- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.341
Ateş ölçer uygunmuş sanki alyacım güle güle kullanınKızlar e bebekten indirimden buhar makinası aldım 236tl ve 28tl ye de ateş ölçer aldım ilerde lazım olur
mama sandalyesi ikea tarzı alcaksan bim a101 ya da şok a geliyodu sanıırmKızlar bebeğime bebek arabası aldık sonunda e bebek ten 100 tl de hediye çeki kazandık araba 300 tl . Babannesi ben size parasını vereyim ben almış olayım dedi tamam dedik :))
Faceden bi gruptan da örümcek istedim verebilirim diyen kişiye gittik yanında beşik de verdi onu da annemlerde kullancaz mama sandalyesi kaldı bir tek :)
Gayet kullanisli gorunuyor ikea tarzi evet a101 bim vs geliyor.mama sandalyesi ikea tarzı alcaksan bim a101 ya da şok a geliyodu sanıırm
Hemde fonksiyonel deseneKardeşimin vardı o mama sandalyesinden annem kardeşimi ona koyar banyo yaptırırdı . Bencede çok kullanışlı çocuğuma alacağım kesin şeylerden birisi o birde şöyle fiyatı da makul bence
Aynen aynen iyi fikir valla bizim eşlerimizin hep yanımızda olma durumu yok mecbur yanlız kaldığımız zamanlar var malumHemde fonksiyonel desene
Yazık günah ama ya. Anne olarak senin o bebeği koruman lazım o senin sorumluluğunda. Eğer ailene anlatamıyorsan evine geçmelisinReçel verme diyorum doğduğundan beri babam bile tatlı sür lokum sür reçel sür diye peşimde dolanıyordu emmiyor diye düşün artık annem yetmiyor babam da eksik kalmadı bunaltma çalışmalarında şimdi yoğurduna annem reçel koyup veriyor kahvaltıda reçel yerdiriyor çay kaşığı kadar verme diyorum arkamı dönünce verip bi de söylüyor bi de drları dinleseydik seni biyütemezdik lafı yok mu ahhh
güzel birikim yapmışsın bereketlensin darısı bize kredi kartı konusunda en azından tek karta düşmek istiyorumSelamlar,
Dün Şubat ayı birikimi olarak 10 gr altın ve 500 usd aldım. Bugün de kredi kartımı iptal ettirdim.
2002 yılında hsbc kampüs kart ile hayatıma giren kredi kartını bugün hayatımdan çıkardım. Artık olan parayı harcama zamanı:)
canım senin transfer oldu demi nasılsın ne zaman belli olcak bebişin durumuBir yarım bir çeyrek altın aldırdım eşime 355,5 tan almış.
Hayirli bereketli olsun canim. Ek dersten 1 çeyrek alabilmek bana da nasip olsun bu hafta iciBir yarım bir çeyrek altın aldırdım eşime 355,5 tan almış.
Bereketli olsun.Selamlar,
Dün Şubat ayı birikimi olarak 10 gr altın ve 500 usd aldım. Bugün de kredi kartımı iptal ettirdim.
2002 yılında hsbc kampüs kart ile hayatıma giren kredi kartını bugün hayatımdan çıkardım. Artık olan parayı harcama zamanı:)
Evet cumarteesi günü oldu. Haftaya salı kan testi vereceğim. Şu an göbekten yapılan kan sulandırıcı iğnelerin ağrısı hariç hiç bi şey hissetmiyorum :)) evdeyim keyifler yerinde :)canım senin transfer oldu demi nasılsın ne zaman belli olcak bebişin durumu
çok sevindim sıkıca tutunsun annesine inşallah :)Evet cumarteesi günü oldu. Haftaya salı kan testi vereceğim. Şu an göbekten yapılan kan sulandırıcı iğnelerin ağrısı hariç hiç bi şey hissetmiyorum :)) evdeyim keyifler yerinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?