- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.321
Allah bereket versin :)Kızlarr tamı tamına 678 tl zam almışım... Allah bereket versin...
Pek iyi değilim canım 2 haftadır annemde kalıyorum hem grip oldum hem romatizmal tutulmam oldu birkaç gündür iyiydim bugğn yine kötüyüm ellerimi pek kullanamıyorum gerisi neyse de.. bebiş iyi Allaha şükür :) ananesinin ellerinde iyice ek gıdaya pütürlere alıştı yarın da aşı günümüz yine annemlerde kalıcam :)Canım nasılsın Bayadır yazmıyorsun buraya iyimisin bebişin nasıl
Teşekkür ederim canım ilgin için :) kendimi toplamaya çalışıyorum romatizma hayata küstürüyor yaa atak dönemlerinde :)Efsun64 bende merak ettim, gözükmüyorsun
Sabahtan beri 5786521 kişi kuruma gelmiş olabilir
Ama bizde çareler tükenmez, geldikleri kişiyi kesin gelecek diye biliyorlardı, aradık gelmeyin dedik, şimdi biraz dağıldılar.
O benim de hayalim ama tohum fide almadan kendim sıfırdan yapmak istiyorum.çoook teşekkür ederim datlum. siyah standlı bir saksı istiyordum ne zamandır. dün denk geldim, sipariş verdim, üretip gönderecekler.
bu aralar evde bitki yetiştirme işlerine de taktım. saksılardan birine limon dikmek istiyorum. bugün pazara gittim, marul fidesi gördüm, aldım. yarın yakınlarda bir ormana gidelim de biraz toprak alıp geleyim. toprağın mümkün olduğunca kimyasalsız olmasını istiyorum.
balkon bahçeciliği hayalimi yarın hayata geçirmeye başlıyorum, sanırım... umarım, hadi inşallah.
nane köküyle dikebilirsinde maydonoz dereotu tohumdan dikilir diye biliyorum canm annem öyle diker yazın bahçeye bende saksıya soğan ve sarımsak diktim büyümeye başladılar bakalım mutfagım güneş almıyor fazla o yüzden salonun balkonuna diktiklerimi koydum ordada soğuktan buruştularO benim de hayalim ama tohum fide almadan kendim sıfırdan yapmak istiyorum.
Geçen sene bimdeki çeri lerin ve pazardan aldığım sözde köy domatesinin çekirdekleeini saksıya ekmiştim köy domatesi çıkmadı bimdeki domates çıktı 6 kök falandı saksıda nanem de var bizim obur kuş gelip gidip yiyordu büyümüyordu bi türlü :))) balkona kaçırmıştım onu da 1 ay kadar önce de yeşillenen soğanları boş saksıya diktim kısır yapıcam inşallah onlardan evime gidince :)
Marul kökünden öarul yetiştirmeye çalışıyorum hep çürüyor püf noktasını öğrenmem lszım
Dere otu maydanoz da nane gibi saplarını toprağa koyunca büyür mü acaba onları da yapmak istiyorum
Bir de bu sene inşallah fasülye deneyeceğim :))
Çok çok geçmiş olsun yavruya :)Günaydın
Dun kızım daha kotu oldu boğazı doldu hırıltısı arttı hastaneye getirdik bronşit baslamisyatış yapıldı dun öğleden beridir hastanedeyiz bugün eve dönecektik sözde muhtemelen yarına kaldık
Özel hastanedeyiz
65 tl muayene
150 yatış
55 eko çekildi
30 tl ilaç ödedik
Kızım iyi olsunda gerisi önemli değil
Ben de 30dk yürüdüm Güneş varken kaçırmayayım dedimmeraba kızlar sabah 1 tl harcadım tam buğday ekmeği aldım küçük olandan kahvaltı için 2 dilim yedim öğle arası yürüdüm biraz
Hadi yaa tüh mutfak daha iyi o zaman ya onlara benim de salonum güneş almıyo pek ama büyümüşler geçen gün eve uğradık çok sevindim :)nane köküyle dikebilirsinde maydonoz dereotu tohumdan dikilir diye biliyorum canm annem öyle diker yazın bahçeye bende saksıya soğan ve sarımsak diktim büyümeye başladılar bakalım mutfagım güneş almıyor fazla o yüzden salonun balkonuna diktiklerimi koydum ordada soğuktan buruştular
Ben de çıkmak istiyorum yaa ama ayaklarım bacaklarım izin vermiyor aklım dışarda bedenim yatıyorBen de 30dk yürüdüm Güneş varken kaçırmayayım dedimgüncel kilom 62
sirkencubin bugun transfer günüydü dimi kalbimiz seninle ınsAllah hayırlı sonuclar alırsın
Efsuncum hoşgeldin çok geçmiş olsun . Neler yaşadığını az çok biliyorum benim ailemde de aynı rahatsızlıktan olan 2 kişi var çok zor bağışıklık sistemini çok sıkı tutman lazımO benim de hayalim ama tohum fide almadan kendim sıfırdan yapmak istiyorum.
