Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cok gecmis olsun canim insallah hemencecik atlatir bizde gecen sene bu zamnlarda memlekete gitmistik ilk defa bronsit olmustu o yuzden bu sene gitmedik

Transfere girerken esimi almiyor lar ben tek girdim hastabakici da Hemşireler de dediler ki ne kadar guleryuzlu pozitif bir hastasin:) dedim ben oyleyimdir.
Neyse islem bitti biraz dinlendirdiler ciktim bekleme salonuna giderken bir ikiz erkek cocuk gordum uc yasinda filanlardi. Beni gorunce aaaaaaaa diye bagirdilar ben De ayni onlar gibi tepki verdim sacina noldu senin diyorlar(bone takiliyor ya boneyi cikarinca biraz elektriklenmis az biraz ucusuyordu) kahkaha attirdilar bana. Bu da guzel bir ani oldu

:)) canim ya insallah guzel haberlerini bekliyoruz

hadi güzel haberlerinide duyalım inşallah

Çok geçmiş olsun

Herkese ayrı ayrı tesekkur ederim güzel dilekleriniz için kızım daha iyi sabah 10 da taburcu olduk eve gidip hemen hazırlanıp yola koyulduk çünkü kızıma hava vermem gerekti makinamız var evde çok şükür evimdeyim:))
hemen buharını verdim uyudu yemek yedik dinleniyorum çok yorucuydu
14 tl ilaclarina
10 tl makinaya yeni maske aldık
pure hazel sizede hayırlı yolculuklar kazasız belasız
Kv 5 kg peynir almış bize ben hastanedeyken kızıma ve oglumada 100 er tl harçlık verdi

Kizlarr
Cevizli sucugun kilosu 30 liraymis. 3kg aldi. 1 paket de pestil aldi. 100 lira verdi eşim.
Bogazini sever benim adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…