Bugün ne aldin kaç tl harcadin

benim çamaşır ve bulasik makinesi deterjan stoğum iyi.bir tane 32 li tuvalet kağıdı yedekte.a101 den 40 liyi alsam diye düşündüm. aslında migrostada indirim vardı bugün son günmüş unuttum

Benimde beyazlar için sıvı ve toz omo renkliler için 1.5kg toz ariel 2tane 2kitrelik sıvı arıel ve 3litrelik sıvı omo var 3litrelık pervolü yenı açtım.
WC kagıdı 24lu familia yarım paket var açılmamış 32lı solo 16li sofıa var.
5litre yağ 5kılo şeker 10kılo un. 6 paket makarna baya kuru erzak var.

perwoll 3lt siyah ve omo siyahım var.şu an woolite siyah kullanıyorum. bitmesine az kaldı. perwolun kokusunu daha çok seviyorum.woolite alt sirafa tercihim olur.omo siyah hiç kullanmamistim. umarım ondan da memnun kalırım.

perwoll 3lt siyah ve omo siyahım var.şu an woolite siyah kullanıyorum. bitmesine az kaldı. perwolun kokusunu daha çok seviyorum.woolite alt sirafa tercihim olur.omo siyah hiç kullanmamistim. umarım ondan da memnun kalırım.
Bende woolite renkliyi yeni açtım kokusu pek güzel değil . Perwoll daha iyi size katılıyorum

Normalde zeytinyag kullaniyoruz.
Ama kizartma kek pasta vs lazim olur diye 3 teneke de aycicek aldim.
Biryag 33
Torku altin ekin 33 lira
Annelerin zeytınliği var 100agac kadar 400kg fln yağ çıkıyor Zeytınyag kullanıyorum herseye ama kızartma kek için fln aycıcek yağı kullanıyorum. Kızartma ztn actifry da yapıyorum patates biberi fln kofteyı az yağda tavada

Bizde yemeklerde ev yapımı zeytinyağı kullanıyoruz eğer hataydan getirecek birisi olmazsa komili veya yudum sızma kullanıyorum yoksa içim rahat etmiyor . Kek börek kızartma içinde sıvı yağ . Bu ay sızma alacağım az kaldı getirecek kimse yok kantinde baktım 5 lt si 103 tl gibi birşeydi dışarıdan çok çok karlı olmuş oluyor

ne güzel zeytinyağı ilk tercih.ben de yemeklerde zeytinyağı kullanırım. ama hamurisi ve kızartmada ayçiçek yağı da olmazsa olmaz.torku yeni mi çıkarmış? yağı olduğunu bilmiyordum.benim de zeytinyağım Hatay'dan geldi.oranın yeşil kırma zeytini de çok meşhur.gerçi annemler zeytinyağında farklı yöre tercih ediyorlar.ama ben çok memnunum.güvenilir olduğunu biliyorum.içim rahat.

Çok memnunum 8.yılına girdıElim Kolum olur kendısı 5dk da biber yapıyor 20dk patates sadece köfteyi tavada yapıyorum havuc kabak hepsı onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…