- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.601
pamuk sar altına pamugun içinde çabuk kökleniyor ben çiçek dikeceğim zaman öyle yapıyorumEvet bu şekilde köklenince toprağa alınacak ama ben daha köklendirmeyi başaramadım deneye deneye bulucam ilmini inşallah :)
Bi kere denedim kocaman oldu saksıya aldım çürüdü köklenmediği için dediler iki kere de suda çürüdü bakalım bu sefer olacak mı :)
22gun su gibi akıp geçti yaAllah kavuştursun canim 20 gün mu kalmıştı cok cabuk bitti sanki
tuce_tuce canim bu aralar sende büyük bir degisim görüyorum bize karşı baya pozitifsin valla masallah hep böyle ol kiz :)
Kimse ile kişisel problemim yokki şekerim zorla negatif olamam diye düşünüyorum her zamanki benim aslında . Sen güzel bakıyorsun benceyinede maşallah bana diyelim o zaman
Amin canımokyonus allah kavuştursun canim
Ben hala aynıyım ama demek sizde bakış açısı değişti benceScss ye katılıyorum gerçekten olumlu anlamda gelişme var seni ilk tanıdığım zamanlardaki o atarlı tuce gitti valla:) Nazarım değmesin maşallah diyeyim hemen.
Geçmiş olsun pureciğim bi fırçalayıp tuzlu su ile gargara yapsan birde ağzına karanfil alsan biraz hafifler belki . Çürük filan mı var acabaDişim agriyor sebebini bilmiyorum.
Nasil gecerki
Tünaydın eşim işe gitti bugün de nöbetçi hava kötü burada yürüyüş falan filan yok bugün arabamda yok eşim götürdü en iyisi bugün hiç çıkmayayım . Katmer yapacağım buzluğa pişirmeden atacağım . Sonra çıkartır mis gibi pişirir yerizdünki gerginliğime sinirime rağmen düzgünce uyudum hayret valla ya normalde strese girer yanlış birşey mi dedim şöyle böyle diye kendimi suçlar uyuyamamazdım
Kuzum sabahki mesajına istinaden dedim kendin demedin mi normalde strese girerdim diye demek değişim var:)Ben hala aynıyım ama demek sizde bakış açısı değişti bence
Valla o konuda şaşkınım ya kendimin aşırı haklı olduğunu biliyorum eşim ve annemde sen ne diye arıyormuşsun dediler ya . Oradan beynim rahatladı galiba nasıl oldu şoktayımKuzum sabahki mesajına istinaden dedim kendin demedin mi normalde strese girerdim diye demek değişim var:)
Haklı olduğunu düşündüğün bir konuda çevrenin de onayını alman demek seni rahatlatıyor. Ben takmazdım pek açıkçası. Haklıysam hihi der geçerim annem onaylamış kocam onaylamamış pek umrumda olmazdı. Huyum kurusun deme haksızlığa gelememen aslında güzel bir şey. Düğün konusunda hem haklı hem de çok mağdur olmuşsun. Bir de Karaca’dan pek bir şey almamanı öneririm, kaliteli olmuyor ürünleri. Baksana ürün geri dönüşünden bile belli.Valla o konuda şaşkınım ya kendimin aşırı haklı olduğunu biliyorum eşim ve annemde sen ne diye arıyormuşsun dediler ya . Oradan beynim rahatladı galiba nasıl oldu şoktayımsinirlendiğim başka konular mevcut en önemlisi Karaca kargo kodu verecek takım garantiye gidecek Pazartesi den beri kod bekliyorum hergün arayıp ayrı ayrı tartışıyorum o işi çözsem daha rahatlayacağım. Ne yazıkki haksızlığa asla gelemiyorum huyum kurur kurtulurum inşallah tövbe
Kök kısmına mı sarıcam yoksa bardağın dibine koysam üzerine marulu koysam olur mu hiç anlamam bu işlerden detay soruyorum o yüzden :)pamuk sar altına pamugun içinde çabuk kökleniyor ben çiçek dikeceğim zaman öyle yapıyorum
Şimdi arada teyzem olduğu için annemden onay almak beni rahatlattı . Yoksa başka biri ile bir sorun olduğunda onay beklemiyorum aslında . Karaca ile ilgili bencede haklısın bende bundan memnun kalmadım . Yemek takımı çok güzeldi mesela su takımı da aynen öyle . Şans işi mi ne çözemedim İnan kiHaklı olduğunu düşündüğün bir konuda çevrenin de onayını alman demek seni rahatlatıyor. Ben takmazdım pek açıkçası. Haklıysam hihi der geçerim annem onaylamış kocam onaylamamış pek umrumda olmazdı. Huyum kurusun deme haksızlığa gelememen aslında güzel bir şey. Düğün konusunda hem haklı hem de çok mağdur olmuşsun. Bir de Karaca’dan pek bir şey almamanı öneririm, kaliteli olmuyor ürünleri. Baksana ürün geri dönüşünden bile belli.
Valla onaylanmak beni de rahatlatıyor ne yalan söyleyeyim her şeyi kafama takarım geceleri düşünmekten uyuyamam :)Haklı olduğunu düşündüğün bir konuda çevrenin de onayını alman demek seni rahatlatıyor. Ben takmazdım pek açıkçası. Haklıysam hihi der geçerim annem onaylamış kocam onaylamamış pek umrumda olmazdı. Huyum kurusun deme haksızlığa gelememen aslında güzel bir şey. Düğün konusunda hem haklı hem de çok mağdur olmuşsun. Bir de Karaca’dan pek bir şey almamanı öneririm, kaliteli olmuyor ürünleri. Baksana ürün geri dönüşünden bile belli.
Asıl senin rahat olman takmaman lazım otoinflamatuvar hastalıklarda stres baş faktör. Kendini olumlu anlamda telkin etmelisin.Valla onaylanmak beni de rahatlatıyor ne yalan söyleyeyim her şeyi kafama takarım geceleri düşünmekten uyuyamam :)
6 liraydi markette.
Kivircik.
Havuc 3
Morlahana 1kg 5tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?