Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aldigin topraga dikkat et ormandan aldigin toprak cam ormani ise o toprak asidik olabilir ve bitki yetismeyebilir. Biraz arastirma yapmalisin.

Onu eşimle biz hep yapıyoruz bu sene yine yapacağız çok zevkli değil mi ya ben mutlu oluyorum şahsen annem kumkat sipariş verdi bana hediye dün geldi akşam eşimle saksıya aldık ay mutluluk verdi o bana girip çıkıp bakar oldum İnan limon çekirdeği çimlendirdim diktim çıkıyor yeşillendi fidem

Ben onları da yatırım olarak görüyorum, bu yıl kendime yaptığım en büyük yatırım montumu erken almak oldu, ağrılarım kesildi bu zmana kadar en az 1 kez 2 3 kez sırtım tutulmuştu, bu yıl ağrım bile yok.
Yada evde pijama, terlik, ev kıyafeti gibi eksikler ertelendikçe birikiyor olmadık yerde mecbur kalıyoruz hiç olmuyor bende ay ay böyle şeyleri tamamlıyorum. Sonra bir bakıyorum 3 lira bildiğim şey 8 9 lira olmuş soka giriyorum

Dün kargocu cocuk ugradı, abla iyimisin, ambargo mu geldi, derdin tasan yok dimi diyor

Ben çok severim çok çiçek baktım, eşimle tanışma hikayemizde çiçeklerimden geçer, ilk başlangıc noktası çiçeklerim.
Tek sevmediğim çiçek orkide, bana hep ukala ve dik başlı, buzdolabı gibi gelir
Bir sardunya, bir bodrum papatyası, menekşe asla olamaz

Merhaba herkese
Bende bugun oglumdan kalan kiyafetlere baktim bir poset kadar di zaten cogunu attirdim yiprandiklari icin yeni dogdugunda giyecegi bir suru kiyafet cikti oglusa annem hastaneye cikisi alicam demisti sanirim bende bir kac tane tulum alicam
Ben 3-6 aylik kiyafetler alicam daha cok
Bebek bakim urunleri
anne yani besik
Bebek hamagi alicaz
Simdilik alinacak listesi olarak bunlari olusturdum

Ayyy bence çiçek bakma özürlü değilsiniz de bakmaya çalıştığınız çiçekler çok zor olan . Orkide zaten bakılması aşırı zor bir çiçek benimde kaç orkidem oldu doğru çöpe gitti

Marketten döndüm tabi sinirlenirim bozuldu
1 ekmek 0.85 kuruş
Patates 0.750 gram a 2.21 tl
Yerli armut gelmişti hiç yemedik buranın yerlisini yarım kg 1.20 tl
Roka valla 2 salata zor yapar 1 tl
Soğan kg 4.49 tl di 3.13 tl lik almışım evde vardı ama ek yaptım
1 demet kıvırcık 4.49 tl

Toplam 12.87 ödedim

Bugun babam aradi kuyumcunun kp bilezigin o zamanki karsiligini nakit olarak vermis sukur bizimkilerde ustune az daha koyup tekrar 20 gr bilezik almislar
Birde bize vereceklerinden 3 bin gondereyim dedi babam gelince belki bende alirim altin dolar ama artik iyice korkar oldum hep zarar hep zarar piyasa hic guven vermiyor

Evimi temizleyip cikmistim içim rahat.

Buzdolabi raflarimi yikamistim bir gece onceden icini de silmistim. Buzlugu tekrar duzeltecegim. Kiyma göturecegim 1kg kadar. Biraz da kemikli et.
Tarhana aldik komsudan.

Evdeki stogum da tam.
Artik subat hedefim karti temizleyip kapatmak ve sonraki surecte birikime daha fazla ayirmak.

4makına perde 1makına renkli yıkandı bugün.Yarın 1makına renkli 2makına perde 1makına koltuk örtüsü yıkanacak pazar günüde 1makına nevresım.Makinaya baya yuklenecegım 3gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…