Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Uzun yıllar ben de kendi yiyeceklerimizi yetiştirdim. Bereketli olmasının yanısıra kendi yetiştırmanın hazzı paha biçilmez. Yeriniz varsa hiç durmayın. Biz lojmandayız balkon kapalı balkon ve çok küçük. Yemek masam ancak sığıyor. Bir de kedim var yeşile dayanamıyor hep çiçeklerimi dolapların üstüne kaldırdım maalesef. Keşke küçücük de olsa bahçem olsaydı...

Süt ,yoğurt, peynir,
Kıvırcık, göbek marul, domates, salatalık, kahve aldım Yaklaşık 50tl harcadım,
Misafir vardı, az önce gittiler,
10 tane oyma köfte, 1 poşet mantı ,portakal getirmişler sağolsunlar,
Yarın dışarı çıkarız yine harcama olacak ekstra.

Eşim her ayın ilk haftası maaş alır haftaya yatacak maaşları eşim de 50tl ben de 90tl kaldı.
Maaş zamları daha belli olmamış çok merak ediyorum. Zamlı maaşımız yatacak kredi kartlarına yüklendik biz de.
Mayıs ayında benim kredi kartım “SIFIR” tl olacak Allah’ın izni ile rabbim kredi kartına muhtaç etmesin kimseyi .
Kumaş almıştım puf yaptırmak için döşemecilerden fiyat aldım en uygun 300tl dediler. Ohaaaa zaten katlanır yatak 100tl A101 den. Kumaş 140tl tepehome dan. 300 tl de döşemeci istedi çok geldi kendimiz dikebilsek keşke anneme soracağım bir.

kızlar ben faturalara pek bakmıyorum esım yatırıyo bı kısın dogalgazı sorarım ona dıkkat ederım
esım bugun su faturasını dedi şok oldum 70tl gelmıs bu ay iki kişiyiz ama temızlık yapıldı evdeki her sey yıkandı+ soylemesi ayıp 10dk da bir wcdeyım e sıfon halıyle her dk calısıyo bide gomme tip yani suyu azaltma sansımda yok

Annem eşime hediye almış benden gizli kesin döküm tava aldı ya . Birde tutmuş kumkat için aldığımız toprağın parasını kumbarama atmış yeni söyledi . Hediye kargoda geliyor kargo no atmış baktım 4.5 kg yazıyor. Kesin aldı offff ayrıca karacadan biogranit tencere setim garantiye gidecek inşallah bire bir değişim gelir . İade gelirse ne yaparım bilmiyorum şuandaki değeri 800 tl biz 450 tl ye almıştık . Bana iade gelirse 450 tl vereceklermiş kavga etmem umarım düzgünce birebir değişim yapsınlar

Etrafimda karaca kullananlar hic memnun degiller tencereleri filan renkleri atmis kulplari kirilmis tabiri caizse tecavuze ugramis gibiler. Ben çeyizlerimi alirken arastirirken De iyi yorumlar yoktu pek. Bilmiyorum belki de kullananlar ozenli kullanmadilar. Ayrica granit seramik vs satis pazarlama stratejisi tek tencere var kullanilacak o da celik. Bunu malzemeci ve kimyaci arkadaslar anlattilar bizZat.

Çelik setim de var ama bio granitte alındı bir kere şuan yapacak birşey yok ne yazıkki.Karaca’dan ben memnunum aslında başka ürünlerini de kullanıyorum tencerede sorun oldu bir tek eğer düzgün değişim gelirse oda problem değil

Günaydın
Dun kızım daha kotu oldu boğazı doldu hırıltısı arttı hastaneye getirdik bronşit baslamisyatış yapıldı dun öğleden beridir hastanedeyiz bugün eve dönecektik sözde muhtemelen yarına kaldık
Özel hastanedeyiz
65 tl muayene
150 yatış
55 eko çekildi
30 tl ilaç ödedik
Kızım iyi olsunda gerisi önemli değil

Geçmiş olsun cnm

Çok geçmiş olsun. Terliyordur muhtemelen terine dikkat edin. Üstünde soğumasın.

Buyuk gecmis olsun Allah acil sifalar versin

Günaydın herkese
Bugün ev süpürüp banyolar silinecek ütü yapılacak
Kahvaltıya bir yere davetliyiz birazdan çıkarız o yüzden
öğleden sonra
1 saat süpürme
30dk banyo lavabo silme
2 saat de ütü için harcarım
Dünden kurufasulye pilav önceki günden de fırınlanmış karnabahar ve brokoli var inş bitirebiliriZ. Eşim zorla üçtanr brokoli üç tane karnabahar yiyor

Günaydın eşimin telefonu çaldı ona uyandık

Çok geçmiş olsun çok minikti kızın acil şifalar diliyorum

oyy kuzum benim yaa cok gecmıs olsun bol bol emzirmeye calıs canım anne sütü her derde deva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…