Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende bugun annemin yaptigi patlican konservelerinden birini acip pisirdim
Esimde gecen gun buyukce cok taze bir karnibahar almis markette 5 tl ye almis sasirdim dusuk geldi bana bir kac haftadir fiyatlari pahali diye pazara da gitmiyordum

Antalya Kemer Kumluca taraflarında yarın sabah yine hortum uyarısı varmış okullar tatilmiş . Annemle konuştum anons ediyorlar dışarı çıkmayın diye dedi

Eşim Perşembe sabah gidiyorDamla çikolatalı kurabiye yaptım pişiyor yarın aksamda ispanak böreği ve kaşarlı pogaca yapacağım yanına koyacağız 5arkadas yiyecekler iZinden dönen bu tarz seyler götürüyormuş. Koca bardak nar ve portakal suyu sıkmış eşim içtik ah ah gitmese keşke.İçime öküz oturdu.Haziran sonu gelecek birdahaki izni ozaman

Allah kavustursun

Canim gercekten mi cok uzun bi süre ya siz gidemezmisiniz hangi ilde acaba ya allah kavuştursun canım cok zor tahmin edebiliyorum

Allah kavuştursun çok zor biliyorum. Geçen sene bugün bizim için afrinin başlangıcıydı . Bu saatlerde eşim yeni gitmiş bende ağlaya ağlaya valizimi topluyordum nereden nereye işte

Familya marka olarak iyi ama ben bunu stok icin alicam suan var acik 32 li paket

Ben familyayi da sevmiyorum ya bitsin diye bekliyorum cok parcalaniyor
Ben bim seviyorum, komili papia selpak guzel soloda bir iyi bir kotu cikiyor anlayamadim
Alti ustu bir kagit ama asiri zam aldigi icin cok uyuzum

Allah kavustursun..

Purecim a101 in online sitesinde deterjanlarda indirim var bakar mısın fiyatlar nasıl
Baktim simdi.
Tursil uygun toz deterjan.
Persil migros indirimde daha uygundu diye hatirliyorum
Ayrica mistral 2 katli tuvalet kagidi daha uyguna geliyor . Kucuk bir paket alip deneyebilirim ilerde.
3 paket 32lim var. Birini yeni actim kaldi 2.

Baktim simdi.
Tursil uygun toz deterjan.
Persil migros indirimde daha uygundu diye hatirliyorum
Ayrica mistral 2 katli tuvalet kagidi daha uyguna geliyor . Kucuk bir paket alip deneyebilirim ilerde.
3 paket 32lim var. Birini yeni actim kaldi 2.
Bende tursilin sıvısını kullanıyorum ama yanında çamaşır sodası ile destekliyorum . Fena değil ama Bingo renkli de uygun geldi bana

Ben familyayi da sevmiyorum ya bitsin diye bekliyorum cok parcalaniyor
Ben bim seviyorum, komili papia selpak guzel soloda bir iyi bir kotu cikiyor anlayamadim
Alti ustu bir kagit ama asiri zam aldigi icin cok uyuzum
Komili kullaniyorum hep.
Familia indirime girmisti diye aldim.

Cok fazla zam gelince bende gicik oldum.
32li komiliyi 16 almistim ben. Simdilerde 36 lira. 30 liraya gorunce aaa indirim olmus diyip hemen almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…