Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim korkum şu ki. Domatesi yaz gelince 5 liradan satmazlar insallah veya patlicani..
Gecen yil 2 liradan aldim.
Ondan onceki yil 1 liradan.
75 krs 50kurusa alanlar da vardi onceki yildan.
Zaman zamandan kotu geliyor pahalilasiyor.
Yazın 5 lira olacak kesin bizde ayy ne kadar ucuzladı diycez :)

Bu arada bugün patlıcanı 8.5 tl ye gördüm markette bu mevsimde normal bir fiyat . Yaza düşer artık zaten

Yalnız mazot sürekli artıyor. Geçen dolar düşünce indirimler yapılmıştı. Şu an yine düşük indirim gelir diye beklerken zam geldi... Bur türlü tutturamıyorum
Bugün 100 tl kk dan mazot 38 tl market 4 tl yemek parası gitti. Ekders çok geç yatıyor kk ya kaldım cebimde 10 tl param kaldı

Benimde 10 tane kdr var ama anneme getirecegim ona az yapmistik bize rahat yazi cikarir
Gecen yil bir donem 75 kurus 1 liraydi o donem az almistim bu sene onu bekleyecegim
Patlican burda 5liraya dusmus
Ben marul a hastayim ufacik sey pazarda 6liraydi buyuk kivirciklar 7.5 lira
Karnabahar kilo 5 liraymis annem mevsim sebzesi diye almis simdi yemezsek ne zmn yicez

Aynen karnıbahar 5 tl di galiba ıspanak 7.5 tl di

Lafı bile olmaz. Gel canım vereyim.
Geçen yıldan az kalmıştı. Yaptım yaptım yeter mi acaba diyerek düşün. Doldurmuşum ben iyi yapmışım bakalım sayım yapayım ne kadar var
Şekerim şöyle yapalım sen bi sayım yap sonra ben sana adres veririm yollarsın şaka bir yana şuan yaklaşık kışın ortasındayız daha gibi Mayıs’a daha var 20 kg yapmıştım ya sanırım 40 kg dan yapmam lazım ki mayısı buldursun bize

A 101 e familyanin 40 li tuvalet kagidi 36,95 yarin geliyor uygun mu sizce bana uygun gibi geldi ama

Bende A101den alıyorum sonucta silip atıyoruz sileceğim zaman aman az çekeyim 3 kat 2 kat demiyorum o an ne gelirse koparıyorum
Ya ayni bacim oglum modu.devir ek9nomi devri bacim.
Ogluma diyorum ki birini kopart sil katla birdaha sil.sonra ikinciyi kopart:)
Tuvalette tikaniyor oule cok cekince
Pek pis bir muhabbet oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…