- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.061
Aynen öyle annemler sel ve hortumun olduğunu bölgedeler o sırada bizdeydiler üzüldük biraz yaşananlara bir sürü hasar kayıp varmış. Ama 15 tl de cidden fazla 8 olacağı yerde 10 olsun mesela . 15 tl ye almak yerine gider üzerine 5 tl daha koyar yarım kilo kıyma alırım . Patlıcanı da mevsiminde yerim . Geçenlerde 8 tl iken 4 patlıcan almıştım imam bayıldı denemek için. Çünkü buzluktaki patlıcanlarım bitti 5 kg az geldi önümüzdeki sene daha fazla hazırlık yapacağım.Tam aciklmasi bu akdenizde her sene sel felaketi olur ilk degil ama hic bu fiyatlari gormemistik
Benim düdüklüde biraz ayarını kaçırayım 2 dk fazla pişsin aynen dediğin gibi eriyor fasulyem sizinki de öyle olmuş . Birşey olmaz ya yap yine bakliyat güzeldirPahali olmasini Anliyorum da su mevsimde De insanlar patlicani domates Biberi nasil yiyorlar gercekten anlayamiyorum. Onun yerine yazin kurut Kisin mis gibi kurutmalik olanini ye.
Bu arada bugun icin dunden kuru fasulye pisirmistim dun isimiz olup da disarda yiyince bugune kalmisti. Allahin gucune gitmesin ama taneleri erimis filan boyle garip bir Hal almis bebe mamasi gibiydi tabi goruntulezzet olarak iyiydi de Ilk kez bir yemegim boyle oluyor daha da kuru fasulye yapmam sanirim )
Orijinal tester ları nereden alıyorsun canım ? Masrafların çokmuş bu ayMerhaba kızlar,
Dün maaşım yattı ama henüz bısey yapamadım . Bu ay hepsını bozmam gerekiyor . Elımızde hıc tl yok , dolarda cok dusuk ama mecbur.
Lazere başlayacağımı soylemıstımciceklientari ıle konuşmuştuk hatta ama benım gıttıgım hastanede kesınlıkle emzırme donemınde kabul etmıyor. Neyse bende bugun lumea almaya karar verdım bri950 modelini, 3800 den 2300 e dusmus, suanda bır kac yerde bu fıyata bulabılıyorum pıyasanın açılmasını bekliyorum almak ıcın.
Onun dışında korse almak ıstıyorum kendıme doğumdan sonra bı alt göbek sorunum var oda 250 lıra, parfümüm bıttı .
Orjınal tester alıyorum parfumlerı suanda 3 alan 2 ode var. Esım ve kendıme mı alsam dıyorum hem sevgılıler gunu hedıyesı olur 300 lırada buradan gıdecek. Ay hıc bırını yapasım yok hemde var , cok kararsız kaldım pef cok masraf yanı
Angelparfumerıden alıyorum canım ıng.denOrijinal tester ları nereden alıyorsun canım ? Masrafların çokmuş bu ay
Orjinal tester in normalden bir farki oluyor mu?Angelparfumerıden alıyorum canım ıng.den
Aman fasulyeye dikkat et:))Herkese günaydın bütün bebek görmeye gitcem çok yakın değil komşunun kızı. 1 gr 22ayar altın takıcam.
Akşam için dünden kuru fasulye ıslattım (ilk defa aldım markası saban,BİM’den almıştım)
Pilav salata
Kurabiyeli pudingli pasta da var
Allah ağız tadıyla iyi günlerde yemeni nasip etsin canımKızlarr tamı tamına 678 tl zam almışım... Allah bereket versin...
Canım nasılsın Bayadır yazmıyorsun buraya iyimisin bebişin nasılÇok çok geçmiş olsun.
Efsun64 bende merak ettim, gözükmüyorsun
Sabahtan beri 5786521 kişi kuruma gelmiş olabilir
Ama bizde çareler tükenmez, geldikleri kişiyi kesin gelecek diye biliyorlardı, aradık gelmeyin dedik, şimdi biraz dağıldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?