Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi aksamlar kızlar
Yine yorucu bir gün geçti
Dün yapamamistim bugün gardrobumuzu temizledim kimini attım kıyafetlerin kimi yeniydi giyilmiyordu yan tarafimda teyze var ona vericem onun tanıdığı kişiler var ihtiyac sahibi miss oldu içim acildi yeni aldıklarımızı dizdim
Buzluktan karniyarik çıkardım yaptım çorba pilav salata birde 2 tepsi açma yaptım diyetime uygun yoruldum gerçekten
5 tl ekmek
20 tl kırtasiye ye harcandi

Bende gardrobu temizleyip düzenledim dün akşam yarısını biraz önce de kalan yarısını hallettim
Pazar günü kv deler gelecek uzun süredir de derin temizlik yapmadım ağır ağır yapmaya çalışıyorum
Halıları da yıkamaya verdik
Kv deler 2 hafta kalır onlar gittikten sonra da temizlik için kadın alıcam artik inşallah

Kızlar, hepiniz iyisiniz inşallah,
Okuyorum da yazamıyorum pek,
Larenjit olmuşum sesim çıkmıyor,
Kızımla son gecemiz yarın gidecek inş,
Bana çok iyi bakıyor sağolsun, bugün mesai bitimi eve gelince yemek kokusu karşıladı beni, fırında tavuk patates ve bulgur pilavı pişiyordu .
Ilaç aldım sabah 36tl ödeme çıktı yazdırdım, cebimdeki parayı eczaneye versem tavuk alamayacaktım .
Yarın da cerezciye gideriz badem, antepfıstığı alırız, kart kullanırım sanırım,
Biberli ekmek içi hazırlarım öğle arasında, fırına götürürüm iş çıkışı alırım,
Buzdolabında olunca tost makinasında ısıtıp yemeyi seviyor kızım, of okul başlıcak yine koşturma diye söyleniyor arada..

Canım geçmiş olsun. Allah kavustursun

Geçmiş olsun canım ada çayını demle onunla gargara yap çok iyi gelecek öksürük var mı

Zamanında teyzemin kızı ile aramız çok iyiydi . Sonra düğünüme bir gün kala bi durum esnasında annemle tartışmışlar eşim ve benimle ilgili kimsenin bilmemesi gereken ve kendinin yanlışlıkla öğrendiği birşeyi anneme ve o ortamda olan herkese söylemiş o an . Sonra annemle tartışma büyümüş ve valizini toplayıp benim düğünüme kalmadan çekip gitti aramız böyle açıldı artık görüşmüyoruz. Teyzem de geçen başka bir düğüne gittiğimizde bana anlatıyordu olanları bende dinlemek istememiştim konuyu kapattırmıştım. Biraz önce bir başka konu için teyzemi aradım hemde sesini duymak için . Nasılsın dedim bu açtı ağzını yumdu gözünü ben niye kızını aramıyormuşum çok da o bana anlatmakta çalışmış ben susturmuşum da sonra evime dönünce aramamışım kalanını dinlemek için . Bir dünya şey saydı bende saydırdım biraz tartıştık sinirlerimizi bozdu gece gece. Anneme hemen anlattım haberi olsun diye çünkü çok ciddi gerildik teyzemle. Kalp atışlarım yeni düzene bindi. Ben niye arıyormuşum çözemedim benim özelimi millete anlatan kendi sonra çantasını toplayıp giden kendi sonra ben arayacakmışım oldu valla nasıl işse. Ki benim düğünümden 15 gün evvel dedem öldü ve kına gecemi organizasyonumu kendi elimle iptal ettim ağlaya ağlaya daha ben suçlu oluyorum nasıl bir dünyaysa artık

Bende kuzenlerime ve birkac arkadasima cok kirginim.
Arayip sormuyorum hicbirini. Kendiler de beni aramiyor.
Haberimi aliyorlar ama haberleri bana geliyor. Kiskanclik hasetlik ego hepsi var bunlarda.
Anneme tembih ettim. Sakin benim hakkimda eşim ailem hakkinda hicbirsey soyleme. Iyiler de gecistir dedim

