Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben olayları dinlemen kulis yapman için demedim teyzenin görüşü ile arar kandil bayram vs kutlar iyi dilekler iletip konuyu açmadan telefonu kapatabilirdin demek istedim. Düğün zamanı kuzenle olan polemik gerçekten çok kötü olmuş insan demoralize olur. Baksana üstünden ne kadar zaman geçmiş hala o vukuatlar. Çok takılma.

O tarz kutlamalar zaten oluyor . Teyzemin söylediği şey ben o konuyu teyzemden dinlemek için neden aramamışım . Problem o aslında . Tabi ya zaten insanlar normalde düğüm stresi geçiriyorlar düşünsene dedem ölmüş ben para verdiğimiz salonu iptal etmişim o zaman bir sürü kına malzemesi hediyeler almıştık onları götürüp çöpe basmışım. 4 tane elbise almıştık kınam için sadece birisini eşimin kınasında toprak içindeki bahçede giymişim benim kınam olmamış eşimin organizasyonunda adet yerini bulsun kınam olsun diye elime kına konmuş . 15 gün kesintisiz ağlayıp 1 hafta elim bulaşık suyundan çıkmamış . Konuştuğu konuya bakar mısın insan düşmanı olsa gördüğü ile ilgili birşey demez özeldi o

Ay kusura bakma lütfen sen böyle anlatırken ben dört tane kına elbisesine takıldım gerçekten dört tane elbise mi giyecektin biraz abartı değil miydi?
Teyzen illa kulis yapacaksa annenle daha iyi yapabilirdi. Bence kuzenin sağlam ayak değilmiş. Düğününle olmuş ama deneyimlemişsin. Bundan Sonraki iletişiminizde dikkatli olursun

Aynen ya 4 farklı elbisem vardı 4 farklı müzik farklı aksesuarlar nedime kızlar filan anlatmıyım kalbim dayanmıyor hepsi iptal oldu salona babamın verdiği para toz oldu bizim memlekette yapılır böyle hatta daha bir sürü şey yapılırdı ben daha az sakin tercih etmiştim babamlara zorluk olmasın diye artık kuzenle de görüşmem ama teyzem zorluyor resmen . Bende dedim ki annemle olan sorunu gidin annemle çözün annemde bende orada birer birey ve madur taraftık dedim kapattım

Çok geçmiş olsun

yorgun uykusuz canım keyfım yok vlla benımde birikimler nasıl gıdıyor
Bu ay pek birikim olmaz uçak biletleri yakıt gezme alısverıs kasko sigorta kayınvalıdeye tel aldık oda tek gectı borçlar tavan eşim geldı tazmınatı eksık yatacak 1-2bın arası yaparsak ne mutlu.Eşimin maaş yanlış hesaplanmış onun farkını bekliyoruz birde yanlış yakıt kesılmıs o iade olacak gelirse 2bın civarı bir para bekliyoruz Onuda dolara yatırmak istiyorum nasip olursa.Senın nasıl gidiyor birikim

benimde birikim çok olmaz muhtemelen kasko trafik sigortası mtv faturalar hastane bez paraları bunlar çok fazla bu ay allah sağlık versinde bu ay az birikim olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…