- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.661
Evet canim ya indirimi kaçırdım malasef4 ay önce gratiste gerçek bi yüzde 50 indirim olmuştu o zaman baya bi şey toplamıştım uzun süre de gider.
Şimdilik sebamed şampuan kullanıyorum indirme girerse tekrar alırım market sampuanlari kafamı kazık gibi yapıyor..
Ya bide ben bugün aynı ürünlere trendyoldan baktim orda daha uygundu sanırım trendyol dan alicam kendimi tutamazsam :)Zaten son bir senedir gratis indirim diye duyuruyor gidiyorum aldigim belli basli kalemler var. Hic inmis olmuyor. Soylene soylene cikiyorum
Afiyet olsun canimBende cevizli sucuk pestil cekirdek fistik vs hazirladim .haberleri izliyoz
Ondan sonra hep bindirim üstüne indirim yaptılar ne zaman gitsem almadan çıktım keşke öyle bi indirim yapsalar gene:)Evet canim ya indirimi kaçırdım malasef
Allah kavuştursun canımGünaydın canım eşim gitti mutsuzum bugunsen nasılsın
Teşekkür ederim. 375’ten aldım çeyreği.Kolyeni Guzel gunlerde kullan. Ceyrek 400 mu olmusdaha iki gun once 355-356 dan almistik
Ben de hiç-bir şeyi kafama takmam acayıp rahatım gece yatağa bir yatarım sabah hiç uyanmadan kalkarım çok şükür. Huzurum arttı mutluyum. Eskiden takardım çok üzülürdüm ağlardım artık namazıma ibadetlerime ağırlık veriyorum. Bunlar bana huzur veriyor. Bir de güçlü hissediyorum. Allah var gam yok...Valla onaylanmak beni de rahatlatıyor ne yalan söyleyeyim her şeyi kafama takarım geceleri düşünmekten uyuyamam :)
Bende az insan cok huzur diyenlerdenim..Ben de hiç-bir şeyi kafama takmam acayıp rahatım gece yatağa bir yatarım sabah hiç uyanmadan kalkarım çok şükür. Huzurum arttı mutluyum. Eskiden takardım çok üzülürdüm ağlardım artık namazıma ibadetlerime ağırlık veriyorum. Bunlar bana huzur veriyor. Bir de güçlü hissediyorum. Allah var gam yok...
Karşı taraf haksız bile olsa Allah'a havale ederim.
Diğer türlü kimseye de yaranamıyorsun. baktım karşımdaki egoist beni düşünmüyor ben hiç düşünmüyorum.
Ne güzel yazmışsınız sanırım biraz da yaş ile alakalı. Tecrübe ettikçe geliştikçe olabiliyor sanırım. Umarım ben de başarırımBen de hiç-bir şeyi kafama takmam acayıp rahatım gece yatağa bir yatarım sabah hiç uyanmadan kalkarım çok şükür. Huzurum arttı mutluyum. Eskiden takardım çok üzülürdüm ağlardım artık namazıma ibadetlerime ağırlık veriyorum. Bunlar bana huzur veriyor. Bir de güçlü hissediyorum. Allah var gam yok...
Diğer türlü kimseye de yaranamıyorsun. baktım karşımdaki egoist beni düşünmüyor ben hiç düşünmüyorum.
Allah kavuştursunBitki cayı demliyorum kendıme oğlan çiZgi film iZliyor.Ev boş boş alışmamız zaman alacak.Sogan salatası bamya yedım.Sütlac var yarına yeter yemeklerim tavuk suyu çorba var.Yarın iş çıkışı arkadaşı evinden alacağım bize gelip pogaca yapacağız bırde kek sonra paylaşacağız.Pogaca biraz soka atarım bırazı haftasonu yenır.Makınaya çamaşır attım onları asacagım iş güç bitmiyor.
Allah kavuştursun canım,büyük kızım gidecek 2 saat sonra duygusalım biraz ben de.Bitki cayı demliyorum kendıme oğlan çiZgi film iZliyor.Ev boş boş alışmamız zaman alacak.Sogan salatası bamya yedım.Sütlac var yarına yeter yemeklerim tavuk suyu çorba var.Yarın iş çıkışı arkadaşı evinden alacağım bize gelip pogaca yapacağız bırde kek sonra paylaşacağız.Pogaca biraz soka atarım bırazı haftasonu yenır.Makınaya çamaşır attım onları asacagım iş güç bitmiyor.
Katılıyor ve ekliyorum,Bende az insan cok huzur diyenlerdenim..
Doğru dedin pure bende dışarıda okulda herkesle merhabam selamlaşmam var ama öyle gelip gitmem yok koştur koştur ev işi yap poğaça kek yap misafir ağırla bide tekrar misafirden sonra temizlik yap ben kaosu sevmiyorum canım isteyince yaparım canim isteyince yapmam bi de ister istemez kadınız dil durmuyor eşli gorustugumuz bikaç aile var onlarlada arada hafta sonları kimseyi yormak istemiyorum kimsede beni yormasınBende az insan cok huzur diyenlerdenim..
Ne kadar haklısınız ya düşünceleriniz çok güzel gerçektenBen de hiç-bir şeyi kafama takmam acayıp rahatım gece yatağa bir yatarım sabah hiç uyanmadan kalkarım çok şükür. Huzurum arttı mutluyum. Eskiden takardım çok üzülürdüm ağlardım artık namazıma ibadetlerime ağırlık veriyorum. Bunlar bana huzur veriyor. Bir de güçlü hissediyorum. Allah var gam yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?