- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.481
Hahahha dur bende bi bakayım rüya tabirlerineBenim de öğlen icin dünden kalma yemegim var. Aksama da hicbir fikrim yok.
Dün bi rüya gördüm . Sabah hatirladim yorumuna baktim.
Elinize altin geçecek diyor
Ek ders yatmadi ki
Evet 3 lt canım biraz önce hepsi buradadan baktım 22 tl filan orada . Trendyol da da öyle pahalı bence oralar, öğleden sonra markete gideceğim bi bakayım bakalım oralarda kaç tl haber veririm sana. Ama zaten ucuz yani belli
Öyle mi çok teşekkür ediyorum canımCanım eğer a 101 de bitnişse bim e bak, orada da ucuzdu. Eğer hepsi biterse şok marketi bekle, orada yakın zamanda olacak.
Az önce a101 indirimi dün e özeldi diye bişey konusulduda, yazayım dedim
Öyle mi çok teşekkür ediyorum canım
Biz önümüzdeki indirimlere bakalım tugcecim yine olur haberdar edelim birbirimiziŞimdi baktım netten indirim bitmiş
Evet canım benim gördükçe yazarım benBiz önümüzdeki indirimlere bakalım tugcecim yine olur haberdar edelim birbirimizi
İğne ne için, Pıhtılaşmamı çıktı? Ben baslangıçta corasprin kullanmıştım sonra genetik test yapıldı göbekten iğneye geçtimEvet cumarteesi günü oldu. Haftaya salı kan testi vereceğim. Şu an göbekten yapılan kan sulandırıcı iğnelerin ağrısı hariç hiç bi şey hissetmiyorum :)) evdeyim keyifler yerinde :)
Ya aklımdasın bende çok merak ediyorum seni, inş ikiside tutunur sıkıcaBir de ikisi de tutarmış var ya ne sevinirim havalara uçarım :) gerçi olasılık % 15 filan ama olsun cumartesi transferden beri yüzümde şapşik anlamsız bir gülümseme bir mutluluk halleri
Şimdi baktım netten indirim bitmiş
Bana domatesin cogunlugu kayınvalidemlerin bahceden geldi onunla yaptım konserveyi. Ama ilave almıştım sonra biraz onuda 3-3,5dan almıştımBenim korkum şu ki. Domatesi yaz gelince 5 liradan satmazlar insallah veya patlicani..
Gecen yil 2 liradan aldim.
Ondan onceki yil 1 liradan.
75 krs 50kurusa alanlar da vardi onceki yildan.
Zaman zamandan kotu geliyor pahalilasiyor.
Canım ben onları dograyıp koydum hep cıkarıp yemege menemene atıyorum. Yazın tazeyken kızarttığ üzerine domatesli sarımsaklı sos dökmüşlüğüm oldu güzel olmuştuKizlar ben kahvaltilik biber koymustum ince kıl biber . 2 poset kadar buzlukta.
Nasil kizartirim bunu kahvalti icinn
Allah kavuştursun ne zaman gelecek tekrar? Mesajına burdan ben bile huzunlendimEşim Perşembe sabah gidiyorDamla çikolatalı kurabiye yaptım pişiyor yarın aksamda ispanak böreği ve kaşarlı pogaca yapacağım yanına koyacağız 5arkadas yiyecekler iZinden dönen bu tarz seyler götürüyormuş. Koca bardak nar ve portakal suyu sıkmış eşim içtik ah ah gitmese keşke.İçime öküz oturdu.Haziran sonu gelecek birdahaki izni ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?