- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.141
Cok gecmis olsun canim insallah hemencecik atlatir bizde gecen sene bu zamnlarda memlekete gitmistik ilk defa bronsit olmustu o yuzden bu sene gitmedikGünaydın
Dun kızım daha kotu oldu boğazı doldu hırıltısı arttı hastaneye getirdik bronşit baslamisyatış yapıldı dun öğleden beridir hastanedeyiz bugün eve dönecektik sözde muhtemelen yarına kaldık
Özel hastanedeyiz
65 tl muayene
150 yatış
55 eko çekildi
30 tl ilaç ödedik
Kızım iyi olsunda gerisi önemli değil
Ne kadar güzel bir haber hayırlısı olsun inşallah herşey sağlıklı ilerler dualarım sizinleCok Sagolun kizlar Allah razi olsun. Transfer oldu eve geldim dinleniyorum her sey Cok iyiydi :)))
:)) canim ya insallah guzel haberlerini bekliyoruzTransfere girerken esimi almiyor lar ben tek girdim hastabakici da Hemşireler de dediler ki ne kadar guleryuzlu pozitif bir hastasin:) dedim ben oyleyimdir.
Neyse islem bitti biraz dinlendirdiler ciktim bekleme salonuna giderken bir ikiz erkek cocuk gordum uc yasinda filanlardi. Beni gorunce aaaaaaaa diye bagirdilar ben De ayni onlar gibi tepki verdim sacina noldu senin diyorlar(bone takiliyor ya boneyi cikarinca biraz elektriklenmis az biraz ucusuyordu) kahkaha attirdilar bana. Bu da guzel bir ani oldu
hadi güzel haberlerinide duyalım inşallahTransfere girerken esimi almiyor lar ben tek girdim hastabakici da Hemşireler de dediler ki ne kadar guleryuzlu pozitif bir hastasin:) dedim ben oyleyimdir.
Neyse islem bitti biraz dinlendirdiler ciktim bekleme salonuna giderken bir ikiz erkek cocuk gordum uc yasinda filanlardi. Beni gorunce aaaaaaaa diye bagirdilar ben De ayni onlar gibi tepki verdim sacina noldu senin diyorlar(bone takiliyor ya boneyi cikarinca biraz elektriklenmis az biraz ucusuyordu) kahkaha attirdilar bana. Bu da guzel bir ani oldu
Çok geçmiş olsunGünaydın
Dun kızım daha kotu oldu boğazı doldu hırıltısı arttı hastaneye getirdik bronşit baslamisyatış yapıldı dun öğleden beridir hastanedeyiz bugün eve dönecektik sözde muhtemelen yarına kaldık
Özel hastanedeyiz
65 tl muayene
150 yatış
55 eko çekildi
30 tl ilaç ödedik
Kızım iyi olsunda gerisi önemli değil
Ne güzel.iyi haberlerini bekliyoruz.hangi hastanede yaptınız?Cok Sagolun kizlar Allah razi olsun. Transfer oldu eve geldim dinleniyorum her sey Cok iyiydi :)))
sağol canımÇok geçmiş olsun
Ben ankara da yasiyorum burda novaart Tup Bebek merkezinde gerceklestiNe güzel.iyi haberlerini bekliyoruz.hangi hastanede yaptınız?
Canım ceptelefpnundan da bir süre uzak kalmanı tavsiye ederim öpüldünCok Sagolun kizlar Allah razi olsun. Transfer oldu eve geldim dinleniyorum her sey Cok iyiydi :)))
O yüzden burcunu merak ettim eşinin pirzola vs sen bahsedince. Afiyet olsunKizlarr
Cevizli sucugun kilosu 30 liraymis. 3kg aldi. 1 paket de pestil aldi. 100 lira verdi eşim.
Bogazini sever benim adam
Ikizler o canim. Ben başakO yüzden burcunu merak ettim eşinin pirzola vs sen bahsedince. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?