- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.521
Kısa ama. Ben kışın kısa mont kullanamıyorum illa popoyu kapatmalı yoksa alttan alttan üşüyorum
Kar montu aldım bende içi Polar istersen poları çıkarıp ince şekilde giyiyorsun polarda ayrıca kullanılıyorKısa ama. Ben kışın kısa mont kullanamıyorum illa popoyu kapatmalı yoksa alttan alttan üşüyorum
fiyat iyi değil mi?bana çok uygun geldi.Kızlar
Ben çözdürüp yapiyorum canim. Diger turlu olmazakşama ıspanak yemeğim var.yanına oğlum için biraz da balık yapsam mı diyorum.ilk kez buzluğa balık koydum.eşim haftasonu somon alırken denemek için Karadeniz alası aldı. balığı cözdurmem mi gerek? nasıl yapıyorsunuz?
tamam hemen çözdürüp fırına atayım.teşekkür ederimBen çözdürüp yapiyorum canim. Diger turlu olmaz
Ben bir gece öncesinde +4 e alıyorum orda çözdürüyorumakşama ıspanak yemeğim var.yanına oğlum için biraz da balık yapsam mı diyorum.ilk kez buzluğa balık koydum.eşim haftasonu somon alırken denemek için Karadeniz alası aldı. balığı cözdurmem mi gerek? nasıl yapıyorsunuz?
ani karar verdiğim için mikrodalgada çözdürdüm.bir sonraki sefere kesinlikle yönteminizi yapacağım. teşekkür ederimBen bir gece öncesinde +4 e alıyorum orda çözdürüyorum
Bencede iyifiyat iyi değil mi?bana çok uygun geldi.
hamsi fırında evi kokutmuyor mu pureDünkü yemegim bitmedi. Aksama da yeriz. Yarin napsam bilemedim.
Boş günüm. Pazar alisverisimizi yapariz. Hamsi bulursam firinda hamsi ve salata yapacagim
iyiymiş 1030 odemistik bizAksama bezelye pilav var.. kasko icin fiyat verdiler 709 tl pofff hem trafik hem kasko.. bi birlestiremediler sunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?