Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz Okadar çok karttan harcamak zorunda kaldıkki kalbımı tutuyorum.İnş çok abarti gelmez eşimin uçak bıletlerı kayınvalideye tel market yakıt mont bot tatil taksıdı çocuğa pasta partı malzemesı yemek falan kalbım sıkışıyor

6 filan gelir herhalde okyonus . İzin 20 günlüktü dimi

22gundü izin konvoy yokmuş bilet değiştirdik 150tl de ceza yemısız valla çıktıkça çıkıyor çok stres olduk
Tühhhh yaaaa izne ne zaman geldi 22 günlük tazminat bir kerede mi kesilecek O zor oluyor çünkü

Tühhhh yaaaa izne ne zaman geldi 22 günlük tazminat bir kerede mi kesilecek O zor oluyor çünkü
16sı başladı 15gun bu Aydan 8gun diğer Aydan kesilecek. İki ayda kesınti olacak izindede çok harcama oldu Mayıs’ta araba bakımı var yaz lastıgı alınacak kasko sıgorta Ocak’ta taksıtlendı yaza kadar borç tavan

Bu tazminatın kesilme işine öyle gıcık oluyorum ki anlatamam. Hem izne gidiliyor çok harcama oluyor dönüyoruz bir sürü kesinti oluyor of of. Tatili ne zamana almıştınız 10 günde öyle gidecek

Eve geldik cok şükür kazasiz belasiz.
Yolda hic harcama yapmadik. Börek koymustuk meyve suyu da vardi yedik ictik.
Esimin arkadasinin babannnesine ugradik . Sohbet ettik biseler yiyip icip dinlendik.

Eve gelince eşim bi meyhane pilavi pisirdi. Domates konservemden actik. Yanina salata yogurt yedik.
Malzemeleri kilere ve buzluga yerlestirdik. Cok stogum oldu. Artik yeter. Ihtiyacim yok harcama yapmam .

Valizi actim . Kirlileri ayirdim. Yarin calistirirm makineyi. 4 posta calisir .
Birer duş aldik. Kaş biyik işimi hallettim.
Cok yorulmuşuz. Yataga girince anladim.

Yarin okullar aciliyor. Huzurlu mutlu bir dönem olur insallah.
Ders programi degismis. Yarin dersim var.

Şuan fiziki birikim olarak evde 2 çeyrek altinim var.
Devami gelecek insallah
Her ay 1 tane de çeyrek alayim diyorum . Kuyumcu uzak .bu durum beni caydiriyor. Ayrica güvenlik sorun. Ama cok istiyorum..

Benim altın hesabım var ondan altın aldığım zaman sanki hiç almamışım gibi hissediyorum ya . Evde de kasam iyi bir yerde olduğu için alıyorum bileziklerim kolyelerim de var zaten . Bu ay 1 tam 1 yarım alır kasayı açarım .

K. Karti kapatma durumum olmaz ise 3bin liralik altin alabilirim.
Gönlüm birikimden yana.

K.kartimi evde zor biyere mi koysam harcamamak icin

ne güzel esin yardımcı oluyor ev islerinde benimki beceremez çocuklarla ilgilenir ama gezdirir yedirir ihtiyaçlarını görür o evdeyken daha rahatım o konuda

Şuan bana birikim yapmak daha mantıklı gelmeye başladı açıkcası . Seçimden sonra altının ve piyasanın ne olacağı belli değil . Bende eksi hesap için para bırakmaya çalışmaktansa 2 çeyrek daha fazla alacağım artık .

Gunaydin kizlar
Sabah 5 de uyudum 7 de kalktim uyumam lazim ama uyuyamiyorum bir kac gundur sitresten uyuyamiyorum daha oncesinde de hasta oldugumdan uyuyamiyordum
Bugun oglen basliyor dersim diger gunler sabah bugun uyuyup rahat rahat gidecektim ama yalan oldu yine
Rabbim en kisa zamanda selamete eristirsin sikinti da olanlari

Hic bir zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor o yüzden çok plan yapmakta mantıklı değil gereksiz harcamadan kacinmak yeterli zaten kalan para degerlendiriliyor
Aynen benimde hiç hesap tutmaz özellikle plan yaptıgımda hep bişeyler çıkıyor yumurta bitti peynir zeytin çok az Allah kimseye muhtaç etmesin bereketli olsun kazançlarımız herşeyden önce sağlık versin

ne güzel esin yardımcı oluyor ev islerinde benimki beceremez çocuklarla ilgilenir ama gezdirir yedirir ihtiyaçlarını görür o evdeyken daha rahatım o konuda
Evet eder söylenir başta ama herşeyimide yapar beraber yemek yaparız :) o yönden şanslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…