- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.401
2 tane kopartmak yetiyor benceYa ayni bacim oglum modu.devir ek9nomi devri bacim.
Ogluma diyorum ki birini kopart sil katla birdaha sil.sonra ikinciyi kopart:)
Tuvalette tikaniyor oule cok cekince
Pek pis bir muhabbet oldu
A 101 e familyanin 40 li tuvalet kagidi 36,95 yarin geliyor uygun mu sizce bana uygun gibi geldi ama
Evet biminki guzel 24 lu olanindan almistimBen bimin kagidini kullaniyorum yillarfir cok memnunum .bu fiyat cok fazla
Familya marka olarak iyi ama ben bunu stok icin alicam suan var acik 32 li paketCanim 2 katli yaziyor ama illa alirim dersen begendinmi yazarmisin?
HimmA101 12 li çift katlısı 12.75 kuruş hatta indirimde şuan 10.75 kuruş gibi birşey .3 katlısıda 16.45 gibi birşeyden 13.95 e düşmüş
Allah kavustursunEşim Perşembe sabah gidiyorDamla çikolatalı kurabiye yaptım pişiyor yarın aksamda ispanak böreği ve kaşarlı pogaca yapacağım yanına koyacağız 5arkadas yiyecekler iZinden dönen bu tarz seyler götürüyormuş. Koca bardak nar ve portakal suyu sıkmış eşim içtik ah ah gitmese keşke.İçime öküz oturdu.Haziran sonu gelecek birdahaki izni ozaman
Canim gercekten mi cok uzun bi süre ya siz gidemezmisiniz hangi ilde acaba ya allah kavuştursun canım cok zor tahmin edebiliyorumEşim Perşembe sabah gidiyorDamla çikolatalı kurabiye yaptım pişiyor yarın aksamda ispanak böreği ve kaşarlı pogaca yapacağım yanına koyacağız 5arkadas yiyecekler iZinden dönen bu tarz seyler götürüyormuş. Koca bardak nar ve portakal suyu sıkmış eşim içtik ah ah gitmese keşke.İçime öküz oturdu.Haziran sonu gelecek birdahaki izni ozaman
Purecim a101 in online sitesinde deterjanlarda indirim var bakar mısın fiyatlar nasılHimm
Ben indirimden daha kaliteli markalari 32lisi 30 tlye aldim
Allah kavuştursun çok zor biliyorum. Geçen sene bugün bizim için afrinin başlangıcıydı . Bu saatlerde eşim yeni gitmiş bende ağlaya ağlaya valizimi topluyordum nereden nereye işteEşim Perşembe sabah gidiyorDamla çikolatalı kurabiye yaptım pişiyor yarın aksamda ispanak böreği ve kaşarlı pogaca yapacağım yanına koyacağız 5arkadas yiyecekler iZinden dönen bu tarz seyler götürüyormuş. Koca bardak nar ve portakal suyu sıkmış eşim içtik ah ah gitmese keşke.İçime öküz oturdu.Haziran sonu gelecek birdahaki izni ozaman
Teşekkürler. Yaparken birkaç gün yoğun geçiyor ama kışın inanılmaz kolaylik oluyor. Ben zevkle yapıyorum kışlık hazırliklarimiYaa süpersin.alkisliyorum seni ben 15 sise yapabildim
Familya marka olarak iyi ama ben bunu stok icin alicam suan var acik 32 li paket
Eşim Perşembe sabah gidiyorDamla çikolatalı kurabiye yaptım pişiyor yarın aksamda ispanak böreği ve kaşarlı pogaca yapacağım yanına koyacağız 5arkadas yiyecekler iZinden dönen bu tarz seyler götürüyormuş. Koca bardak nar ve portakal suyu sıkmış eşim içtik ah ah gitmese keşke.İçime öküz oturdu.Haziran sonu gelecek birdahaki izni ozaman
Baktim simdi.Purecim a101 in online sitesinde deterjanlarda indirim var bakar mısın fiyatlar nasıl
Bende tursilin sıvısını kullanıyorum ama yanında çamaşır sodası ile destekliyorum . Fena değil ama Bingo renkli de uygun geldi banaBaktim simdi.
Tursil uygun toz deterjan.
Persil migros indirimde daha uygundu diye hatirliyorum
Ayrica mistral 2 katli tuvalet kagidi daha uyguna geliyor . Kucuk bir paket alip deneyebilirim ilerde.
3 paket 32lim var. Birini yeni actim kaldi 2.
Komili kullaniyorum hep.Ben familyayi da sevmiyorum ya bitsin diye bekliyorum cok parcalaniyor
Ben bim seviyorum, komili papia selpak guzel soloda bir iyi bir kotu cikiyor anlayamadim
Alti ustu bir kagit ama asiri zam aldigi icin cok uyuzum
Sivi fiyatlariyla ilgili hicbir fikrim yokBende tursilin sıvısını kullanıyorum ama yanında çamaşır sodası ile destekliyorum . Fena değil ama Bingo renkli de uygun geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?