Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabah vestiyerle mutfak dolaplarını temizledim içine sindi
Kızımı kontrole götürdüm çok şükür daha iyi buhar 3 saatte bir veriyordum 4 saate çıkardı cima yine kontrole gideceğiz
Tavuk patates yaptım sebzeli birazdan da pilav salata yaparım eşimi bekleriz yemek icin
Harcamasiz gün yok eşimden kızıma 3 defter ıslak mendil ve ekmek istedim

bende ıslak mendil alcam bitmiş evdeki alışverişi büyük markette yaparken alayım demiştim oda olmadı erken çıkarsam markete uğrayım bari

Arkadasa balık yemeğe davetlıyız.Yarın içim yemegım var oğlanın yarın öğleden sonra okulda Doğum gününü yapacağız öğlen simit alacağım Mısır patlatıp kutulara dolduracağız akşam bonıbon paketledik.Pastasını alırız yarın okula geçerken çok heyecanlı kuzucuğumBugun harcama olmadı yazacaktım ki eşim eve su sipariş etmiş.

Güneşin tadini cikaralim biraz yuruyelim dedik.
Sokakta tuhaf tuhaf gencler türemis.
Yanimiza ağabey bise dicem diyerek geldi. Eşim gönderdi.
Esim diyorki kisa zaman sonra bunlar harac keser gibi karsimiza cilacak bu darbogaz bu pahalilik boyle devam ederse.
Ürktüm yaa

Bugün sıfır harcama yaptık Öğlen nevresimi değiştim hemen yıkadım astım yatak örtümü çıkarttım ütüledim serdim. Evi sildim süpürdüm toz WC filan . Kargo geldi doğalgaz faturası geldi . Bulaşık makinası boşattım etli kuru fasulye , pirinç pilavı ,salata , ev yoğurdundan da yoğurt çorbası yaptım turşu çıkartıp masa hazırladım .üzerimi değiştirip makyaj yaptım. Eşim geldi ay yemek yedik haber bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…