- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.281
Kredi kaç tl kroni kaç ay kaldıesım 1inde alıyo ben 15inde oyle maas alıyo gıbı oluyo canım ama tabi henuz bi tadını alamadk arac kredi oldugu için bide kira esımın maası oraya gıdıyo nerdeyse
Aslinda en guzeli sizinki var ya. Bu sene Bizim de Tatil durumlari net degil yine son dakikaya kalacagiz :)Biz bu sene tatil yapamayiz ufak bebis olacakama memleketimiz zaten herkesin tatil yapmaya geldigi sahil kenti siklikla yuzmeye gideriz bildigimiz guzel yerler var kimseler olmuyor ailecek takiliyoruz rahat rahat
Yaa kızlar daha ufakken çok denerdim ben yagsız unsuz şekersiz kekler, yulaflı kurabiye var oda iyidir denesene içine ceviz kuru üzüm falan koy 10dkda pişiyorBende yumurtasiz sutsuz yogurtsuz kakaolu kek yaptim nefisyemektarifleri sitesinden aldim tarifi cok guzel oldu ne yiyecegimi sasirdim bu alerji yuzunden emziriyorum emzirdikce canim tatli istiyor
Evet yapıyoruz arada o şekilde, bizimkiler geç uyudu bugun ancak geçtik caya. Nasıl geçiyor evde vakit, keyifler yerinde demi?Bizim Ilk demlik bitti bile:)) soguk demlemeyi denediniz mi? Cok daha lezzetli oluyor
Evde vakit hizli geciyor calistim bugun Yogundu. Bu hafta boyle olur hep.Evet yapıyoruz arada o şekilde, bizimkiler geç uyudu bugun ancak geçtik caya. Nasıl geçiyor evde vakit, keyifler yerinde demi?
Ben bugün Yarım saat yürüdüm. Hergün çıkmaya başlarım güneşi göreyim yeterkiYarın domates çorbası, ıspanak yemeği ,ayva tatlısı yapacağım . Vişne çıkartıp birazda vişne suyu yaparım belki hiç emin olamadım . Alışverişe ve yürüyüşe gitmem lazım .
Yeşil pasaportum olsa hiç tatil fln bakmam ben kışın dolar bırıktırıp yazın yurtdışı tatılınde yerimGecen bir arkadasimizin ofisine ugradim kendisi Turcu acentasi var. Onun da yorumu su oldu; bu fiyatlara gidip otel tatili yapilmaz madem yesil pasaportunuz var gidin yurt disinda gezin oldu. Gectigimiz yaz bayramda Tatil almitik 4200 e filan gelmisti ve son zamanda aldigimiz icin indirimden filan faydalanamamistik simdi ayni Otel 6600 civari fiyat cekiyor
Bende ya güneş gözlüğü kulaklık oh misss gibi oluyor stres atıyorum yarım saat yürüyorumBen bugün Yarım saat yürüdüm. Hergün çıkmaya başlarım güneşi göreyim yeterki
Aynı fikirdeyim yeşili kapmam çok yakın gibi, dahada durmam hiç gitmesem santorini yapar gelirimGecen bir arkadasimizin ofisine ugradim kendisi Turcu acentasi var. Onun da yorumu su oldu; bu fiyatlara gidip otel tatili yapilmaz madem yesil pasaportunuz var gidin yurt disinda gezin oldu. Gectigimiz yaz bayramda Tatil almitik 4200 e filan gelmisti ve son zamanda aldigimiz icin indirimden filan faydalanamamistik simdi ayni Otel 6600 civari fiyat cekiyor
Bende yarın başlıyorum hem diyete hem yürüyüşe çok kilo aldımBen bugün Yarım saat yürüdüm. Hergün çıkmaya başlarım güneşi göreyim yeterki
un seker sıvı yağ şu an için yasak değilYaa kızlar daha ufakken çok denerdim ben yagsız unsuz şekersiz kekler, yulaflı kurabiye var oda iyidir denesene içine ceviz kuru üzüm falan koy 10dkda pişiyor
bursa köfte yusuf muNe guzel kizlar esleriniz bir seyler yapmis benimkide kofteci yusufta kofte ismarladi
Istanbuldaki subesinden canimbursa köfte yusuf mu
O ise hala tadı damağımda bayılmıştım
Aslinda ek ders olayi hemen hemen o hesaba geliyor15 gunden 15 gune maas alsak ne guzel olur maastan 15 gun sonra para kalmiyor
Kur firladigi icin yurtdisi tatil de hayal oldu.Gecen bir arkadasimizin ofisine ugradim kendisi Turcu acentasi var. Onun da yorumu su oldu; bu fiyatlara gidip otel tatili yapilmaz madem yesil pasaportunuz var gidin yurt disinda gezin oldu. Gectigimiz yaz bayramda Tatil almitik 4200 e filan gelmisti ve son zamanda aldigimiz icin indirimden filan faydalanamamistik simdi ayni Otel 6600 civari fiyat cekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?