Geçen sene bimdeki çeri lerin ve pazardan aldığım sözde köy domatesinin çekirdekleeini saksıya ekmiştim köy domatesi çıkmadı bimdeki domates çıktı 6 kök falandı saksıda nanem de var bizim obur kuş gelip gidip yiyordu büyümüyordu bi türlü :))) balkona kaçırmıştım onu da 1 ay kadar önce de yeşillenen soğanları boş saksıya diktim kısır yapıcam inşallah onlardan evime gidince :)
Marul kökünden öarul yetiştirmeye çalışıyorum hep çürüyor püf noktasını öğrenmem lszım
Dere otu maydanoz da nane gibi saplarını toprağa koyunca büyür mü acaba onları da yapmak istiyorum
Bir de bu sene inşallah fasülye deneyeceğim :))
Hoşbuldum canım :) çok teşekkür ederim :)Efsuncum hoşgeldin çok geçmiş olsun . Neler yaşadığını az çok biliyorum benim ailemde de aynı rahatsızlıktan olan 2 kişi var çok zor bağışıklık sistemini çok sıkı tutman lazım
Senin hastaligini Cok iyi biliyorum. Yapabilecegin en guzel sey egzersiz cunku ne kadar sabit kalirsan eklem tutulumlarin o kadar Cok ve sık olurBen de çıkmak istiyorum yaa ama ayaklarım bacaklarım izin vermiyor aklım dışarda bedenim yatıyor
Örümcek için doktorunuza danışmanı öneririm. Bebekler için pek önerilmiyor.Kızlar bebeğime bebek arabası aldık sonunda e bebek ten 100 tl de hediye çeki kazandık araba 300 tl . Babannesi ben size parasını vereyim ben almış olayım dedi tamam dedik :))
Faceden bi gruptan da örümcek istedim verebilirim diyen kişiye gittik yanında beşik de verdi onu da annemlerde kullancaz mama sandalyesi kaldı bir tek :)
Sabit kalınca 5 dk da tutuluyorum evet canıım egzersiz yapınca ya da yürüyünce de ya akşama ya uyuyup uyanınca tutuluyorum eklemleri kullanmaya da gelmiyor şaşırdım napçamı :) dün 1 km cik yürüyüş yaptım bugün ayaklarım acıyor .Senin hastaligini Cok iyi biliyorum. Yapabilecegin en guzel sey egzersiz cunku ne kadar sabit kalirsan eklem tutulumlarin o kadar Cok ve sık olur
Uzun süre koymayacağım canım. Ben ne kadar drlar önermio da desem de yazılar bulup okusam da annem babam önemsemiyor kendi kafalarına koyduklarını yapıyolar 2 haftadır annemlerdeyim babam her gün örümcek alalım diyip durdu bunalıyorum ben de bi yerden sonra annem sen karışma ben istediğimi yapıcam diyor kavga ediyor benle olan bana oluyor bıraktım ellerine artık napayım kendi evime geçince kendi düzenime dönerim inşallah :)Örümcek için doktorunuza danışmanı öneririm. Bebekler için pek önerilmiyor.
Evet egzersiz doğru beslenmek çok önemli yaşın çok genç aman ihmal etmeSabit kalınca 5 dk da tutuluyorum evet canıım egzersiz yapınca ya da yürüyünce de ya akşama ya uyuyup uyanınca tutuluyorum eklemleri kullanmaya da gelmiyor şaşırdım napçamı :) dün 1 km cik yürüyüş yaptım bugün ayaklarım acıyor .
Reçel verme diyorum doğduğundan beri babam bile tatlı sür lokum sür reçel sür diye peşimde dolanıyordu emmiyor diye düşün artık annem yetmiyor babam da eksik kalmadı bunaltma çalışmalarında şimdi yoğurduna annem reçel koyup veriyor kahvaltıda reçel yerdiriyor çay kaşığı kadar verme diyorum arkamı dönünce verip bi de söylüyor bi de drları dinleseydik seni biyütemezdik lafı yok mu ahhhÖrümcek için doktorunuza danışmanı öneririm. Bebekler için pek önerilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?