- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.201
Biz Okadar çok karttan harcamak zorunda kaldıkki kalbımı tutuyorum.İnş çok abarti gelmez eşimin uçak bıletlerı kayınvalideye tel market yakıt mont bot tatil taksıdı çocuğa pasta partı malzemesı yemek falan kalbım sıkışıyorBizde eşimle temizlik yaptık kızları ben yıkadım eşim ufaklıgı giydirdi ben büyügü kanepe örtülerini makinaya attım serdim balkonu yıkadım belim çok agrıdı akşam yemegi yedik ütü bu hafta ben yaptım eşim kestane pişirdi çay demledi şimdi içtik çamaşır katlıcam haftasonu çok çalıştı makina benim kredi kartlarıda çok gelicek eşiminki nasıl bilmiyorum umarım fazla değildir
6 filan gelir herhalde okyonus . İzin 20 günlüktü dimiBiz Okadar çok karttan harcamak zorunda kaldıkki kalbımı tutuyorum.İnş çok abarti gelmez eşimin uçak bıletlerı kayınvalideye tel market yakıt mont bot tatil taksıdı çocuğa pasta partı malzemesı yemek falan kalbım sıkışıyor
22gundü izin konvoy yokmuş bilet değiştirdik 150tl de ceza yemısız valla çıktıkça çıkıyor çok stres olduk6 filan gelir herhalde okyonus . İzin 20 günlüktü dimi
Tühhhh yaaaa izne ne zaman geldi 22 günlük tazminat bir kerede mi kesilecek O zor oluyor çünkü22gundü izin konvoy yokmuş bilet değiştirdik 150tl de ceza yemısız valla çıktıkça çıkıyor çok stres olduk
16sı başladı 15gun bu Aydan 8gun diğer Aydan kesilecek. İki ayda kesınti olacak izindede çok harcama oldu Mayıs’ta araba bakımı var yaz lastıgı alınacak kasko sıgorta Ocak’ta taksıtlendı yaza kadar borç tavanTühhhh yaaaa izne ne zaman geldi 22 günlük tazminat bir kerede mi kesilecek O zor oluyor çünkü
Bu tazminatın kesilme işine öyle gıcık oluyorum ki anlatamam. Hem izne gidiliyor çok harcama oluyor dönüyoruz bir sürü kesinti oluyor of of. Tatili ne zamana almıştınız 10 günde öyle gidecek16sı başladı 15gun bu Aydan 8gun diğer Aydan kesilecek. İki ayda kesınti olacak izindede çok harcama oldu Mayıs’ta araba bakımı var yaz lastıgı alınacak kasko sıgorta Ocak’ta taksıtlendı yaza kadar borç tavan
ne güzel esin yardımcı oluyor ev islerinde benimki beceremez çocuklarla ilgilenir ama gezdirir yedirir ihtiyaçlarını görür o evdeyken daha rahatım o konudaBizde eşimle temizlik yaptık kızları ben yıkadım eşim ufaklıgı giydirdi ben büyügü kanepe örtülerini makinaya attım serdim balkonu yıkadım belim çok agrıdı akşam yemegi yedik ütü bu hafta ben yaptım eşim kestane pişirdi çay demledi şimdi içtik çamaşır katlıcam haftasonu çok çalıştı makina benim kredi kartlarıda çok gelicek eşiminki nasıl bilmiyorum umarım fazla değildir
vardiniz mi pureK. Karti kapatma durumum olmaz ise 3bin liralik altin alabilirim.
Gönlüm birikimden yana.
K.kartimi evde zor biyere mi koysam harcamamak icin
Aynen benimde hiç hesap tutmaz özellikle plan yaptıgımda hep bişeyler çıkıyor yumurta bitti peynir zeytin çok az Allah kimseye muhtaç etmesin bereketli olsun kazançlarımız herşeyden önce sağlık versinHic bir zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor o yüzden çok plan yapmakta mantıklı değil gereksiz harcamadan kacinmak yeterli zaten kalan para degerlendiriliyor
Evet eder söylenir başta ama herşeyimide yapar beraber yemek yaparız :) o yönden şanslıyımne güzel esin yardımcı oluyor ev islerinde benimki beceremez çocuklarla ilgilenir ama gezdirir yedirir ihtiyaçlarını görür o evdeyken daha rahatım o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?