- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.441
Hangisini kullandın sen pembesi var oda iyi
Hangisini kullandın sen pembesi var oda iyi
Evet perwoll çok kalite evlenmeden annem hep onu kullanırdı bende onu kullanıyorum o yüzdenYesil sise
Pembede deneyebilrim
Siyah en cok omoyu sevdim
Perwolde asla solma yasamadim
Doğuda üst bölgesinde eş götürülmüyor konteynerde kalıyor canım.Zaten 2-3haffada bir arazi aramasına çıkıyorlar.Canim gercekten mi cok uzun bi süre ya siz gidemezmisiniz hangi ilde acaba ya allah kavuştursun canım cok zor tahmin edebiliyorum
Bende woolite renkliyi yeni açtım kokusu pek güzel değil . Perwoll daha iyi size katılıyorumperwoll 3lt siyah ve omo siyahım var.şu an woolite siyah kullanıyorum. bitmesine az kaldı. perwolun kokusunu daha çok seviyorum.woolite alt sirafa tercihim olur.omo siyah hiç kullanmamistim. umarım ondan da memnun kalırım.
Yaa allah yardımcınız olsun canım. Allah can sağlığı versin zaman çabucak geçsin insallahDoğuda üst bölgesinde eş götürülmüyor konteynerde kalıyor canım.Zaten 2-3haffada bir arazi aramasına çıkıyorlar.
Normalde zeytinyag kullaniyoruz.sıvı yagim azaldı. ayçiçek yağı almalıyım. şu an listemde o var.
Amin canım.Allah polisimizi askerimizi korusun ayağına taş degdırmesınYaa allah yardımcınız olsun canım. Allah can sağlığı versin zaman çabucak geçsin insallah
Annelerin zeytınliği var 100agac kadar 400kg fln yağ çıkıyorNormalde zeytinyag kullaniyoruz.
Ama kizartma kek pasta vs lazim olur diye 3 teneke de aycicek aldim.
Biryag 33
Torku altin ekin 33 lira
actifry dan memnun musunuz?Annelerin zeytınliği var 100agac kadar 400kg fln yağ çıkıyorZeytınyag kullanıyorum herseye ama kızartma kek için fln aycıcek yağı kullanıyorum. Kızartma ztn actifry da yapıyorum patates biberi fln kofteyı az yağda tavada
Çok memnunum 8.yılına girdıne güzel zeytinyağı ilk tercih.ben de yemeklerde zeytinyağı kullanırım. ama hamurisi ve kızartmada ayçiçek yağı da olmazsa olmaz.torku yeni mi çıkarmış? yağı olduğunu bilmiyordum.benim de zeytinyağım Hatay'dan geldi.oranın yeşil kırma zeytini de çok meşhur.gerçi annemler zeytinyağında farklı yöre tercih ediyorlar.ama ben çok memnunum.güvenilir olduğunu biliyorum.içim rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?