Bugün ne aldin kaç tl harcadin

pamuk sar altına pamugun içinde çabuk kökleniyor ben çiçek dikeceğim zaman öyle yapıyorum

tuce_tuce canim bu aralar sende büyük bir degisim görüyorum bize karşı baya pozitifsin valla masallah hep böyle ol kiz :)

Kimse ile kişisel problemim yokki şekerim zorla negatif olamam diye düşünüyorum her zamanki benim aslında . Sen güzel bakıyorsun bence yinede maşallah bana diyelim o zaman

Scss ye katılıyorum gerçekten olumlu anlamda gelişme var seni ilk tanıdığım zamanlardaki o atarlı tuce gitti valla:) Nazarım değmesin maşallah diyeyim hemen.

Scss ye katılıyorum gerçekten olumlu anlamda gelişme var seni ilk tanıdığım zamanlardaki o atarlı tuce gitti valla:) Nazarım değmesin maşallah diyeyim hemen.
Ben hala aynıyım ama demek sizde bakış açısı değişti bence

Dişim agriyor sebebini bilmiyorum.
Nasil gecerki
Geçmiş olsun pureciğim bi fırçalayıp tuzlu su ile gargara yapsan birde ağzına karanfil alsan biraz hafifler belki . Çürük filan mı var acaba

Ben hala aynıyım ama demek sizde bakış açısı değişti bence
Kuzum sabahki mesajına istinaden dedim kendin demedin mi normalde strese girerdim diye demek değişim var:)

Kuzum sabahki mesajına istinaden dedim kendin demedin mi normalde strese girerdim diye demek değişim var:)
Valla o konuda şaşkınım ya kendimin aşırı haklı olduğunu biliyorum eşim ve annemde sen ne diye arıyormuşsun dediler ya . Oradan beynim rahatladı galiba nasıl oldu şoktayım sinirlendiğim başka konular mevcut en önemlisi Karaca kargo kodu verecek takım garantiye gidecek Pazartesi den beri kod bekliyorum hergün arayıp ayrı ayrı tartışıyorum o işi çözsem daha rahatlayacağım. Ne yazıkki haksızlığa asla gelemiyorum huyum kurur kurtulurum inşallah tövbe

Haklı olduğunu düşündüğün bir konuda çevrenin de onayını alman demek seni rahatlatıyor. Ben takmazdım pek açıkçası. Haklıysam hihi der geçerim annem onaylamış kocam onaylamamış pek umrumda olmazdı. Huyum kurusun deme haksızlığa gelememen aslında güzel bir şey. Düğün konusunda hem haklı hem de çok mağdur olmuşsun. Bir de Karaca’dan pek bir şey almamanı öneririm, kaliteli olmuyor ürünleri. Baksana ürün geri dönüşünden bile belli.

Şimdi arada teyzem olduğu için annemden onay almak beni rahatlattı . Yoksa başka biri ile bir sorun olduğunda onay beklemiyorum aslında . Karaca ile ilgili bencede haklısın bende bundan memnun kalmadım . Yemek takımı çok güzeldi mesela su takımı da aynen öyle . Şans işi mi ne çözemedim İnan ki

Valla onaylanmak beni de rahatlatıyor ne yalan söyleyeyim her şeyi kafama takarım geceleri düşünmekten uyuyamam :)

Galiba harcamasız gün :)
Aklımda eksikler olsada, yarına bırakacağım
Yarın saçlarımı boyatmayı düşünüyorum. Harcamışken hepsi bir arada çıksın, bugünde vicdanım rahatlar
Efsun64 kafaya koydum, seneye ekeceğim gittiğim 2 farklı pazarda aynı tarz 2 marul 2 - 6 tl idi
İnsanı maruldan soğuttular

sirkencubin konsere gidecekmisiniz, nasılsın iyimisin?
Bu aralar benimde canım böyle bir sosyal aktivite istiyor ama fırsat ayarlayamadım, galiba organize işler ile yetineceğim

6 liraydi markette.
Kivircik.
Havuc 3
Morlahana 1kg 5tl

Kıvırcık olan 7,5 lira
Bu küçük boy marul, adını bilmiyorumda, ufacık şey 2 kere yaparsın 3. olmaz
Ben pazarda kendi eken bir tezgahtan 2 liraya aldım. 2- 4- 5 liraydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…