- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.421
Allah kavustursunEşim Perşembe sabah gidiyorDamla çikolatalı kurabiye yaptım pişiyor yarın aksamda ispanak böreği ve kaşarlı pogaca yapacağım yanına koyacağız 5arkadas yiyecekler iZinden dönen bu tarz seyler götürüyormuş. Koca bardak nar ve portakal suyu sıkmış eşim içtik ah ah gitmese keşke.İçime öküz oturdu.Haziran sonu gelecek birdahaki izni ozaman
Komili kullaniyorum hep.
Familia indirime girmisti diye aldim.
Cok fazla zam gelince bende gicik oldum.
32li komiliyi 16 almistim ben. Simdilerde 36 lira. 30 liraya gorunce aaa indirim olmus diyip hemen almistim
Stogum saglam . Uzun süre yeter. Uyguna aldim içim rahatEkran görüntüsü atayım bana uygun gelenleri belki ihtiyacı olan olur . A101 bu aralar güzel indirimler yapıyor bence nedense
Allah kavuştursun canımEşim Perşembe sabah gidiyorDamla çikolatalı kurabiye yaptım pişiyor yarın aksamda ispanak böreği ve kaşarlı pogaca yapacağım yanına koyacağız 5arkadas yiyecekler iZinden dönen bu tarz seyler götürüyormuş. Koca bardak nar ve portakal suyu sıkmış eşim içtik ah ah gitmese keşke.İçime öküz oturdu.Haziran sonu gelecek birdahaki izni ozaman
Ben alıp atacağım perwoll pahalı normaldeStogum saglam . Uzun süre yeter. Uyguna aldim içim rahat
Eşim üst komşuya çıktı ev yıkılıyor yine akşam 20:00 den beri
Açmamışlar kapıyı
Ekran görüntüsü atayım bana uygun gelenleri belki ihtiyacı olan olur . A101 bu aralar güzel indirimler yapıyor bence nedense
Geçen sene afrine gitmeden rinsonun avantaj boyunu almıştım migrostan siyahlar için .5 lt di 84 yıkamaydı hala onu kullanıyorum ve şahaneydi ya kokusu temizliği hemde 25 tl ye almıştımPerwol iyi bingo ve tursil kullanmadim hic dikkat etmedim canim
Ben migrostan rinsoyu 5.8 liraya aldim 1 lt fiyati rinso sivi gayet iyiydi
Sok ta yapicak yakin zamanda ariel persil oradan alinabilir
Kesin yoktur kesinEşi evde mi kadinin.
Biliyorlar kabahatlerini tabi
Geçen sene afrine gitmeden rinsonun avantaj boyunu almıştım migrostan siyahlar için .5 lt di 84 yıkamaydı hala onu kullanıyorum ve şahaneydi ya kokusu temizliği hemde 25 tl ye almıştımperwolleri alayım ben
Hangisini kullandın sen pembesi var oda iyiSiyahlar icin olani kullanmadim ama temizlik hissi veriyor ben seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?