- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.081
Hangi marka montun ve nereden aldın? Kaç tl ye indirimli buldun. Colombia 1000tl idi boynerde biz de Puma almıştık bir ay önce 502tl yeBoyner’den aldığım mont geldı bugün iade edecegım ben 1000tl ye aldım şimdi indirimde bot ile mont 1400lira bot ve aynı montu aldım elimdekini bugün Boyner’e iade edecegımbot 760a almıştım onuda iade etmiştim Boyner bana birdaha bırsey satmayacak
maşallahKızlarr tamı tamına 678 tl zam almışım... Allah bereket versin...
Boyner’den aldım montta botta columbıaHangi marka montun ve nereden aldın? Kaç tl ye indirimli buldun. Colombia 1000tl idi boynerde biz de Puma almıştık bir ay önce 502tl ye
Boyner’den aldım montta botta columbıa1050ye almıştım montu şimdi 880e geldı botta 520ye sanırım Ama akşam Boyner’e gidip elimdeki diğer montu iade edıp ondan kurtulmam lazım Aynı montu bida Boyner’den internetten aldım
Sepete atınca ındırım kodu var onu yazıyorsun 300tl ye 75tl indirim oluyor sepetteYaa bunun formülünü bende istesem, eşime bakıyorum bulamadım kampanyamı var fiyatlar aynı
bugun yine harcama dolu
bezlerde ındırım vardı e bebekte, 1,2,3,4 beden birer tane aldm 490dan 360a indi
gorumcemin bebıse hedıye 85tl
oglusuna üst giysi aldm feneriumdan 80tl
yıne onlara fındık alıcaz gıderken goturmek uzere 50tl falan tutar
yarın gıdıyolar aksam dısarı cıkarsak bi 80-100de oraya gıder
canları sagolsun onlarda bizden hiç esirgemezler
ıslak mendil pamuk indirimini takipteyim
önümüzdeki ay yerlerdeyim
Saksilari Guzel gunlerde kullan. Benim dusuncem su; yasadigmiz yeri elimizden gelenin en guzeli en iyisini yapmaliyiz. O saksilar ve cicekler sana kendini iyi hissettirecekse Bu Bence Harika bir sey. Biz de sanirim subat maasi ile duzeni daha saglam yapacaz. Su an ne usd ne altina Hic bir seye giremedim tl deyimselamlar hatuncanlar;
kronikuykucu samsunda mısın?
bu ay maddi durumlar fena bizde de. ben de tl haftasına yeniden başlamak istiyorum. oğlum yarın bize sigarayı bıraktırıyor. inşallah bu sefer olur.
dün saksı sipariş ettim. iki adet 400 tl. bir saksıya bu kadar para verceğimi düşünmezdim. ama hem minimalizmimden hem de evdeki eşyaların her telden farklı renkten olmaması vs vs. kendime bahane aramayayım şimdi demi :))
marta kadar kk ları hallederim diyordum ama olmadı, ek hesabın bile canına okudum. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. acı yok rocky
evet karadenızımın ıncısıselamlar hatuncanlar;
bu ay maddi durumlar fena bizde de. ben de tl haftasına yeniden başlamak istiyorum. oğlum yarın bize sigarayı bıraktırıyor. inşallah bu sefer olur.
dün saksı sipariş ettim. iki adet 400 tl. bir saksıya bu kadar para verceğimi düşünmezdim. ama hem minimalizmimden hem de evdeki eşyaların her telden farklı renkten olmaması vs vs. kendime bahane aramayayım şimdi demi :))
marta kadar kk ları hallederim diyordum ama olmadı, ek hesabın bile canına okudum. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. acı yok rocky
Anam bende para harcayıp dıyorum kendıme mont bot aldım. Eşim akşam pijama ve eşofman ihtiyacım var dedi gerçekten kalmamış bırseyı.U.S Polo da güzel ındırım buldum eşofman altı 2 üst bırde pijama takımı 229a aldım bu ay diplerdeyızEşim 2. eft yi yaptı, bir miktarda dolar aldım. Bu fiyatlar kaçmaz, ne alsam kar diyorum
Hayat akıp gidiyor bazı şeyleri abartmadan yapmak bence olağan bende senin gibi yapabilirdim. Ev eşyasına merakım fazla kıyafetten çok eşya alıyorum tabi büyük şeyler değil ama olsun bi Amerikan servis bi runner bi çiçek insanı mutlu ediyor . Mutlu olmalıyız benceselamlar hatuncanlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?