
Birisi dedi ya domates de yemeyiverin .Güneydoğuda patlıcan 15 tlama Zaten mevsimi değil birde seldi şuydu buydu derken böyle oldu
Tam aciklmasi bu akdenizde her sene sel felaketi olur ilk degil ama hic bu fiyatlari gormemistikAslında sel mel bahane fırsatçılık şahane purecim
Tamam canim bakayim tesekkur ederimSuveybe13 canım bez fıyatını kaydetmıstm ındırımlı halınden dustu e bebekten 1beden 1tane 2beden 1tane aldk haberin olsun
prıma premıumcare 1beden 70den 50 oldu 2beden 120den 86 oldu
Bende vardi kullaniyordum makineye De atiyordum dolapta da az yer kapliyor hepsi Dili gecmis zaman olarak kaldi kizartma yok artik. Eger Cok kizartma yapiyorsan deger. Gecen ikea da daha pahalidi idi sankiKizlar yarin bime yağ sıçratmaz geliyor. 8.50 tl.
Nasil birsey kullanan var mi. Kizartma yaparken işe yariyor mu
Domestos ile yapardim ben.Temizligini nasil yapiyosun.
Kizartma yaparken kapatiyoruz.buharlanma vs oluyor mu
Arada boyle haberler cikar. Ona kadar vergiler artar misal akaryakitta %70 orani otv var onu % 90 yapiverirler. Zaten bazi kalemlerde otv %80-90 oraninda.Bana da gercekçi gelmedi, hersey kotuye gider zam yapılmaz onlar aynı ama maaştan kesme duyulmuş birsey değil. E hadi oldu maaştan kesecek bordronuzdan direk kaynaktan keser arkadaslarbankada altın para tutmayalıma kadar kasmayın
Pahali olmasini Anliyorum da su mevsimde De insanlar patlicani domates Biberi nasil yiyorlar gercekten anlayamiyorum. Onun yerine yazin kurut Kisin mis gibi kurutmalik olanini ye.Istanbulda neyse de egede akdenizde patlicanin kilosunu 13 liraya gördüm ya .ne diyim bilemedim
Çok çok geçmiş olsun.Minik kızım aksam rahatsızlandı boğazı doldu nefesi zor aldı çok korktum hemen hast götürdük buhar verdiler geldik balgam var zorluyor yavruyuözelin aciline götürdük 30 tl verdik
Bu aralar nereye ne harcandı hesabi tutmak imkansız oldu şu misali gidiyor paralar
Hahahaha evetBirisi dedi ya domates de yemeyiverin .
Patlican da yemiyiverin gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?