Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kız lar eskiden yemek olmayinca bi menemen yapar yerdik. Insan menemen yapmaya kiyamiyo artik yaa nolacak boyle
Bu mevsimde zaten domates biber alınmaz ki.
Şimdi hep haberlerde görüyorum patlıcan şu fiyata biber şu fiyata zam şampiyonu diye. Ben cidden anlayamıyorum bu mevsimde patlıcan biber alan kişi fiyatı 50 lira da olsa şikayet etmeden almayı göze alır.

Yaklasik 500 kalem ilac eczanelerde piyasalarda yokmus
Hasta olmayin!
Bize sağlık bakanlığından geçen bir arkadaş var ilaç kurumunda imiş. Diyordu ki “değişen döviz kuru ile ilaçlar Yok oluyor. Evinize bir kaç kalem ilacı alıp stok yapın nolur nolmaz bulunsun”

Allah kavuştursun zaman su gibi aksın göz açıp kapama süresi gibi hızlı geçsin. Sağlıkla sıhhatle gelsin

Hayurlı olsun sevindim :)
Birikimler de bereketli olsun :)

Kız lar eskiden yemek olmayinca bi menemen yapar yerdik. Insan menemen yapmaya kiyamiyo artik yaa nolacak boyle
Ya çok haklısın..
Patates kızartamıyorum soğan çorbası eskisi kadar çok yapamıyorum hatta soğanı bazı yemeklerden de çıkardım eşim de zaten küçük yarım soğan bile koysam çok koymuşsun derdi annesi sulu yemekleri soğansız yapar çünkü alışmış. Düzelecek mi acaba bu durumlar ...

Manavda brokoli 7 tl idi markette 4 tl idi kızım için biraz aldım 70 kr tuttu.
Bir kutu brüksel lahanası 7,45 ıspanak 7 civarı pırasa 3 civarıydı keşke foto çekseymişim unutmuşum fiyatları.

Kizlar ben kahvaltilik biber koymustum ince kıl biber . 2 poset kadar buzlukta.
Nasil kizartirim bunu kahvalti icinn
Ne kadar yağ çeker deseler de bana öyle gelmiyor buzlu şeyleri (mesela dilimli patates) soğuk yağa atıp yavaşça ısıtıyorum ya da biberi buzlu değilse bile öyle yapıyorum hiç sıçramıyor patlamıyor

Allah yardımcınız olsun ikinizin de tez vakitte kavuşun inşallah :)

Gunaydinnn az sonra kahvaltı yapacağım. Sizleri okudum .
tuce_tuce a101 deki deterjan indirimi çok iyi ben perwollerimi 19 tl ye filan almıştım. 3 lt mi onlar öyleyse ben de alacağım teşekkürler
Evet 3 lt canım biraz önce hepsi buradadan baktım 22 tl filan orada . Trendyol da da öyle pahalı bence oralar, öğleden sonra markete gideceğim bi bakayım bakalım oralarda kaç tl haber veririm sana. Ama zaten ucuz yani belli

Günaydın gece ayyy rüyamda eşimi gördüm yine afrin meselesi vardı . Dün yıl dönümüydü ya sürekli aklıma geldi durup durup . Bu tranvayı nasıl atlatırım bilmem akşama şehriye çorbası aslında mercimek ezogelin gibi birşey yapacaktım . Ama eşim yarın nöbetçi bende 2 kişilik yapamıyorum onları düdüklüde olduğu için . En iyisi şehriye yapıp bugünü öyle değerlendireyim dedim yanına da İskender kola salata yapacağım turşu çıkartırım biraz sebze közlerim közmatikte . Birkaç yeşil biber ve ceri alırım eşimde bende seviyoruz közlenmiş hallerini . Hazır yoğurt almayacağız ama evdeki ev yoğurdu sulandı ve çok az kaldı onu belki süzme yoğurt yaparım . Bugün iskenderin yanına minik bir hazır yoğurt alayım tabakta kalıp gibi dursun istiyorum . Ev yoğurdunun da kabını yıkar 2 gün sonra filan yenisini almaya giderim depozitolu çünkü . Temizlik yaparım birazcık . Yarın da eşim yok katmer yapacağım aralarına buzdolabı poşeti koyup dondururum istedikçe çıkartıp pişireceğim çayını yanına mozaik çıkartayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…