- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.161
Aa hoş olmuş:) 12gun sonra ikiz annesisin inşTransfere girerken esimi almiyor lar ben tek girdim hastabakici da Hemşireler de dediler ki ne kadar guleryuzlu pozitif bir hastasin:) dedim ben oyleyimdir.
Neyse islem bitti biraz dinlendirdiler ciktim bekleme salonuna giderken bir ikiz erkek cocuk gordum uc yasinda filanlardi. Beni gorunce aaaaaaaa diye bagirdilar ben De ayni onlar gibi tepki verdim sacina noldu senin diyorlar(bone takiliyor ya boneyi cikarinca biraz elektriklenmis az biraz ucusuyordu) kahkaha attirdilar bana. Bu da guzel bir ani oldu
Cikista beni Karsilayip bana dogru kosuslarini Hic unutamam sanirim :)) Insallah. 12 subatta kan testi var.Aa hoş olmuş:) 12gun sonra ikiz annesisin inş
Bu hafta ici icin raporlu olacagim ama evden calismam lazim ne telefon ne De bilgisayar uzak kalmam Cok Zor :)(Canım ceptelefpnundan da bir süre uzak kalmanı tavsiye ederim öpüldün
Israrla söylüyorum telefondan uzak dur eşin ve sen girişte tutun telefonu uzandığın yerde tutma hiç . Biliyorum zor ama başarabilirsinCikista beni Karsilayip bana dogru kosuslarini Hic unutamam sanirim :)) Insallah. 12 subatta kan testi var.
sağol canım sizede geçmiş olsun çok zor bir hastalık gerçektenZeynolin44 cok gecmis olsun
Bende cok kotuyum ayakta gecirmeye calisiyorum ama sanirim ptesi gidip ardini arastiricam brz agir geciyor
Su an kalkip anneme gecmemiz gerekiyor ama pestil gibi yatiyoruz
Bugun brz disari ciktik boyneri silip supurmusler esim istanbuldan bakicak
Migrostan wc kagidi kaptik
Ben 3 seferdir gunluk camasir alip hemen rezil ediyordum duzgun 2 tane aldim memnun kalirsam ayni yerden alirim
Hayirli olsun canim insallah pozitif sonucu gorursun. Dikkat et ters hareket yapma ama surekli de yatma kan dolasimi onemli biliyorsun gerci :) Benim ameliyat kaldi babamin rahatsizligindan dolayi biraz ertelemek istedim bakalim mehmet hocayi bir daha ne zaman goruruzCok Sagolun kizlar Allah razi olsun. Transfer oldu eve geldim dinleniyorum her sey Cok iyiydi :)))
ben de ck severimm lise boyunca hep onu dınlerdim herkes bilirdi hey gidi günlerŞebnem ferah dinleye dinleye gidiyoz.
Eşim hayranidir.
İyi yolculuklar ben de çok severimŞebnem ferah dinleye dinleye gidiyoz.
Eşim hayranidir.
Dun uzandim bugun normal gunluk hayatima donus yaptim. Hatta birazdan gezmelere gidecegim kalktim Firina bi tart attim:)) Babana Buyuk gecmis olsun senin de hakkinda hayirlisi olsun.Hayirli olsun canim insallah pozitif sonucu gorursun. Dikkat et ters hareket yapma ama surekli de yatma kan dolasimi onemli biliyorsun gerci :) Benim ameliyat kaldi babamin rahatsizligindan dolayi biraz ertelemek istedim bakalim mehmet hocayi bir daha ne zaman goruruz
pure hazel iyi yolculuklar canim saglicakla gidin evinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?