- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.121
Uzun yıllar ben de kendi yiyeceklerimizi yetiştirdim. Bereketli olmasının yanısıra kendi yetiştırmanın hazzı paha biçilmez. Yeriniz varsa hiç durmayın. Biz lojmandayız balkon kapalı balkon ve çok küçük. Yemek masam ancak sığıyor. Bir de kedim var yeşile dayanamıyor hep çiçeklerimi dolapların üstüne kaldırdım maalesef. Keşke küçücük de olsa bahçem olsaydı...çoook teşekkür ederim datlum. siyah standlı bir saksı istiyordum ne zamandır. dün denk geldim, sipariş verdim, üretip gönderecekler.
bu aralar evde bitki yetiştirme işlerine de taktım. saksılardan birine limon dikmek istiyorum. bugün pazara gittim, marul fidesi gördüm, aldım. yarın yakınlarda bir ormana gidelim de biraz toprak alıp geleyim. toprağın mümkün olduğunca kimyasalsız olmasını istiyorum.
balkon bahçeciliği hayalimi yarın hayata geçirmeye başlıyorum, sanırım... umarım, hadi inşallah.
Geçmiş olsun cnmGünaydın
Dun kızım daha kotu oldu boğazı doldu hırıltısı arttı hastaneye getirdik bronşit baslamisyatış yapıldı dun öğleden beridir hastanedeyiz bugün eve dönecektik sözde muhtemelen yarına kaldık
Özel hastanedeyiz
65 tl muayene
150 yatış
55 eko çekildi
30 tl ilaç ödedik
Kızım iyi olsunda gerisi önemli değil
Çok geçmiş olsun. Terliyordur muhtemelen terine dikkat edin. Üstünde soğumasın.Günaydın
Dun kızım daha kotu oldu boğazı doldu hırıltısı arttı hastaneye getirdik bronşit baslamisyatış yapıldı dun öğleden beridir hastanedeyiz bugün eve dönecektik sözde muhtemelen yarına kaldık
Özel hastanedeyiz
65 tl muayene
150 yatış
55 eko çekildi
30 tl ilaç ödedik
Buyuk gecmis olsun Allah acil sifalar versinGünaydın
Özel hastanedeyiz
65 tl muayene
150 yatış
55 eko çekildi
30 tl ilaç ödedik
Çok geçmiş olsun çok minikti kızın acil şifalar diliyorumGünaydın
Özel hastanedeyiz
65 tl muayene
150 yatış
55 eko çekildi
30 tl ilaç ödedik
oyy kuzum benim yaa cok gecmıs olsun bol bol emzirmeye calıs canım anne sütü her derde devaGünaydın
Özel hastanedeyiz
65 tl muayene
150 yatış
55 eko çekildi
30 tl ilaç ödedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?