Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydınlar, geç kalktım kahvaltıyı işyerinde yapacagım. bugun yayla corbası ile bamya var bizde. Ekşi ekşi guzel pişti eşim sevmez bamya ama
Yinede zorluk cıkarmadan yer öğlen dışırı çıkmazsaM ekmek ve cay ocagı dısında harcamaz olmaz.

Tünaydın ikinci eğitimi öğretim dönemi herkese hayırlı uğurlu olsun Kargo bekliyorum lensim geliyor bir daha aynı hataya düşmeyeceğim lensi de stok yapacağım bir anda bozuldu meğer dolapta da kalmamış birkaç gündür baya sıkıntı çektim ayrıca 20 tl de zam gelmiş lensime . Ayrıntılı bi temizlik yapacağım birazdan önce bi çay içeyim . Nevresimi değiştireceğim yıkansın anca kurur 2 günde kemikli et çıkarttım buzluktan kuru fasulye ıslattım akşamdan işlerimi bitirip arkadaşımı aramam lazım nişanına çok az kaldı biraz destek olurum özledim de onu akşam buzluktan annemle yaptığımız katmerden çıkarttım yedik ay çok iyi oldu. Perşembe eşim nöbetçi hem biraz katmer yapsam buzluğa atsam hemde annem 1 kg lık kavanoza bastığı yapraktan getirmişti onu sarıp buzluğa koysam hazır yemek oluyor zeytinyağlı ne güzel

Evimizin karşısındaki bir dükkana organikci açıldı . Annemle gittik çok güzel köy yumurtası salamura yaprak peynir tereyağı yoğurt süt . Süt aldık yağı az ama güzeldi yoğurt çok güzeldi artık hep oradan alıyorum . İzne kadar salamura yaprağım yok bizde çok severiz zeytinyağlı yemeği . Oradan 5 kg bidon satın alıp deneyeceğim bakalım adam eğer beğenmezseniz iade alırız dedi . Annemle kv nin yazlıklarında var yaprak aslında ama kv ile toplayıp bidonlara basmıştık birlikte . Sonra buraya dönerken vermeyim sana filan demedi bende ağzımla istemedim

Herkese selamlar
Buhar makinası ya da hava nemlendirici kullanan var mı bize çok lazım gece Boğaz ve burnumuz çok tıkanıyor kuruyor.
Kullanan varsa hangisi yazar nısınız almak istiyoruz artık

Herkese selamlar
Buhar makinası ya da hava nemlendirici kullanan var mı bize çok lazım gece Boğaz ve burnumuz çok tıkanıyor kuruyor.
Bizde vardı braun. Ama filtresi kafayı yedirtti sürekli temizlemek gerekiyor aksi takdirde mantar bakteri allah ne verdiyse topluyordu benim bademcikler küçük dil full şişmiş oluyordu. Annemlerin depoya attık; en sağlıklısı bir havluyu ıslat Petek üstüne koy ya da onu o da içinde silkele.

Merhabalar
En son cuma gunu maaşımı nasıl gomdugumu yazmıştım sanırım
Lumea , gun paraları eve bırıkıme para bunları yaptıktan sonra gerıye alan parayı aldım . 1900 lıra bu ay .
3 gr altın aldım , 660 lira. 2 gram daha almak ıstıyorum ama bır kac hafta sonra açıkçası. Parfumum bıttı , esımede sevgılıler gunu ve doğum gunu hedıyesı olarak tom ford almayı düşünüyorum gıttı paralar :)

Çok sinir bir gün yarabbim. Kargo şu saat oldu daha gelmedi evde onun yüzünden kaldım dışarı çıkmam lazımdı üf doğalgaz bugün kesin gelirdi oda gelmedi karacadan aramadılar kargo kodu için aradım tartıştım şikayet vara da şikayet döşedim birazdan paşa paşa ararlar kargo kodu vermeye

Ek ders yatmis normalde bakiciya veriyordum ama az calisacagim icin en son verecegim elimizde nakit kalmadi harclik olacak.bakici parasini da maastan vericem cunku artik maas karsiligi derse giriyorum
Sanirim bu ay birikim az olacak kk da cok gelecek

Herkese selamlar
buhar makinası kullanıyoruz biz canım
Eczaneden almıştık rossmax markası 6 sene oldu memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…