Arayacaksam bile bugünden sonra hiç aramam. Düğünümü rezil etti üzüntü verdi sonra ben arayacakmışım teyzem de kafayı yemiş . Annemde dedi zaten iyi değiller herhalde kafayı yemişler diye

Geregi yok öylesinin deseydin
Çok fena bir konuşma oldu pure bağır çağır şeklinde sinirlerim bozuldu . Bugün Karaca ile de ayrı gerildim . Bir süre kimse ile telefonda konuşmayacağım. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler söylüyor teyzem öyle saçma ki anlatamam sana valla . Bende dedim ki bu kadar fazla şeyi aklımda tutsam ben kafayı yerdim kesin ne söylese ben o olayı hatırlamadım . Şöyle bir düşünce sistemi var Tuğçe evde şuan çalışmıyor işi gücü yok düşünsün arasın sorsun hatırlasın şöyle böyle . Benimde kendime göre sorumluluklarım yapmam gerekenler var burada çevremiz var herşeyi hatırlayıp kafaya taksam hastalanırım burada .

Arayacaksam bile bugünden sonra hiç aramam. Düğünümü rezil etti üzüntü verdi sonra ben arayacakmışım teyzem de kafayı yemiş . Annemde dedi zaten iyi değiller herhalde kafayı yemişler diye
Bu tartışma olduğunda sizin evinizdeler miydi ? Yani sizde misafirler miydi ?

Hayır değillerdi anneannemdeymişler ben yoktum ama
Kuzenin seninle ilgili toplumda dememesi gereken ayrıntıyı senden mi öğrenmişti yoksa olaylar öyle gelişti ve spontane mi öğrendi?
Şunun için soruyorum her ne olursa olsun düğün dönemi senin ve annenin uyanık olması ortalığı yatıştırması olay çıkarmaması gerekirdi. Böyle yaparak bence pek sevgili kuzeninin aslında istediğini vermiş olmuşsunuz annenle. Pekala geçiştirip üstünü kapatabilirdiniz.
Bizimkiler de kalabalıklar teyzeler kuzenler laf salataları gıybetler bizde de döner hep ve hepsi de incir çekirdeğini doldurmayacak niteliktedir her ne kadar nicel olarak çok olsalar da :)) uyanık olmak çok katılmamak gerek yoksa yıpratıcı olur.
Bu arada Çalışmadığın için teyzen sana ordan girmiş hani evdesin boşsun vaktin çok arayabilirsin diye. Böyle düşünmesi de onun bakış açısıyla normal aslında.

Şöyle olmuştu nişan zamanı birlikte kuafördeydik . Telefonumu yeni almıştım ve telefonda birşeye birlikte bakarken görmemesi gereken bir şey gördü. O an birşey konuşmadık düğün zamanı geldi . 15 gün kala davetiyeler dağılmışken dedem aniden öldü . Annem ve ben psikolojik açıdan çok etkilendik her gelen vah tüh düğünde vardı filan dizlerini dövdü . Çok masraf yaptığım aylarca organizasyon yaptığım kına gecemi kendi elimle iptal ettim ve bu bana aşırı dokundu . Annem amcamlarla filan uğraşmak zorunda kaldı çok yıprandık hiç uyanık olunacak bir durum yoktu ne yazıkki . 1 hafta zaten babaannemde misafirlere birşeyler ikram et bulaşık yıka dert anlat derken çok kötü geçti . Şöyle ki herkesin kendi evinde neler yaşadığını falan filan bilemeyiz bizimde evimizde bir sürü problemimiz oldu kendi annemle bile öyle telefonda konuşmam. Kendime göre şeylerim var . Tutup teyzemi arayıp olayları yeniden dinleyip neden burada sinirlerimi bozayım huzurum kaçsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…