- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.581
Gösterebilir canim kremleri felan ilk kullanımda gösterebilir faydasını ama sampuanda yumuşatıp parlak gösteriyoGunaydinlarr..
Loreal kullananlar vardi.. saclarim yaglanmadi bu defa guzel sekil aldi..
Faydasini 1 defa kullanimda gosterir mi acaba?
Allah kavuştursun canim 20 gün mu kalmıştı cok cabuk bitti sankiGünaydınlar hava soguk ve kapalı eşimde gitti hiç neşem yok
Ahhh canım allah kavuştursunGünaydınlar hava soguk ve kapalı eşimde gitti hiç neşem yok
Bz varız canımGünaydınlar hava soguk ve kapalı eşimde gitti hiç neşem yok
Efsun canım nasılsın ağrıların nasıl merak ettim seniBz varız canım
Öğle ilacımı içmediğim halde şuan çok iyiyim Allaha şükür canım :))Efsun canım nasılsın ağrıların nasıl merak ettim seni
Aman ihmal etme dikkat et kendine bebeğinin sana ihtiyacı var biliyorsunÖğle ilacımı içmediğim halde şuan çok iyiyim Allaha şükür canım :))
Allah razı olsun :)
suyun içinde mi büyüyor efsunKızlar size büyümeye başlayan marulumla beraber merhaba diyoruz :)) bugün geç uyandık :)
Kimse ile kişisel problemim yokki şekerim zorla negatif olamam diye düşünüyorum her zamanki benim aslında . Sen güzel bakıyorsun bencetuce_tuce canim bu aralar sende büyük bir degisim görüyorum bize karşı baya pozitifsin valla masallah hep böyle ol kiz :)
Teşekkür ederim canım elimden geleni yapabiliyorumdur inşallahAman ihmal etme dikkat et kendine bebeğinin sana ihtiyacı var biliyorsun
Evet bu şekilde köklenince toprağa alınacak ama ben daha köklendirmeyi başaramadım deneye deneye bulucam ilmini inşallah :)suyun içinde mi büyüyor efsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?