Bugün ne aldin kaç tl harcadin

mama sandalyesi ikea tarzı alcaksan bim a101 ya da şok a geliyodu sanıırm

Kardeşimin vardı o mama sandalyesinden annem kardeşimi ona koyar banyo yaptırırdı . Bencede çok kullanışlı çocuğuma alacağım kesin şeylerden birisi o birde şöyle fiyatı da makul bence

ben kızıma almıştım başka marka tekerlekli başka odalarada götürüyorum mutfak dışında büyük kullandı küçükte şimdi mama sandalyesinde yiyor çok kullanışlı gerçekten yoksa oturtmakta zorlanıyorum

doğalgaz faturasını hesaplıcam daha 15 gün var kesilmesine ama bu aralar havalar gündüz çok güzel hava sıcak annem söyleyimde duruma göre kısma yapabilir

Yazık günah ama ya. Anne olarak senin o bebeği koruman lazım o senin sorumluluğunda. Eğer ailene anlatamıyorsan evine geçmelisin

güzel birikim yapmışsın bereketlensin darısı bize kredi kartı konusunda en azından tek karta düşmek istiyorum

Bereketli olsun.
Bende şubat ilk birikimimi yapsaydim bi.
Karti bende kapatsaydim insallah rahatlicam.

canım senin transfer oldu demi nasılsın ne zaman belli olcak bebişin durumu
Evet cumarteesi günü oldu. Haftaya salı kan testi vereceğim. Şu an göbekten yapılan kan sulandırıcı iğnelerin ağrısı hariç hiç bi şey hissetmiyorum :)) evdeyim keyifler yerinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…