- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.461
Bu mevsimde zaten domates biber alınmaz ki.Kız lar eskiden yemek olmayinca bi menemen yapar yerdik. Insan menemen yapmaya kiyamiyo artik yaa nolacak boyle
Bize sağlık bakanlığından geçen bir arkadaş var ilaç kurumunda imiş. Diyordu ki “değişen döviz kuru ile ilaçlar Yok oluyor. Evinize bir kaç kalem ilacı alıp stok yapın nolur nolmaz bulunsun”Yaklasik 500 kalem ilac eczanelerde piyasalarda yokmus
Hasta olmayin!
Ben bu tuvalet kağıtlarında zaman olarak hangisi daha çok gidiyor diye oturdum familia komili ve papia denedim hesap yaptık bize en hesaplısının papia geldiğini anladık.ben de komili ,papia, maylodan memnunum.familia 32 li yedekte var.a101 in de Fiyatı iyiymiş bence.
Allah kavuştursun zaman su gibi aksın göz açıp kapama süresi gibi hızlı geçsin. Sağlıkla sıhhatle gelsinEşim Perşembe sabah gidiyorDamla çikolatalı kurabiye yaptım pişiyor yarın aksamda ispanak böreği ve kaşarlı pogaca yapacağım yanına koyacağız 5arkadas yiyecekler iZinden dönen bu tarz seyler götürüyormuş. Koca bardak nar ve portakal suyu sıkmış eşim içtik ah ah gitmese keşke.İçime öküz oturdu.Haziran sonu gelecek birdahaki izni ozaman
E bebekte bi model beğendim ikeaya yakın 63 tl onu alıcaz inşallah eğer kenarda tutup birine verecek birisini bulamazsak :) teşekkür ederim :) :*mama sandalyesi ikea tarzı alcaksan bim a101 ya da şok a geliyodu sanıırm
Oo güzel fikirmişKardeşimin vardı o mama sandalyesinden annem kardeşimi ona koyar banyo yaptırırdı . Bencede çok kullanışlı çocuğuma alacağım kesin şeylerden birisi o birde şöyle fiyatı da makul bence
Evimde de yalnız değilim çok özlüyorlar neredeyse hergün geliyorlar :)Yazık günah ama ya. Anne olarak senin o bebeği koruman lazım o senin sorumluluğunda. Eğer ailene anlatamıyorsan evine geçmelisin
Hayurlı olsun sevindim :)Selamlar,
Dün Şubat ayı birikimi olarak 10 gr altın ve 500 usd aldım. Bugün de kredi kartımı iptal ettirdim.
2002 yılında hsbc kampüs kart ile hayatıma giren kredi kartını bugün hayatımdan çıkardım. Artık olan parayı harcama zamanı:)
Allahım sevinçli haber almayı nasip etsin inşallah :))Evet cumarteesi günü oldu. Haftaya salı kan testi vereceğim. Şu an göbekten yapılan kan sulandırıcı iğnelerin ağrısı hariç hiç bi şey hissetmiyorum :)) evdeyim keyifler yerinde :)
Ben de kızıyorum ama annem ailenin en baskını boğa burcu bir sinir küpü :)recel mi veriyolar iyilik mi yapiyoruz saniyolar acaba canim benim annem benden korkardı hayatta bisi veremez ben cırlarım
Dualarımız sizinle inşallah tutunacak canım :)Bir de ikisi de tutarmış var ya ne sevinirim havalara uçarım :) gerçi olasılık % 15 filan ama olsun cumartesi transferden beri yüzümde şapşik anlamsız bir gülümseme bir mutluluk halleri
Ya çok haklısın..Kız lar eskiden yemek olmayinca bi menemen yapar yerdik. Insan menemen yapmaya kiyamiyo artik yaa nolacak boyle
En korktuğum şey ilaçsız kalmak Allahım zor gğnler gelir de ilaçsız kalırsak diye çok korkuyorum bir de gözlüksüz kalmaktan...Yaklasik 500 kalem ilac eczanelerde piyasalarda yokmus
Hasta olmayin!
Ne kadar yağ çeker deseler de bana öyle gelmiyor buzlu şeyleri (mesela dilimli patates) soğuk yağa atıp yavaşça ısıtıyorum ya da biberi buzlu değilse bile öyle yapıyorum hiç sıçramıyor patlamıyorKizlar ben kahvaltilik biber koymustum ince kıl biber . 2 poset kadar buzlukta.
Nasil kizartirim bunu kahvalti icinn
Allah yardımcınız olsun ikinizin de tez vakitte kavuşun inşallah :)Eşim Perşembe sabah gidiyorDamla çikolatalı kurabiye yaptım pişiyor yarın aksamda ispanak böreği ve kaşarlı pogaca yapacağım yanına koyacağız 5arkadas yiyecekler iZinden dönen bu tarz seyler götürüyormuş. Koca bardak nar ve portakal suyu sıkmış eşim içtik ah ah gitmese keşke.İçime öküz oturdu.Haziran sonu gelecek birdahaki izni ozaman
Evet 3 lt canım biraz önce hepsi buradadan baktım 22 tl filan orada . Trendyol da da öyle pahalı bence oralar, öğleden sonra markete gideceğim bi bakayım bakalım oralarda kaç tl haber veririm sana. Ama zaten ucuz yani belliGunaydinnn az sonra kahvaltı yapacağım. Sizleri okudum .
tuce_tuce a101 deki deterjan indirimi çok iyi ben perwollerimi 19 tl ye filan almıştım. 3 lt mi onlar öyleyse ben de alacağım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?