Bugün ne aldin kaç tl harcadin

MerhabalarKahvaltı ettik kahve içiyoruz eşimlePersembe sabah gidiyor içime öküz oturduYemek yapacağım taZe fasulye tarhana çorbası.Yarın içinde etli bezelye yapacağım onuda pişirip dolaba atacağım.Salı oğlanın Doğum günü partisi var pasta siparıs ettik 120tl 20kişilik robot trenlerin resmı olacak uzerınde.Mısır patlatıp kutulara dolduracağım.Bugun bonıbon alacağız 15kutu fln onları süslü külahlara dolduracağız onları dağıtır arkadaşlarına.

Kizlar kendinize dikkat edin nolur ben cok kotu hastayim pacavra gibi oldum gozumu acamadan yatiyorum
Bu hafta is yalan oldu buyuk ihtimalle
çok geçmiş olsun bende kızımın odasını temizledim perdesini yıkadım camini sildim herseyi çekip silip süpürüp yerlestirdim tozlanmisti odası sonrada kızımı yikadim oda oda bu hafta evi kendim temizleyecegim baya bir acildik bu ay kadın çağırmiycam yarin halilarida gönderirim

E Esila09 buhar makinan varsa ventolin koy kullan canım iyi geliyor

Yokki
Iyiydim ama bogazimda bir ates sol tarafim cok agriyor halsizim hic kalkmaya halim yok.
Yrn mutlaka dr a gitmem lazim kime gidecegimi dusunuyorum

Dun uzandim bugun normal gunluk hayatima donus yaptim. Hatta birazdan gezmelere gidecegim kalktim Firina bi tart attim:)) Babana Buyuk gecmis olsun senin de hakkinda hayirlisi olsun.

Iyi yolculuklar pure dikkatli kullanin
En guzeli yorucu geçirme ama sureklide yatma, sevdiğin şeyleri yap transfer sonrası arastırması yapma internette:) olumlu dusun ve konuş bebişlerle

Okullar aciliyorsa benimde makinaya camasir at ser topla maratonum baslamis demektir 3. Postayi sericem birazdan sonra mutfak halimi,hali ustlerimi falan aticam
Hava guzel olunca oglani babasiyla hava almaya gonderdim disari
Eve bayan almiyordum ama bundan sonra duzenli almayi dusunuyorum cunku kendim zorlaniyorum
Bu donem 4-5 hafta devam edicem sonra insallah izne ayrilicam cabucak gecsin istiyorum bu haftalarda

Subat ayi ilk harcamama gununu atlattim, darisi 4 gun daha.
Bu aralar cok fazla isten cikarilan duyuyorum cok uzuluyorum
Tam tersi benim gelirim cok artti, bu sartlarda ne yone donsem sasiriyorum kafam cok karisik

calisiyorsun hamilesin zorlanirsin gerçekten
Ev evi kendim temizlemeyi seviyorum icime sine sine ama büyük temizlikleri artik 3 çocukla zorlaniyorum

Bugün kızımın odasını komple temizledim tüm evin perdeleri yıkandı eşime taktirdim camları sildim
3 makina perde yıkandı 1 makina renkliler ve yeni aldıklarımi yikadim çocukların gardırobunu duzenledim kuculenler eskiyen leri cikardim yenileri dizdim miss oldu
Yatak örtümü aticam birazdan aile boyu duş aldık
Eşim çocukları alıp alışverişe çıktı malum evde yoktuk
163 tl markete
77 tl manava vermiş.
2 de ekmek
Toplam 242.5 harcamandi bugün

293 tl doğalgaz
45 tl sıcak su ve ocaga gelmiş ayrı-ayrı geliyor bizim
Halici yi aradım açmadı yarın gitseydi halılar hava guzelken işimi bitirirdim
Yarin kapıları ve mutfağı temizliycem inş.

Oğlanı yıkadık ben duş aldım yemek yedık çay demledim cay çerez kek takılacağız öyle.Nevresımleri degıstırdım yıkadım çamaşır sepeti hiç boş kalmıyor.Pazarda 30tl markette 10tl harcadık.

Bugün öğleden sonra biraz dışarı çıktık 15 tl harcamışız hava aldık . Eve gelince eşimin işte kullandığı eşortmanları çorapları yıkanmıştı sökükleri diktim onları poşetledim kahve içtik . Yarın kuru fasulye, pilav , yoğurt çorbası yapacağım .Buzlukta mozaik pastam var çayın yanına. Zaten yemek menümü belirledim dünde eksiklerin bir kısmını almıştık. Sadece hafta içi biraz sebze alırım acelesi yok dolapta bozulmasın.Önümüzdeki ayın bütçesine oluşturduk 1 tam 1 yarım altın alacağız inşallah ayrıca mtv ödeyip sehpa alacağız eşim gömlek ben iç çamaşırı almak istiyorum onların da bütçesi hazır güzel bir ay geçeceğini düşünüyoruz açıkcası hayırlısı survivor bekliyoruz çay koyacağım. Yarın doğalgazımız gelir

bizimde çamaşır hic bitmiyor bir makina daha renkli koydum yarinda bir makina renkli hazır
Temizlik gibisi yok içim açılıyor yaptıkça

Bizde eşimle temizlik yaptık kızları ben yıkadım eşim ufaklıgı giydirdi ben büyügü kanepe örtülerini makinaya attım serdim balkonu yıkadım belim çok agrıdı akşam yemegi yedik ütü bu hafta ben yaptım eşim kestane pişirdi çay demledi şimdi içtik çamaşır katlıcam haftasonu çok çalıştı makina benim kredi kartlarıda çok gelicek eşiminki nasıl bilmiyorum umarım fazla değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…