- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.101
Aldigin topraga dikkat et ormandan aldigin toprak cam ormani ise o toprak asidik olabilir ve bitki yetismeyebilir. Biraz arastirma yapmalisin.çoook teşekkür ederim datlum. siyah standlı bir saksı istiyordum ne zamandır. dün denk geldim, sipariş verdim, üretip gönderecekler.
bu aralar evde bitki yetiştirme işlerine de taktım. saksılardan birine limon dikmek istiyorum. bugün pazara gittim, marul fidesi gördüm, aldım. yarın yakınlarda bir ormana gidelim de biraz toprak alıp geleyim. toprağın mümkün olduğunca kimyasalsız olmasını istiyorum.
balkon bahçeciliği hayalimi yarın hayata geçirmeye başlıyorum, sanırım... umarım, hadi inşallah.
Onu eşimle biz hep yapıyoruz bu sene yine yapacağız çok zevkli değil mi ya ben mutlu oluyorum şahsençoook teşekkür ederim datlum. siyah standlı bir saksı istiyordum ne zamandır. dün denk geldim, sipariş verdim, üretip gönderecekler.
bu aralar evde bitki yetiştirme işlerine de taktım. saksılardan birine limon dikmek istiyorum. bugün pazara gittim, marul fidesi gördüm, aldım. yarın yakınlarda bir ormana gidelim de biraz toprak alıp geleyim. toprağın mümkün olduğunca kimyasalsız olmasını istiyorum.
balkon bahçeciliği hayalimi yarın hayata geçirmeye başlıyorum, sanırım... umarım, hadi inşallah.
Anam bende para harcayıp dıyorum kendıme mont bot aldım. Eşim akşam pijama ve eşofman ihtiyacım var dedi gerçekten kalmamış bırseyı.U.S Polo da güzel ındırım buldum eşofman altı 2 üst bırde pijama takımı 229a aldım bu ay diplerdeyızAma hepsi ihtiyacımız Seneye rahat ederiz Yatırım bende yaptım bu ay Allah bereket versın.Maastan kalanlarlada az birsey yaparız ıns.
Ayyy bence çiçek bakma özürlü değilsiniz de bakmaya çalıştığınız çiçekler çok zor olan . Orkide zaten bakılması aşırı zor bir çiçek benimde kaç orkidem oldu doğru çöpe gittiBen cicek bakma ozurluyum ofiste odamda dort tane orkide vardi hepsi yolunmus tavuga dondu temizlik gorevlisi ben bakayim bari bunlara dedi aldi kendi sefkatli Kollarina su an ne durumdalar Hic bir fikrim yok
Evde De bir Aleo vera var, simdilik direniyor garibim :)
Mutfak halisi alacaktik vazgectik. Nakitim azdi . Sirf karttan harcamamak icin almadim.
Kart kullanma disiplinim yok benim anladim
Daha oncekilerden bahsediyorum.Almamışsın işte, daha nasıl disiplin olcak, sonra alırsın hem daha güzelleri çıkar
Daha oncekilerden bahsediyorum.
Kesinlikle cok yukleniyorum karta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?