Bugün ne aldin kaç tl harcadin

esım 1inde alıyo ben 15inde oyle maas alıyo gıbı oluyo canım ama tabi henuz bi tadını alamadk arac kredi oldugu için bide kira esımın maası oraya gıdıyo nerdeyse
Kredi kaç tl kroni kaç ay kaldı

Biz bu sene tatil yapamayiz ufak bebis olacak ama memleketimiz zaten herkesin tatil yapmaya geldigi sahil kenti siklikla yuzmeye gideriz bildigimiz guzel yerler var kimseler olmuyor ailecek takiliyoruz rahat rahat
Aslinda en guzeli sizinki var ya. Bu sene Bizim de Tatil durumlari net degil yine son dakikaya kalacagiz :)

Bende yumurtasiz sutsuz yogurtsuz kakaolu kek yaptim nefisyemektarifleri sitesinden aldim tarifi cok guzel oldu ne yiyecegimi sasirdim bu alerji yuzunden emziriyorum emzirdikce canim tatli istiyor
Yaa kızlar daha ufakken çok denerdim ben yagsız unsuz şekersiz kekler, yulaflı kurabiye var oda iyidir denesene içine ceviz kuru üzüm falan koy 10dkda pişiyor

Herkese merhabalar
Eşimin maaşı henüz yatmadı dört gözle bekliyoruz valla. Kredi kartlarına yüklendik kötü oldu.
Yarın ben de domates suyu ve tarhana karışımı çorba yapacağım bugün yoğurtlu kereviz de yapmıştım arttı o da yenir. Üşenmezsem yaprak sarması yapayım bari.
Sabah kahvaltıya annem gelecek belki yardım eder. Sütçü gelecek yoğurt mayalarım bir de sütlü tatlı yaparım olmazsa .

Yarın domates çorbası, ıspanak yemeği ,ayva tatlısı yapacağım . Vişne çıkartıp birazda vişne suyu yaparım belki hiç emin olamadım . Alışverişe ve yürüyüşe gitmem lazım .

Yeşil pasaportum olsa hiç tatil fln bakmam ben kışın dolar bırıktırıp yazın yurtdışı tatılınde yerimEşimin yeşil pasaporta 2yılı kalmış onu bekliyorum dört gözleBabamında yaza oturma izni süresi bitiyor çift vatandaşlık için başvuracak inş hemen olur bizde faydalanırız

Aynı fikirdeyim yeşili kapmam çok yakın gibi, dahada durmam hiç gitmesem santorini yapar gelirim yeşil yoksa da balkanlar yapılır Ukrayna Gürcistan yapılabilir. Otel tatiline fazla para kaptırmak nitetinde değilim bakalım bi yaz olsun da

Kur firladigi icin yurtdisi tatil de hayal oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…