Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Guzel yaslari olsun canim

Çay demledik kuruyemişi çıkarttım Buzluktan mozaik çıkarttın. Dizi izliyoruz eşim diyor ki çay çok güzel olmuş kafe çayı gibi bende dedim ki kumbaraya her bardak başı 5 tl at lütfen

Bende yumurtasiz sutsuz yogurtsuz kakaolu kek yaptim nefisyemektarifleri sitesinden aldim tarifi cok guzel oldu ne yiyecegimi sasirdim bu alerji yuzunden emziriyorum emzirdikce canim tatli istiyor

Çay demledik kuruyemişi çıkarttım Buzluktan mozaik çıkarttın. Dizi izliyoruz eşim diyor ki çay çok güzel olmuş kafe çayı gibi bende dedim ki kumbaraya her bardak başı 5 tl at lütfen
Bende cekirdek tuzlu fistik cikardim.
Esim 2 kadeh biseler icti.
Uyku bastirdi beni

Yarin oğlumla kendime pirasa yapacagim.
Evde havuc yok . Havuc alirim okuldan sonra.
Eşime de pilav yogurt salata idare et yarin dedim.

Bizim Ilk demlik bitti bile:)) soguk demlemeyi denediniz mi? Cok daha lezzetli oluyor

Yarin oğlumla kendime pirasa yapacagim.
Evde havuc yok . Havuc alirim okuldan sonra.
Eşime de pilav yogurt salata idare et yarin dedim.
Simdi dolaba baktim. Aslinda pirasa taze biraz daha bekleyebilir.
Yarin icin buzluktan patlican biber cikarsam yanina da patates kizartirim. Karisik kizartma olur.
Yanina da yogurt corbasi.
Buzluk biraz acilsin hem.

Haberde gördüm zam olayını şaşırmadım alıştık ets turda 3. Dönem erken rezervasyon bitmiş bizim otel Zam görmüş iyiki aldık tatili diyoruz şimdi .

Gecen bir arkadasimizin ofisine ugradim kendisi Turcu acentasi var. Onun da yorumu su oldu; bu fiyatlara gidip otel tatili yapilmaz madem yesil pasaportunuz var gidin yurt disinda gezin oldu. Gectigimiz yaz bayramda Tatil almitik 4200 e filan gelmisti ve son zamanda aldigimiz icin indirimden filan faydalanamamistik simdi ayni Otel 6600 civari fiyat cekiyor

Bizimde geçen sene Kemer’de kaldığımız otel aynen şuan 6600 tl olmuş . Ama tabi kaliteli oteldi kabul etmek lazım da 6600 tl de verilmez ya araba alır gibi tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…