- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.301
Hayırlı olsun gule gule giy. Bizde farklı zamanlarda maas alıyoruz iyi oluyor:)Ben ayın 15 inde eşim ayın 1 inde maaş alıyor, çok keyifli oluyor ve insan bunalmıyor, cebinde para kalıyor, birikim fırsatı tüh keşke paramız olsa demiyoruzBenimki ztn ayın 16 sında bıtıyor gerisi kocabank
Bir şeye çok odaklanınca oluyor galiba ya, kaç zamandır yargıcıdan kazak bakıyordum, dün 225 ten 135 e düşmüş, hemde en begendiğim model
Başka kıslık almam, artık yaza hazırlık lazım
Yine de dolar ve euro düşük ki 6nin altın da euroKur firladigi icin yurtdisi tatil de hayal oldu.
Genelde gecikoyor maasa bir hafta kala faydasi oluyor o arada kalan bir hafta zor geciyorAslinda ek ders olayi hemen hemen o hesaba geliyoroğretmenler icin
13taksıt kaldı canım 2262 ödüyoruz 55cekmıstık 30ay vadeyleKredi kaç tl kroni kaç ay kaldı
Bizimde ev için 2300 tl ödüyoruz 10 ayımız kaldı inş ya sağlıkla bitirelim13taksıt kaldı canım 2262 ödüyoruz 55cekmıstık 30ay vadeyle
ınsAllah canımm bizim evimiz yok henuz dugun takılarımız duruyo içinden harcadıklarımızda var tabiBizimde ev için 2300 tl ödüyoruz 10 ayımız kaldı inş ya sağlıkla bitirelim
Ayy adanaaaagunaydın kızlar
görev cıktı bıze dün 6senede ilk defa
adanaya gıdıyoruz 2gunlugune ucakla, zaten ck bı ıs yok test yapcaz sadece dr umda sorun yok ddi bırazda hava degısıklıgı olur dıye gıdıyorum
ayrı bı ucret almıcaz 80tl mi ne o yatıyomus sadece görev için. ordaki giderleri de firma karsılıyor
Çok iyi, tarsusa da gecebilirsiniz ordangunaydın kızlar
görev cıktı bıze dün 6senede ilk defa
adanaya gıdıyoruz 2gunlugune ucakla, zaten ck bı ıs yok test yapcaz sadece dr umda sorun yok ddi bırazda hava degısıklıgı olur dıye gıdıyorum
ayrı bı ucret almıcaz 80tl mi ne o yatıyomus sadece görev için. ordaki giderleri de firma karsılıyor
Olur inş, bizimde yok takmıyorum ben sende takma. Zamanı var demekki, yatırımlık alıp sattım bi oturacagımız evi almak istiyorum artıkınsAllah canımm bizim evimiz yok henuz dugun takılarımız duruyo içinden harcadıklarımızda var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?