Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tam aciklmasi bu akdenizde her sene sel felaketi olur ilk degil ama hic bu fiyatlari gormemistik
Aynen öyle annemler sel ve hortumun olduğunu bölgedeler o sırada bizdeydiler üzüldük biraz yaşananlara bir sürü hasar kayıp varmış. Ama 15 tl de cidden fazla 8 olacağı yerde 10 olsun mesela . 15 tl ye almak yerine gider üzerine 5 tl daha koyar yarım kilo kıyma alırım . Patlıcanı da mevsiminde yerim . Geçenlerde 8 tl iken 4 patlıcan almıştım imam bayıldı denemek için. Çünkü buzluktaki patlıcanlarım bitti 5 kg az geldi önümüzdeki sene daha fazla hazırlık yapacağım.

Benim düdüklüde biraz ayarını kaçırayım 2 dk fazla pişsin aynen dediğin gibi eriyor fasulyem sizinki de öyle olmuş . Birşey olmaz ya yap yine bakliyat güzeldir

Merhaba kızlar,
Dün maaşım yattı ama henüz bısey yapamadım . Bu ay hepsını bozmam gerekiyor . Elımızde hıc tl yok , dolarda cok dusuk ama mecbur.
Lazere başlayacağımı soylemıstım ciceklientari ıle konuşmuştuk hatta ama benım gıttıgım hastanede kesınlıkle emzırme donemınde kabul etmıyor. Neyse bende bugun lumea almaya karar verdım bri950 modelini, 3800 den 2300 e dusmus, suanda bır kac yerde bu fıyata bulabılıyorum pıyasanın açılmasını bekliyorum almak ıcın.

Onun dışında korse almak ıstıyorum kendıme doğumdan sonra bı alt göbek sorunum var oda 250 lıra, parfümüm bıttı .
Orjınal tester alıyorum parfumlerı suanda 3 alan 2 ode var. Esım ve kendıme mı alsam dıyorum hem sevgılıler gunu hedıyesı olur 300 lırada buradan gıdecek. Ay hıc bırını yapasım yok hemde var , cok kararsız kaldım pef cok masraf yanı

Orijinal tester ları nereden alıyorsun canım ? Masrafların çokmuş bu ay

Günaydın
Pazartesi görünümlü cuma yaşıyorum
3 gündür hastayım, bugün dalağım da batıyor, yine virüslerim hortladı galiba
Çok konuşulmuş ya hangi birine cevap yazayım kaçırmışım

Herkese günaydın bütün bebek görmeye gitcem çok yakın değil komşunun kızı. 1 gr 22ayar altın takıcam.
Akşam için dünden kuru fasulye ıslattım (ilk defa aldım markası saban,BİM’den almıştım)
Pilav salata
Kurabiyeli pudingli pasta da var

Dün bekledim, biraz daha düşüş olurmu diye ama biraz yukarı yönlü hareket görünce eşimin gönderdiği bir miktar para ile euro aldım şubat ayının ilk birikimi
Yine tl de tutamadım, güya tl de biriktirecektim, yok harcarım diye korkuyorum

İlk defa makinada spor ayakkabısı (çok eskimemiş spor ayakkabılar ben de yıkadım)yıkadım ,30derecede kısa program doğru mu yaptım bilmiyorum:)
Eşim ayakkabıyı maksimum 1 sene giyiyordu ben de ayakkabı sayısını arttırdım çeşit çok eskimemiştir daha diye diye kullandırıyorum. Dün de makineden çıkmış temiz halini de gördü. Bakalım bu yaz ayakkabı almadan geçecekmi?
Ama ayakkabıları eskiyor sanki çocuğum sokakta futbol oynuyor o derece eskitiyor
Kendi spor ayakkabımı yıkadım evde spor yaparken ayakkabısız Ağrı oluyor. Evde spora ağırlık vereceğim inş başarırım 62kiloyum güncel

Aman fasulyeye dikkat et:))
Gerci benimki Hani su seker fasulyesi diyorlar ya yuvarlak yuvarlak olanlar onlardandi. Ben parfumlerimi duty free lerden almaya calisiyorum ama alamamissam da trendyoldan aliyorum ve Bench code ile orjinal mi degil mi diye mutlaka kontrol ediyorum. Simdiye kadar bir sorun yasamadim.

Boyner’den aldığım mont geldı bugün iade edecegım ben 1000tl ye aldım şimdi indirimde bot ile mont 1400lira bot ve aynı montu aldım elimdekini bugün Boyner’e iade edecegımbot 760a almıştım onuda iade etmiştimBoyner bana birdaha bırsey satmayacak

Efsun64 bende merak ettim, gözükmüyorsun
Sabahtan beri 5786521 kişi kuruma gelmiş olabilir
Ama bizde çareler tükenmez, geldikleri kişiyi kesin gelecek diye biliyorlardı, aradık gelmeyin dedik, şimdi biraz dağıldılar.

İyi bari kurtulmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…