- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.181
Hafiften bogazım yanıyor gibiKizlar kendinize dikkat edin nolur ben cok kotu hastayim pacavra gibi oldum gozumu acamadan yatiyorum
Bu hafta is yalan oldu buyuk ihtimalle
çok geçmiş olsun bende kızımın odasını temizledim perdesini yıkadım camini sildim herseyi çekip silip süpürüp yerlestirdim tozlanmisti odası sonrada kızımı yikadim oda oda bu hafta evi kendim temizleyecegim baya bir acildik bu ay kadın çağırmiycam yarin halilarida gönderirimKizlar kendinize dikkat edin nolur ben cok kotu hastayim pacavra gibi oldum gozumu acamadan yatiyorum
Bu hafta is yalan oldu buyuk ihtimalle
En guzeli yorucu geçirme ama sureklide yatma, sevdiğin şeyleri yap transfer sonrası arastırması yapma internette:) olumlu dusun ve konuş bebişlerleDun uzandim bugun normal gunluk hayatima donus yaptim. Hatta birazdan gezmelere gidecegim kalktim Firina bi tart attim:)) Babana Buyuk gecmis olsun senin de hakkinda hayirlisi olsun.
Iyi yolculuklar pure dikkatli kullanin
Gecmis olsun canimYokki
Iyiydim ama bogazimda bir ates sol tarafim cok agriyor halsizim hic kalkmaya halim yok.
Yrn mutlaka dr a gitmem lazim kime gidecegimi dusunuyorum
Insallah guzel haberlerini bekliyoruzDun uzandim bugun normal gunluk hayatima donus yaptim. Hatta birazdan gezmelere gidecegim kalktim Firina bi tart attim:)) Babana Buyuk gecmis olsun senin de hakkinda hayirlisi olsun.
Iyi yolculuklar pure dikkatli kullanin
calisiyorsun hamilesin zorlanirsin gerçektenOkullar aciliyorsa benimde makinaya camasir at ser topla maratonum baslamis demektir 3. Postayi sericem birazdan sonra mutfak halimi,hali ustlerimi falan aticam
Hava guzel olunca oglani babasiyla hava almaya gonderdim disari
Eve bayan almiyordum ama bundan sonra duzenli almayi dusunuyorum cunku kendim zorlaniyorum
Bu donem 4-5 hafta devam edicem sonra insallah izne ayrilicam cabucak gecsin istiyorum bu haftalarda
Silip supurme banyo tuvalet hep temizleniyor bende buyuk temizlikler icin alicamcalisiyorsun hamilesin zorlanirsin gerçekten
Ev evi kendim temizlemeyi seviyorum icime sine sine ama büyük temizlikleri artik 3 çocukla zorlaniyorum
bizimde çamaşır hic bitmiyor bir makina daha renkli koydum yarinda bir makina renkli hazırOğlanı yıkadık ben duş aldım yemek yedık çay demledim cay çerez kek takılacağız öyle.Nevresımleri degıstırdım yıkadım çamaşır sepeti hiç boş kalmıyor.Pazarda 30tl markette 10tl harcadık.
aynen doğum öncesi almıştım iyi bir Temizlik olmuştu 4 aydirda sil süpür otur yaptık detaylı bir temizlik gerekiyor araç sıra ben geç bile kaldımSilip supurme banyo tuvalet hep temizleniyor bende buyuk temizlikler icin alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?