Bugün ne aldin kaç tl harcadin

E bebekte bi model beğendim ikeaya yakın 63 tl onu alıcaz inşallah eğer kenarda tutup birine verecek birisini bulamazsak :) teşekkür ederim :) :*
Tutumluanneye bakmanı tavsiye ederim, şuan kargoda bedava. Biz ikea kullanıyoruz hala:) okadar pratikki temizliği kolay az yer kaplıyor tepsisi çıkıyor. 50tl ye almıştım.

Şimdiden iyi eğlenceler. Bu h sonu mfö konseri var bilet alıp almama arasında gidip geliyorum eşim diyor ki bir dur hele transfer sonucumuz belli olsun o kadar süre ayakta kalman sorun olabilir. Bilemedim ben de.

günaydın ankara yağmurlu sabah çok ıslandım işyerinde ayakkabılarım vardı yedek allahtan değiştirdm hemen hırka giydim yeşilçay içiyorum içim ısındı

Babam aradı Antalya’da çok yağmur varmış ama şuan fırtına hortum yokmuş sakin dedi . Sevindim dereye arabası ile uçan kızı hala bulamamışlar künyesi bulunmuş . Annesine de boyunluk takılmış arabada oturup arama çalışmalarını izliyormuş çok üzücü gencecik kız mezarı olsun inşallah . Babam denize gitmiş olamaz diyor ama bence oladabilir

Evdeyim ama para harcamalara doyamıyorum:)300 lira kitap alışverişi, 480 lira da Trendyoldan mont alışverişi tuttu.

Şimdi sakince nefes al ve ekranı kapat

Ayy, az önce teleskobik cam sileceği almış biri olarak, susmalıyım, ama kocamın özel isteği bu

Şimdi sakince nefes al ve ekranı kapat

Ayy, az önce teleskobik cam sileceği almış biri olarak, susmalıyım, ama kocamın özel isteği bu
Geçen kk ya 200 usd iade olmuştu ondan oldu bu harcamalar. Kitaplar işim için zorunlu idi mont da columbia indirime girmiş kardeşim de gazı verince aldım :))

Cam sileceği ne kadar tuttu? Geçen sosyete pazarında 30 lira demişlerdi bsna da

Şimdiden iyi eğlenceler. Bu h sonu mfö konseri var bilet alıp almama arasında gidip geliyorum eşim diyor ki bir dur hele transfer sonucumuz belli olsun o kadar süre ayakta kalman sorun olabilir. Bilemedim ben de.
Haklı ayakta iseniz olmaz, bu süreci daha tedbirli geçirmekte fayda var, bence fazla kalabalıga girme

18,80 tl
kullaıyoruz ztn eskimişti ama bu daha iyi sanki

mont cok iyiymiş, bence iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…