- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.501
Tutumluanneye bakmanı tavsiye ederim, şuan kargoda bedava. Biz ikea kullanıyoruz hala:) okadar pratikki temizliği kolay az yer kaplıyor tepsisi çıkıyor. 50tl ye almıştım.E bebekte bi model beğendim ikeaya yakın 63 tl onu alıcaz inşallah eğer kenarda tutup birine verecek birisini bulamazsak :) teşekkür ederim :) :*
Pıhtılaşma var bende. Hem corasprin kullanıyorum hem de kan sulandırıcı iğne yapıyoruzİğne ne için, Pıhtılaşmamı çıktı? Ben baslangıçta corasprin kullanmıştım sonra genetik test yapıldı göbekten iğneye geçtim
Şimdiden iyi eğlenceler. Bu h sonu mfö konseri var bilet alıp almama arasında gidip geliyorum eşim diyor ki bir dur hele transfer sonucumuz belli olsun o kadar süre ayakta kalman sorun olabilir. Bilemedim ben de.Günaydın, ne çok konuşmuşunuz okuyamadım daha:) kızları doktora goturduk muayene ücreti 200 ilaçlar 80tuttu, birde vitamin verdi ama almadım henuz sanırım 30-40arasıda o tutar. Akşama kayınvalidemler gelecekler, fırında mantarlı patatesli kofte, pilav, tarhana corba,cacık yaparız. Yemek sonra onlar cocuklarla kalacak bizim de opera biletimiz var
Amin canım.Haziran sonu gelecekAllah kavuştursun ne zaman gelecek tekrar? Mesajına burdan ben bile huzunlendim
Amin canım inş.Zaman su gibi akıp geçsin
Amin canım inş tek dileğim buAllah kavuştursun zaman su gibi aksın göz açıp kapama süresi gibi hızlı geçsin. Sağlıkla sıhhatle gelsin
Evdeyim ama para harcamalara doyamıyorum:)300 lira kitap alışverişi, 480 lira da Trendyoldan mont alışverişi tuttu.
Geçen kk ya 200 usd iade olmuştu ondan oldu bu harcamalar. Kitaplar işim için zorunlu idi mont da columbia indirime girmiş kardeşim de gazı verince aldım :))Şimdi sakince nefes al ve ekranı kapat
Ayy, az önce teleskobik cam sileceği almış biri olarak, susmalıyım, ama kocamın özel isteği bu
Haklı ayakta iseniz olmaz, bu süreci daha tedbirli geçirmekte fayda var, bence fazla kalabalıga girmeŞimdiden iyi eğlenceler. Bu h sonu mfö konseri var bilet alıp almama arasında gidip geliyorum eşim diyor ki bir dur hele transfer sonucumuz belli olsun o kadar süre ayakta kalman sorun olabilir. Bilemedim ben de.
Geçen kk ya 200 usd iade olmuştu ondan oldu bu harcamalar. Kitaplar işim için zorunlu idi mont da columbia indirime girmiş kardeşim de gazı verince aldım :))
Cam sileceği ne kadar tuttu? Geçen sosyete pazarında 30 lira demişlerdi bsna da
Geçen kk ya 200 usd iade olmuştu ondan oldu bu harcamalar. Kitaplar işim için zorunlu idi mont da columbia indirime girmiş kardeşim de gazı verince aldım :))
Cam sileceği ne kadar tuttu? Geçen sosyete pazarında 30 lira demişlerdi bsna da
Kısa ama. Ben kışın kısa mont kullanamıyorum illa popoyu kapatmalı yoksa alttan alttan üşüyorummont cok iyiymiş, bence iyi yapmışsın
Bir ay sonra da Levent Yüksel var artık şansımı ona denerim diyorum :)Haklı ayakta iseniz olmaz, bu süreci daha tedbirli geçirmekte fayda var, bence fazla kalabalıga girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?