- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.261
Guzel yaslari olsun canimArkadasa balık yemeğe davetlıyız.Yarın içim yemegım var oğlanın yarın öğleden sonra okulda Doğum gününü yapacağız öğlen simit alacağım Mısır patlatıp kutulara dolduracağız akşam bonıbon paketledik.Pastasını alırız yarın okula geçerken çok heyecanlı kuzucuğumBugun harcama olmadı yazacaktım ki eşim eve su sipariş etmiş.
Bende yumurtasiz sutsuz yogurtsuz kakaolu kek yaptim nefisyemektarifleri sitesinden aldim tarifi cok guzel oldu ne yiyecegimi sasirdim bu alerji yuzunden emziriyorum emzirdikce canim tatli istiyorMikrodalgada 8dkkada browni kek yaptımmikrodalgayı son 3,5yılda 3kez falan kullanmışımdır, hamilelikle kaldırdım ortadan ama çok pratik tariflerim vardı yaa arada pratikliğini özlemiyor değilim kızlar uyudu cay demledi eşim, demini almasını bekliyoruz
Bende cekirdek tuzlu fistik cikardim.Çay demledik kuruyemişi çıkarttım Buzluktan mozaik çıkarttın. Dizi izliyoruz eşim diyor ki çay çok güzel olmuş kafe çayı gibibende dedim ki kumbaraya her bardak başı 5 tl at lütfen
Bizde çok çekirdek fıstık yaparız vallaBende cekirdek tuzlu fistik cikardim.
Esim 2 kadeh biseler icti.
Uyku bastirdi beni
Bizim Ilk demlik bitti bile:)) soguk demlemeyi denediniz mi? Cok daha lezzetli oluyorMikrodalgada 8dkkada browni kek yaptımmikrodalgayı son 3,5yılda 3kez falan kullanmışımdır, hamilelikle kaldırdım ortadan ama çok pratik tariflerim vardı yaa arada pratikliğini özlemiyor değilim kızlar uyudu cay demledi eşim, demini almasını bekliyoruz
Simdi dolaba baktim. Aslinda pirasa taze biraz daha bekleyebilir.Yarin oğlumla kendime pirasa yapacagim.
Evde havuc yok . Havuc alirim okuldan sonra.
Eşime de pilav yogurt salata idare et yarin dedim.
Evet 6 kurusBenzine bu geceden itibaren zam varmis. Duydunuz mu siz de
Twitter dan epgis I Takip ediyorum benzinde 6, lpg De 14 kurus zam varBenzine bu geceden itibaren zam varmis. Duydunuz mu siz de
Bizimde geçen sene Kemer’de kaldığımız otel aynen şuan 6600 tl olmuş . Ama tabi kaliteli oteldi kabul etmek lazım da 6600 tl de verilmez ya araba alır gibi tövbe tövbeGecen bir arkadasimizin ofisine ugradim kendisi Turcu acentasi var. Onun da yorumu su oldu; bu fiyatlara gidip otel tatili yapilmaz madem yesil pasaportunuz var gidin yurt disinda gezin oldu. Gectigimiz yaz bayramda Tatil almitik 4200 e filan gelmisti ve son zamanda aldigimiz icin indirimden filan faydalanamamistik simdi ayni Otel 6600 civari fiyat cekiyor
esım 1inde alıyo ben 15inde oyle maas alıyo gıbı oluyo canım ama tabi henuz bi tadını alamadk arac kredi oldugu için bide kira esımın maası oraya gıdıyo nerdeyseBencede 15 günden 15 güne maaş alınsın iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?