Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydinlarr..
Loreal kullananlar vardi.. saclarim yaglanmadi bu defa guzel sekil aldi..
Faydasini 1 defa kullanimda gosterir mi acaba?
Gösterebilir canim kremleri felan ilk kullanımda gösterebilir faydasını ama sampuanda yumuşatıp parlak gösteriyo

Tünaydın eşim işe gitti bugün de nöbetçi hava kötü burada yürüyüş falan filan yok bugün arabamda yok eşim götürdü en iyisi bugün hiç çıkmayayım . Katmer yapacağım buzluğa pişirmeden atacağım . Sonra çıkartır mis gibi pişirir yeriz dünki gerginliğime sinirime rağmen düzgünce uyudum hayret valla ya normalde strese girer yanlış birşey mi dedim şöyle böyle diye kendimi suçlar uyuyamamazdım

Evde patates soğan pirasa kivircik vardi.
Pazardan morlahana havuc elma muz ve hamsi aldim 30 lira.
Aksama firinda hamsi ve yesil salata var.
Baska harcamam olmaz.
Yarin sadece ekmek alirim.
Cumartesi 5kg süt alacagim 15 tl.
Haftayi yaklasik 100 lira harcamayla kapatirim bi aksilik cikmaz ise.

1 şubattan itibaren harcamalarımı yazmıştım . Annemler gidince pek paramız kalmamıştı açıkcası . Hesapta harcama için ayırdığım parayı 2 ye bölmüştüm çünkü maaşa 14 gün vardı . 7 gün 7gün şeklinde bölmüş oldum . 145 tl harcamışız böylece bir dönem kapanmış oldu maaşa kadar kalan kısım ile idare eder kenarda bıraktığım paraya dokunmasak şahane olacak . Kp in telefon faturasını bizim mobil uygulamadan gördüm son ödemesi yarın ve ödenmemiş. Yarın kesin arar eşimi sen öde der o zaman evdeki hesap Çarşıya uymaz geçen 2 ayda öyle yaptı çünkü

Slm
Bugün bir yığın ütü yaptım çamaşır isi bitti
Kar yağıyor burda hava miss
Dünden kalan yemekleri yedik
Bugün kıymalı pırasa yapicam yaninana ne yapsam bilemedim

tuce_tuce canim bu aralar sende büyük bir degisim görüyorum bize karşı baya pozitifsin valla masallah hep böyle ol kiz :)
Kimse ile kişisel problemim yokki şekerim zorla negatif olamam diye düşünüyorum her zamanki benim aslında . Sen güzel bakıyorsun bence yinede maşallah bana diyelim o zaman

suyun içinde mi büyüyor efsun
Evet bu şekilde köklenince toprağa alınacak ama ben daha köklendirmeyi başaramadım deneye deneye bulucam ilmini inşallah :)
Bi kere denedim kocaman oldu saksıya aldım çürüdü köklenmediği için dediler iki kere de suda çürüdü bakalım bu sefer olacak mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…