Bugün ne aldin kaç tl harcadin

sirkencubin konsere gidecekmisiniz, nasılsın iyimisin?
Bu aralar benimde canım böyle bir sosyal aktivite istiyor ama fırsat ayarlayamadım, galiba organize işler ile yetineceğim
Yok gitmeyeceğiz aslında çok istiyorduk MFÖ konserleri çok güzel olur ama önce evlat :)) iyiyim evet evdeyim ama sürekli işyerinden arıyorlar bugün full telefon mail le geçti günüm. Organize işler güzelmiş gidin bence de hatta biz de gitsek:)) reklam arasında bir reklam varmış onu arkadaşlar dedi video paylaşım platformundan izledim çok zekice yapılmış fırsatın olduğunda bir Google la izle sen de.

Asıl senin rahat olman takmaman lazım otoinflamatuvar hastalıklarda stres baş faktör. Kendini olumlu anlamda telkin etmelisin.
Aynen öyle yüzde yüz haklısın ne kadar kafasına takarsa o kadar vücudu kasları kasılıyor Efsun64 canımmm

Kızlar elektrik faturam 63.40 kuruş geldi 70 tl bütçe ayırmıştım çok iyi oldu bu mutlu oldum . Biraz korkuyordum misafirimiz olduğu için çamaşır , bulaşık, fırın hiç durmadı bu ay. Birde kardeşim sabaha kadar tv izledi Toplam tutar normalde 32,94 tl geri kalanlar tamamen vergi bu arada biraz indirim atayım size

Eklentiler

• B4770CFE-9C80-4A63-AE6E-417180DDB2CB.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 100
  • 512A4163-FB31-4536-B2D8-AE2403D44761.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 85
  • 8CDE7DAA-1152-4DD5-8AAF-1984FC0E2577.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 84
  • D47E17F7-691B-4696-8EFC-BF9B6D3CD216.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 91

Olsun çok konserler olur, çok zamanlar olur, gitme demek haddimize değil ama, kararına sevindim
Biz uzun zamandır evde sinema saatleri yapıyoruz, 2018 filmlerinin çogunu indirdim, haftasonu hazır oluyor seçip izliyoruz, hatta kardeşimle annemde katıldı hoslarına gitti. Bu kış bir kaç kez sinemaya gittim, haftasonu için bir düşüneyim.
Çamaşır aldım, benim kullandığımdan farklı beden uydu ama yanlış vermiş avmye gidersem onlarıda değiştiririm, tezgahtar kıza 1 haftadır sevgilerimi iletiyorum

bugün harcamasız günüm annem süt almış ekmek almış kendi vermiş parasını sağolsun evde kuş var ona vitamin almam lazım yemi azalmış kızlar evde kuş bakan var mı internetten almayı düşünüyorum önerebileceğiniz site var mı?

Asıl senin rahat olman takmaman lazım otoinflamatuvar hastalıklarda stres baş faktör. Kendini olumlu anlamda telkin etmelisin.
Zaten ataklarımın çok olmasının sebebi benim düşüncelerime engel olamamam galiba :)
Ra hastaları grubunda konuşmuştuk genelde dertlerini içine atanlarda çok oluyormuş hepimiz öyleymişiz benim genetik gerçi .

Geçmeyen boğaz ağrısı olanlar da dikkat etsin kızlar o da eklemlere vuruyormuş

Ya küçücükler bi de o kadar pahalanmalarına karşı boyutları aynı kalsaydı bari :)

Ben oturup uzun süre film izleyemiyorum dikkatim dağılıyor ama çok güzel dizi izliyorum. Hatta sarıyorsa 30-40 dk lıklar ya genelde 2 bölüm arka arkaya atıyoruz.
Evde biz de film izleriz film için imdb puanı iyi olmalı ki sinemada öyle izleyelim deriz yoksa tercihimi tiyatrodan yana kullanıyorum hep. 2018 den beğendiğin tavsiye edebileceğin neler var?

Eşimin cani şam tatlisi istemis. Malz3meler var yapacagim simdi. Kendisi de baligi yapicak tereyagli tavada.
Parol ictim agrim dindi biraz
Sam tatlisi bizde cok severim yaparim kolay oluyor hemen ve tam tutuyor
Canim dunde balik yemediniz mi
Parol ve minosetten baska agri kesici kullanma malum bebek dusünüyorsunuz

Ah tiyatro buraya hafta içi geliyor, fakat eşimle ayrı gidesim gelmiyor, oysa devlet tiyatrolarının güzel oyunları geliyor uzun zaman oldu gitmeyeli
Film için Mission İmpossible Yansımalar, searching, Hızlı ve Öfkeli Son film, venom zehirli öfke, princess switch, upgrade ilk aklıma gelenler. Avengers İnfinity de güzel ama ben o tarz sevmiyorum.
Nehirler kırmızı akar, velayet wildlife ve bumlebee su an flash belleğimde sırayla izleyeceğim.
Ben Kelebek filminide merak ediyordum, onu da buldum ve izledim sevdim.
Aslında film konusunda bende kıpır kıpırım baştan izlersem izlerim o yüzden araştırıp seçip isteyerek oturdum.
Hedefim sensin izlemediysen oda güzel, ben sevmiştim
Eşim sürekli otobüste gidip geldiği ve yolda film izlediği için hep son çıkanları buluyorum ki, izlememiş olsun

Bende kuş var ama hiç netten almadım sen alıp memnun kalırsan bana da haber verir misin fiyatları çok arttı bir de 3 taneler yetişmiyor :)

Kizim oglum esim hepsi hepsi uyuyor
Buyuk kizimla ders calistik 1. Sinif ama sanki kpss ye hazirlaniyoruz
Esim 2 ekmek ve 2 tahinli corek almis
7.5 tl
Dogalgaz ve aidati odemis 378 tl
Maas bordrosuda cikmis gecen aya gore 90 tl kesinti var bu ay yarim altin aliriz ek derstede bir yarim aliriz bu ayki hedefte tamam olur bir tam altinallah bereket versin

Sam tatlisi bizde cok severim yaparim kolay oluyor hemen ve tam tutuyor
Canim dunde balik yemediniz mi
Parol ve minosetten baska agri kesici kullanma malum bebek dusünüyorsunuz
Yok canim dün persembe gunu hamsi bulursam pazarda alacagim demistim.
Parol ictim.

Tatli icin irmik cok azdi. Gidip almaya da usendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…