- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.561
Ben olayları dinlemen kulis yapman için demedim teyzenin görüşü ile arar kandil bayram vs kutlar iyi dilekler iletip konuyu açmadan telefonu kapatabilirdin demek istedim. Düğün zamanı kuzenle olan polemik gerçekten çok kötü olmuş insan demoralize olur. Baksana üstünden ne kadar zaman geçmiş hala o vukuatlar. Çok takılma.Şöyle olmuştu nişan zamanı birlikte kuafördeydik . Telefonumu yeni almıştım ve telefonda birşeye birlikte bakarken görmemesi gereken bir şey gördü. O an birşey konuşmadık düğün zamanı geldi . 15 gün kala davetiyeler dağılmışken dedem aniden öldü . Annem ve ben psikolojik açıdan çok etkilendik her gelen vah tüh düğünde vardı filan dizlerini dövdü . Çok masraf yaptığım aylarca organizasyon yaptığım kına gecemi kendi elimle iptal ettim ve bu bana aşırı dokundu . Annem amcamlarla filan uğraşmak zorunda kaldı çok yıprandık hiç uyanık olunacak bir durum yoktu ne yazıkki . 1 hafta zaten babaannemde misafirlere birşeyler ikram et bulaşık yıka dert anlat derken çok kötü geçti . Şöyle ki herkesin kendi evinde neler yaşadığını falan filan bilemeyiz bizimde evimizde bir sürü problemimiz oldu kendi annemle bile öyle telefonda konuşmam. Kendime göre şeylerim var . Tutup teyzemi arayıp olayları yeniden dinleyip neden burada sinirlerimi bozayım huzurum kaçsın
O tarz kutlamalar zaten oluyor . Teyzemin söylediği şey ben o konuyu teyzemden dinlemek için neden aramamışım . Problem o aslında . Tabi ya zaten insanlar normalde düğüm stresi geçiriyorlar düşünsene dedem ölmüş ben para verdiğimiz salonu iptal etmişim o zaman bir sürü kına malzemesi hediyeler almıştık onları götürüp çöpe basmışım. 4 tane elbise almıştık kınam için sadece birisini eşimin kınasında toprak içindeki bahçede giymişim benim kınam olmamış eşimin organizasyonunda adet yerini bulsun kınam olsun diye elime kına konmuş . 15 gün kesintisiz ağlayıp 1 hafta elim bulaşık suyundan çıkmamış . Konuştuğu konuya bakar mısın insan düşmanı olsa gördüğü ile ilgili birşey demez özeldi oBen olayları dinlemen kulis yapman için demedim teyzenin görüşü ile arar kandil bayram vs kutlar iyi dilekler iletip konuyu açmadan telefonu kapatabilirdin demek istedim. Düğün zamanı kuzenle olan polemik gerçekten çok kötü olmuş insan demoralize olur. Baksana üstünden ne kadar zaman geçmiş hala o vukuatlar. Çok takılma.
Ay kusura bakma lütfen sen böyle anlatırken ben dört tane kına elbisesine takıldım gerçekten dört tane elbise mi giyecektinO tarz kutlamalar zaten oluyor . Teyzemin söylediği şey ben o konuyu teyzemden dinlemek için neden aramamışım . Problem o aslında . Tabi ya zaten insanlar normalde düğüm stresi geçiriyorlar düşünsene dedem ölmüş ben para verdiğimiz salonu iptal etmişim o zaman bir sürü kına malzemesi hediyeler almıştık onları götürüp çöpe basmışım. 4 tane elbise almıştık kınam için sadece birisini eşimin kınasında toprak içindeki bahçede giymişim benim kınam olmamış eşimin organizasyonunda adet yerini bulsun kınam olsun diye elime kına konmuş . 15 gün kesintisiz ağlayıp 1 hafta elim bulaşık suyundan çıkmamış . Konuştuğu konuya bakar mısın insan düşmanı olsa gördüğü ile ilgili birşey demez özeldi o
Aynen ya 4 farklı elbisem vardı 4 farklı müzik farklı aksesuarlar nedime kızlar filan anlatmıyım kalbim dayanmıyor hepsi iptal oldu salona babamın verdiği para toz olduAy kusura bakma lütfen sen böyle anlatırken ben dört tane kına elbisesine takıldım gerçekten dört tane elbise mi giyecektinbiraz abartı değil miydi?
Teyzen illa kulis yapacaksa annenle daha iyi yapabilirdi. Bence kuzenin sağlam ayak değilmiş. Düğününle olmuş ama deneyimlemişsin. Bundan Sonraki iletişiminizde dikkatli olursun
Bi bakayım çok teşekkür ederim :)Tutumluanneye bakmanı tavsiye ederim, şuan kargoda bedava. Biz ikea kullanıyoruz hala:) okadar pratikki temizliği kolay az yer kaplıyor tepsisi çıkıyor. 50tl ye almıştım.
Çok geçmiş olsunKızlar, hepiniz iyisiniz inşallah,
Okuyorum da yazamıyorum pek,
Larenjit olmuşum sesim çıkmıyor,
Kızımla son gecemiz yarın gidecek inş,
Bana çok iyi bakıyor sağolsun, bugün mesai bitimi eve gelince yemek kokusu karşıladı beni, fırında tavuk patates ve bulgur pilavı pişiyordu.
Ilaç aldım sabah 36tl ödeme çıktı yazdırdım, cebimdeki parayı eczaneye versem tavuk alamayacaktım.
Yarın da cerezciye gideriz badem, antepfıstığı alırız, kart kullanırım sanırım,
Biberli ekmek içi hazırlarım öğle arasında, fırına götürürüm iş çıkışı alırım,
Buzdolabında olunca tost makinasında ısıtıp yemeyi seviyor kızım, of okul başlıcak yine koşturma diye söyleniyor arada..
Günaydın canım eşim gitti mutsuzum bugungunaydın kzılar naslnsz
Allah kavuştursunGünaydınlar hava soguk ve kapalı eşimde gitti hiç neşem yok
allah kavuştursunGünaydın canım eşim gitti mutsuzum bugunsen nasılsın
Günaydın canım eşim gitti mutsuzum bugunsen nasılsın
Bu ay pek birikim olmaz uçak biletleri yakıt gezme alısverıs kasko sigorta kayınvalıdeye tel aldık oda tek gectı borçlar tavan eşim geldı tazmınatı eksık yatacak 1-2bın arası yaparsak ne mutlu.Eşimin maaş yanlış hesaplanmış onun farkını bekliyoruz birde yanlış yakıt kesılmıs o iade olacak gelirse 2bın civarı bir para bekliyoruz Onuda dolara yatırmak istiyorum nasip olursa.Senın nasıl gidiyor birikimyorgun uykusuz canım keyfım yok vlla benımde birikimler nasıl gıdıyor
Amin canımAllah kavuştursun
Sağol canımallah kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?