Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben ayın 15 inde eşim ayın 1 inde maaş alıyor, çok keyifli oluyor ve insan bunalmıyor, cebinde para kalıyor, birikim fırsatı tüh keşke paramız olsa demiyoruz Benimki ztn ayın 16 sında bıtıyor gerisi kocabank

Bir şeye çok odaklanınca oluyor galiba ya, kaç zamandır yargıcıdan kazak bakıyordum, dün 225 ten 135 e düşmüş, hemde en begendiğim model
Başka kıslık almam, artık yaza hazırlık lazım

Hayırlı olsun gule gule giy. Bizde farklı zamanlarda maas alıyoruz iyi oluyor:)

gunaydın kızlar
görev cıktı bıze dün 6senede ilk defa
adanaya gıdıyoruz 2gunlugune ucakla, zaten ck bı ıs yok test yapcaz sadece dr umda sorun yok ddi bırazda hava degısıklıgı olur dıye gıdıyorum
ayrı bı ucret almıcaz 80tl mi ne o yatıyomus sadece görev için. ordaki giderleri de firma karsılıyor

Gecen arkadas ortaminda birisi anlatti iki sene once ogretmenler gunu kampanyasi varmis bankanin 40 bin lira kredi cekmis ayda 1400 oduyormus 36 ay vadeli. Krediyi ceker cekmez o parayi usd ye gommus. Benim icin Borc oldu birikim yolu cikti diye anlatiyordu.

Ayy adanaaaa
Çukurova unv okudum ben.
Cokk guzel bir sehir.
Yemekler muhtesrm dogasi guzel havasi ilik

Çok iyi, tarsusa da gecebilirsiniz ordan

Sabah sabah çarşıya gittim arabayla vücudumda adranalin yükseldi resmendevlet paraya kıyıp memlekete kaldırım yapmış bir Allah’ın kulu düzgün kaldırımdan yürümeyip yolun ortasından yürüyorlar yüreğim ağzıma geliyor ya arabanın önüne atlıyorlar trafik magandalarını saymıyorum daracık sokaklarda saçma hareketler . Allahım resmen kırmızı leon aşeriyorum eşim geçen diyordu gülüyordum . Bunu evde yüksek sesle söylemeyeceğim eşim valla Antep’te kırmızı leon bulmuş koşa koşa götürür almaya şimdi biraz daha durmak lazım ama kırmızı bir leonum olsun lütfen çok amin markete gittim 2 kg toz şeker ,1 kg kesme şeker , 2 tane margarin , 2 ekmek 19 tl ödedim . Başka bir marketten de 400 gram ıspanak , yarım kg karnı bahar , 2 tane ayva aldım tatlı için 9 tl ödedim

Dersim azdi bugun erken ciktim.
Kahvaltilik hazirladim cay yaptim atistirmaliklari da cikardim.kamelyaya indik gunesleniyoruz

Karacadan aradılar adam diyor ki ürünü hangi mağazadan almıştınız ? Bunu 3 kere yazdım aslında onlara ayrı ayrı anlattım durumu neyse . Bende Kayseri forum diyorum bana diyor ki oraya bırakabilirsiniz ürünleri diyor ya ben salağım bilmiyorum sanki nerede yaşadığımızı 4. Kere söyledim resmen diyorum ki bakın acele edin ürünler gidecek 40 gün evde tava tencerem az olacak ne yapacağım diyorum bana diyor ki 30 gün 10 günü mü konuşuyorsun dedim ya kaç gündür kod bekliyoruz yollayın dedim bakalım siirtte bayiye bırakadabilirsiniz geri döneceğiz dedi çok sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…