- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.641
Sen yazinca farkettim harbiden maaslara az kalmis :)Maaşa son 7 gün
Kolyeni Guzel gunlerde kullan. Ceyrek 400 mu olmus6 ay önce kayınvalidem doğum hediyesi olarak bana bir bileklik hediye etmişti. Sarı altın sevmediğim için takamadım hiç. Bugün aklıma geldi, işe giderken yanıma aldım. Kuyumcuya uğradım. Fiyatına 750 lira dedi. 350 liraya beyaz altın bir kolye beğendim. Onunla değiştirdim, artan paraya da 1 tane çeyrek aldım:) Haftaya gün var, altın da böylece aradan çıkmış oldu.
Yarin ek ders yatarsa bende 1 tane alacagim hemen.Çeyrek 360 değil mi şuan takip ediyorum da6 çeyrek yani 1 tam 1 yarım altın alacaktım bu ay
10 çeyrek altına bedel oluyor seninki purecim maşallah güzel birikim yapıyoruz bence şu şartlardaYarin ek ders yatarsa bende 1 tane alacagim hemen.
Subat birikimimi 2 çeyrek 2 tam altin olarak tamamlayacagim insallah
Evet canim aynen. Cok şükür10 çeyrek altına bedel oluyor seninki purecim maşallah güzel birikim yapıyoruz bence şu şartlardabiz bu ay faturada , kira , kredi hariç ekstra mtv , sehpa , ve kıyafet alışverişi yapacağız . Mutfak ve harçlık ayırdım kalana 1 tam 1 yarım alıyorum. Faturalardan da beklediğimden düşük gelenler var onlardan kalan parayı da deterjan stoğu ile değerlendireceğim inşallah
Ya şöyle düşündüm 1 tam 1 yarım altın alabiliyorum ya toplam 6 çeyrek altına bedel oluyor . 6 çeyrek alsam bu sefer bozdururken her altın için ayrıca kuyumcu para kazanacak bence . Böyle olunca çeyrek yerine yarım ve tam alsam daha karlı . Arada para denk gelmiyor diyelim o zaman çeyrek almam gereken durum olur mutlaka .Küçük mebla lazım olsa o çeyreği veya gramı bozdururum büyük altınlarım gitmez diye düşündüm. Ay özür dilerim ifade edebildim mi acabaEvet canim aynen. Cok şükür
Eşimin maasi guzel masallah. Yoksa yapamayiz bu kadar
Birde sana şunu soracagim.
Sen çeyrek altin olarak mi biriktiriyorsun yoksa tam vs de aliyor musun. Yani bozdururken hangisi avantajli
Ben yavastan fizikiye baslicam
Yaa bir de çenemi çok sıkıyorum ben bazen uykuda dişimi de gıcırdatıyormuşumAynen öyle yüzde yüz haklısın ne kadar kafasına takarsa o kadar vücudu kasları kasılıyorEfsun64 canımmm
Valla o kadar kullanmaya bravo çok iyi gelmiş sevindim :))Kızlar elektrik faturam 63.40 kuruş geldi 70 tl bütçe ayırmıştım çok iyi oldu bu mutlu oldum . Biraz korkuyordum misafirimiz olduğu için çamaşır , bulaşık, fırın hiç durmadı bu ay. Birde kardeşim sabaha kadar tv izlediToplam tutar normalde 32,94 tl geri kalanlar tamamen vergi bu arada biraz indirim atayım size
Bende hemen alacağım birde Murat beyin lorunu alıcam sigara böreği yapıp buzluğa koyayım diyorumValla o kadar kullanmaya bravo çok iyi gelmiş sevindim :))
Havlu kağıt çok iyi denk geldi anneme de haber ettim alıcaz bize kalırsa :)
Bende hemen alacağım birde Murat beyin lorunu alıcam sigara böreği yapıp buzluğa koyayım diyorum
Muratın ki normalde 500 gram sanırım 7 tl lor bu aşırı karlı oldu sankiBak o aklıma gelmemişti düşünebilirim ben de :)
BOzdururken de alirken de ceyrek veya yarim tam altin arasinda bir fark yok. Ayni hesap oluyor.Evet canim aynen. Cok şükür
Eşimin maasi guzel masallah. Yoksa yapamayiz bu kadar
Birde sana şunu soracagim.
Sen çeyrek altin olarak mi biriktiriyorsun yoksa tam vs de aliyor musun. Yani bozdururken hangisi avantajli
Ben yavastan fizikiye baslicam
Zaten son bir senedir gratis indirim diye duyuruyor gidiyorum aldigim belli basli kalemler var. Hic inmis olmuyor. Soylene soylene cikiyorumKizlar para harcamaya gratise gittim indirim var diye :)) ama indirimli fiyatlar bile pahalıydı hic bisey almadan ciktim kendime hakim oldum migrosa gittim kefir süt ceri domates bi kaç abur cubur 40 lira odedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?