Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ekran görüntüsü atayım bana uygun gelenleri belki ihtiyacı olan olur . A101 bu aralar güzel indirimler yapıyor bence nedense

Eklentiler

• 4EFEC479-8414-49FC-94BF-30A0E6C8DE0A.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 70
  • E3AD73AA-AB74-49EA-A4A4-FFE557B97CB5.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 72
  • 604F7D94-4B45-4852-A11F-EABD09E845D9.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 71
Allah kavustursun

Komili kullaniyorum hep.
Familia indirime girmisti diye aldim.

Cok fazla zam gelince bende gicik oldum.
32li komiliyi 16 almistim ben. Simdilerde 36 lira. 30 liraya gorunce aaa indirim olmus diyip hemen almistim

Ben evde cok kalmadigim icin 32 li cok uzun zaman gidiyordu cok ucuza almistim. Hatta papia 8 li 6 liraya dusuyordu almiyordum ah o kdr pismanimki
Familia cok parcalaniyor bitse almam
Migrostan selpak 32li aldim papiadan daha ucuzdu

Cok sükür pazar pazartesi ve saliyi birkac liralik küçük harcamalarla geçirdik
Yarin da hedefim bu şekilde

Allah kavuştursun canım

Burada bu ay hava güzel geçti o yüzden doğalgaz faturam güzel geldi . Hatta koyduğum kotadan 30 tl az geldi . Eşime diyorum ki aradaki o farkla stok deterjan alacağım. Şu A101 deki indirim maaşa kadar dayansa ya perwolleri alsam

Eşim üst komşuya çıktı ev yıkılıyor yine akşam 20:00 den beri

Ekran görüntüsü atayım bana uygun gelenleri belki ihtiyacı olan olur . A101 bu aralar güzel indirimler yapıyor bence nedense

Perwol iyi bingo ve tursil kullanmadim hic dikkat etmedim canim
Ben migrostan rinsoyu 5.8 liraya aldim 1 lt fiyati rinso sivi gayet iyiydi
Sok ta yapicak yakin zamanda ariel persil oradan alinabilir

Benimde az deterjanlarım bende alayım tuvalet kagıdı maylo güzel en uygun çağdaşta vardı 32 li 3 katlı 35.9 dı peynir çeşitlerinden erzincan tulumu alırım 30 tlydi bugün yumurta 30 lu aldım 15 tl 2 şişe süt aldım 6.5 da oda 21. 5 kk dan eşimdw pazardan meyve almış

Benim stoklar da saglam
Bugun esim icin siveno dus jeli aldim cildi cok kuruyor onunla rahat etti
Duzeni ve zamanlamayi oturttum galiba stok bu yil yaptigim en mantikli ismis icim hopluyor markete gidince

Perwol iyi bingo ve tursil kullanmadim hic dikkat etmedim canim
Ben migrostan rinsoyu 5.8 liraya aldim 1 lt fiyati rinso sivi gayet iyiydi
Sok ta yapicak yakin zamanda ariel persil oradan alinabilir
Geçen sene afrine gitmeden rinsonun avantaj boyunu almıştım migrostan siyahlar için .5 lt di 84 yıkamaydı hala onu kullanıyorum ve şahaneydi ya kokusu temizliği hemde 25 tl ye almıştım perwolleri alayım ben

Geçen sene afrine gitmeden rinsonun avantaj boyunu almıştım migrostan siyahlar için .5 lt di 84 yıkamaydı hala onu kullanıyorum ve şahaneydi ya kokusu temizliği hemde 25 tl ye almıştım perwolleri alayım ben

Siyahlar icin olani kullanmadim ama temizlik hissi veriyor ben seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…