- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.381
Yazın 5 lira olacak kesin bizde ayy ne kadar ucuzladı diycez :)Benim korkum şu ki. Domatesi yaz gelince 5 liradan satmazlar insallah veya patlicani..
Gecen yil 2 liradan aldim.
Ondan onceki yil 1 liradan.
75 krs 50kurusa alanlar da vardi onceki yildan.
Zaman zamandan kotu geliyor pahalilasiyor.
Canim normal nasi kızartıyorsan oyle kızart normalde de çok yag sıçratiyor biber buzluktan cikinca da sicriyo biraz ben kızarttım baya biberimde bittiKizlar ben kahvaltilik biber koymustum ince kıl biber . 2 poset kadar buzlukta.
Nasil kizartirim bunu kahvalti icinn
Alemsin ya güldüm şuan inş öyle olmaz 3 tl olsa bari en kötüYazın 5 lira olacak kesin bizde ayy ne kadar ucuzladı diycez :)
TeşekkürlerCesur kararinizi alkisliyorum ... :)
Bana 10 tane kadar ödünç versen olmaz mıBen yazın çok konserve yapmışımçok var daha sayısını bilmiyorum o derece gelin bana
Lafı bile olmaz. Gel canım vereyim.Bana 10 tane kadar ödünç versen olmaz mı
Şekerim şöyle yapalım sen bi sayım yap sonra ben sana adres veririm yollarsınLafı bile olmaz. Gel canım vereyim.
Geçen yıldan az kalmıştı. Yaptım yaptım yeter mi acaba diyerek düşün. Doldurmuşum ben iyi yapmışım bakalım sayım yapayım ne kadar var
Yaa süpersin.alkisliyorum seni ben 15 sise yapabildimBen yazın çok konserve yapmışımçok var daha sayısını bilmiyorum o derece gelin bana
Ben bimin kagidini kullaniyorum yillarfir cok memnunum .bu fiyat cok fazlaA 101 e familyanin 40 li tuvalet kagidi 36,95 yarin geliyor uygun mu sizce bana uygun gibi geldi ama
Bende A101den alıyorum sonucta silip atıyoruzBen bimin kagidini kullaniyorum yillarfir cok memnunum .bu fiyat cok fazla
A101 ne kadar kagitBende A101den alıyorum sonucta silip atıyoruzsileceğim zaman aman az çekeyim 3 kat 2 kat demiyorum o an ne gelirse koparıyorum
A101 12 li çift katlısı 12.75 kuruş hatta indirimde şuan 10.75 kuruş gibi birşey .3 katlısıda 16.45 gibi birşeyden 13.95 e düşmüşA101 ne kadar kagit
Ya ayni bacim oglum modu.devir ek9nomi devri bacim.Bende A101den alıyorum sonucta silip atıyoruzsileceğim zaman aman az çekeyim 3 kat 2 kat demiyorum o an ne gelirse koparıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?