Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım nasılsın Bayadır yazmıyorsun buraya iyimisin bebişin nasıl
Pek iyi değilim canım 2 haftadır annemde kalıyorum hem grip oldum hem romatizmal tutulmam oldu birkaç gündür iyiydim bugğn yine kötüyüm ellerimi pek kullanamıyorum gerisi neyse de.. bebiş iyi Allaha şükür :) ananesinin ellerinde iyice ek gıdaya pütürlere alıştı yarın da aşı günümüz yine annemlerde kalıcam :)

Teşekkür ederim canım ilgin için :) kendimi toplamaya çalışıyorum romatizma hayata küstürüyor yaa atak dönemlerinde :)

O benim de hayalim ama tohum fide almadan kendim sıfırdan yapmak istiyorum.
Geçen sene bimdeki çeri lerin ve pazardan aldığım sözde köy domatesinin çekirdekleeini saksıya ekmiştim köy domatesi çıkmadı bimdeki domates çıktı 6 kök falandı saksıda nanem de var bizim obur kuş gelip gidip yiyordu büyümüyordu bi türlü :))) balkona kaçırmıştım onu da 1 ay kadar önce de yeşillenen soğanları boş saksıya diktim kısır yapıcam inşallah onlardan evime gidince :)
Marul kökünden öarul yetiştirmeye çalışıyorum hep çürüyor püf noktasını öğrenmem lszım
Dere otu maydanoz da nane gibi saplarını toprağa koyunca büyür mü acaba onları da yapmak istiyorum
Bir de bu sene inşallah fasülye deneyeceğim :))

meraba kızlar sabah 1 tl harcadım tam buğday ekmeği aldım küçük olandan kahvaltı için 2 dilim yedim öğle arası yürüdüm biraz

nane köküyle dikebilirsinde maydonoz dereotu tohumdan dikilir diye biliyorum canm annem öyle diker yazın bahçeye bende saksıya soğan ve sarımsak diktim büyümeye başladılar bakalım mutfagım güneş almıyor fazla o yüzden salonun balkonuna diktiklerimi koydum ordada soğuktan buruştular

Çok çok geçmiş olsun yavruya :)

Hadi yaa tüh mutfak daha iyi o zaman ya onlara benim de salonum güneş almıyo pek ama büyümüşler geçen gün eve uğradık çok sevindim :)

Efsuncum hoşgeldin çok geçmiş olsun . Neler yaşadığını az çok biliyorum benim ailemde de aynı rahatsızlıktan olan 2 kişi var çok zor bağışıklık sistemini çok sıkı tutman lazım

Kızlar bebeğime bebek arabası aldık sonunda e bebek ten 100 tl de hediye çeki kazandık araba 300 tl . Babannesi ben size parasını vereyim ben almış olayım dedi tamam dedik :))

Faceden bi gruptan da örümcek istedim verebilirim diyen kişiye gittik yanında beşik de verdi onu da annemlerde kullancaz mama sandalyesi kaldı bir tek :)

Efsuncum hoşgeldin çok geçmiş olsun . Neler yaşadığını az çok biliyorum benim ailemde de aynı rahatsızlıktan olan 2 kişi var çok zor bağışıklık sistemini çok sıkı tutman lazım
Hoşbuldum canım :) çok teşekkür ederim :)
Evet çok zor hele de kızım anne al kucağına hareketleri yapınca ben alamayınca.. o zaman çok zor. Allah onlara da şifa versin İnşallah :)

Örümcek için doktorunuza danışmanı öneririm. Bebekler için pek önerilmiyor.

Senin hastaligini Cok iyi biliyorum. Yapabilecegin en guzel sey egzersiz cunku ne kadar sabit kalirsan eklem tutulumlarin o kadar Cok ve sık olur
Sabit kalınca 5 dk da tutuluyorum evet canıım egzersiz yapınca ya da yürüyünce de ya akşama ya uyuyup uyanınca tutuluyorum eklemleri kullanmaya da gelmiyor şaşırdım napçamı :) dün 1 km cik yürüyüş yaptım bugün ayaklarım acıyor .

Uzun süre koymayacağım canım. Ben ne kadar drlar önermio da desem de yazılar bulup okusam da annem babam önemsemiyor kendi kafalarına koyduklarını yapıyolar 2 haftadır annemlerdeyim babam her gün örümcek alalım diyip durdu bunalıyorum ben de bi yerden sonra annem sen karışma ben istediğimi yapıcam diyor kavga ediyor benle olan bana oluyor bıraktım ellerine artık napayım kendi evime geçince kendi düzenime dönerim inşallah :)

Evet egzersiz doğru beslenmek çok önemli yaşın çok genç aman ihmal etme

Reçel verme diyorum doğduğundan beri babam bile tatlı sür lokum sür reçel sür diye peşimde dolanıyordu emmiyor diye düşün artık annem yetmiyor babam da eksik kalmadı bunaltma çalışmalarında şimdi yoğurduna annem reçel koyup veriyor kahvaltıda reçel yerdiriyor çay kaşığı kadar verme diyorum arkamı dönünce verip bi de söylüyor bi de drları dinleseydik seni biyütemezdik lafı yok mu ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…