Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aa hoş olmuş:) 12gun sonra ikiz annesisin inş

Market alışverişi yaptık biraz 54 tl ödedik

Zeynolin44 cok gecmis olsun
Bende cok kotuyum ayakta gecirmeye calisiyorum ama sanirim ptesi gidip ardini arastiricam brz agir geciyor
Su an kalkip anneme gecmemiz gerekiyor ama pestil gibi yatiyoruz
Bugun brz disari ciktik boyneri silip supurmusler esim istanbuldan bakicak
Migrostan wc kagidi kaptik
Ben 3 seferdir gunluk camasir alip hemen rezil ediyordum duzgun 2 tane aldim memnun kalirsam ayni yerden alirim

Benimde dün 4.49 a aldığım kıvırcık bugün 6 tl di yeşil biber 14 tl

sağol canım sizede geçmiş olsun çok zor bir hastalık gerçekten

Yarin yolcuyuz insallah.
Arabayi yerlestirdik.
Alistik pek gidesim de yok
Diger gun okul dan diye baśliyor off
Ilk 2 gün gün vucud zorlar sonra alisirim

Yarin yolcuyuz insallah.
Arabayi yerlestirdik.
Alistik pek gidesim de yok
Diger gun okul dan diye baśliyor off
Ilk 2 gün gün vucud zorlar sonra alisirim

Cok Sagolun kizlar Allah razi olsun. Transfer oldu eve geldim dinleniyorum her sey Cok iyiydi :)))
Hayirli olsun canim insallah pozitif sonucu gorursun. Dikkat et ters hareket yapma ama surekli de yatma kan dolasimi onemli biliyorsun gerci :) Benim ameliyat kaldi babamin rahatsizligindan dolayi biraz ertelemek istedim bakalim mehmet hocayi bir daha ne zaman goruruz
pure hazel iyi yolculuklar canim saglicakla gidin evinize

pure hazel hayırlı yolculuklar canım gece ben eşimden önce uyuyup sabah ondan sonra kalktım oda bana kahvaltı masası hazırlamış menemen yapmış biraz yürüyüş yapsak iyi olacak dün de evdeydik

Dun uzandim bugun normal gunluk hayatima donus yaptim. Hatta birazdan gezmelere gidecegim kalktim Firina bi tart attim:)) Babana Buyuk gecmis olsun senin de hakkinda hayirlisi olsun.

Iyi yolculuklar pure dikkatli kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…