Bugün ne aldin kaç tl harcadin

güzel birikim yapmışsın bereketlensin darısı bize kredi kartı konusunda en azından tek karta düşmek istiyorum
Ben epeydir tek karttaydım. Harcamamaya gayret ediyordum ama ara ara kontrolsüz harcamalarım devam ediyordu. Ben de sorunu kökten halledeyim dedim:)

recel mi veriyolar iyilik mi yapiyoruz saniyolar acaba canim benim annem benden korkardı hayatta bisi veremez ben cırlarım

çok sevindim sıkıca tutunsun annesine inşallah :)
Bir de ikisi de tutarmış var ya ne sevinirim havalara uçarım :) gerçi olasılık % 15 filan ama olsun cumartesi transferden beri yüzümde şapşik anlamsız bir gülümseme bir mutluluk halleri

Allah gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah burda herkes o kadar güzel dileklerde bulundu ki:) bu da bana olumlu anlamda bir enerji verdi. Senin iş durumları nasıl belli oldu mu?
Bu arada bizim de bir harcamamız olmuştu 200 usd kadar y dışı idi daha yeni iade olmuş kredi kartına. Bu ayki kart borcundan düşmüşler. Geriye eczaneden alacağım tüp bebek ilaçlarının iadesi kaldı

İş durumu hala belirsiz İki tane iş teklifi geldi bana bu arada ama birşey netleşmediği için onalara da cevap veremedim.

Kız lar eskiden yemek olmayinca bi menemen yapar yerdik. Insan menemen yapmaya kiyamiyo artik yaa nolacak boyle
Canim yazdan mutlaka domates konserveni yap.

Benim 1 kitrelik 4 kavanoz domatesim kalmis
Üzüldüm az kalmis diye.
Eşim babaevindeyken hic yemezmis. Simdi tadini bi aldi..
Geçen gun meyhane pilavi yapti konserve domatesle. Daha da bir guzel lezzetli olmus diyor.
Bugun de buzluktan biber patlican cikardim. Yanina da patates kizarttim. Domates sosuyla birlikte pisirdim. Süper oldu

Suan domates alinmaz cok pahali hem de lezzetsiz

Cesur kararinizi alkisliyorum ... :)

Evde patates soganim var. Pirasa var.
Domates salatalik bu mevsimde pek tuketmiyoruz.
Kivircik morlahana biraz da cherry alirim.
Meyve..
Umarim 50 lirayi gecmez. Hamsi bulursam alacagim pazardan .son hamsiler zaten

Bu yaz yapicam canim inşallah aslinda domates biber cig olarak atmıştım ama bitti hemencik bu yaz daha cok aticam çiğ atincada guzel oluyo. Ama bu yaz konserve de yapcam insallah. Demi ya hic lezzetli degil

Bu yaz yapicam canim inşallah aslinda domates biber cig olarak atmıştım ama bitti hemencik bu yaz daha cok aticam çiğ atincada guzel oluyo. Ama bu yaz konserve de yapcam insallah. Demi ya hic lezzetli degil
Benim korkum şu ki. Domatesi yaz gelince 5 liradan satmazlar insallah veya patlicani..
Gecen yil 2 liradan aldim.
Ondan onceki yil 1 liradan.
75 krs 50kurusa alanlar da vardi onceki yildan.
Zaman zamandan kotu geliyor pahalilasiyor.

Bende yazın 20 kg dan 25 tane yarım kg lık kavanoz domates çıkmıştı . Şuan son 3 tane kaldı ve çok üzgünüm yaza kadar konserve doğranmış domates alacağım mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…