Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Annem corba yapmis sagolsun da has zeytinyagi vardi kendi verdigi onu anlamamis az kaldi diye ustune aycicek eklemis.. corba bir garip ikisi karisinca etkilesime mi girdi noldu kokusu falan da bi degisik ... az ictik gerisini icemedik.. salatalara falan koyarim has zeytinyagini. Yemege koymam..

4 ay önce gratiste gerçek bi yüzde 50 indirim olmuştu o zaman baya bi şey toplamıştım uzun süre de gider.
Şimdilik sebamed şampuan kullanıyorum indirme girerse tekrar alırım market sampuanlari kafamı kazık gibi yapıyor..

Evet canim ya indirimi kaçırdım malasef

Zaten son bir senedir gratis indirim diye duyuruyor gidiyorum aldigim belli basli kalemler var. Hic inmis olmuyor. Soylene soylene cikiyorum
Ya bide ben bugün aynı ürünlere trendyoldan baktim orda daha uygundu sanırım trendyol dan alicam kendimi tutamazsam :)

Evet canim ya indirimi kaçırdım malasef
Ondan sonra hep bindirim üstüne indirim yaptılar ne zaman gitsem almadan çıktım keşke öyle bi indirim yapsalar gene:)
Ben şampuan çok tüketiyorum almayi da cok seviyorum açıkçası her zaman farklı bi şey alıyorum merakliyim sampuanlara saç maskeleriné :) saç maskeleri 20 olmuş abartildi artık iyice

Bitki cayı demliyorum kendıme oğlan çiZgi film iZliyor.Ev boş boş alışmamız zaman alacak.Sogan salatası bamya yedım.Sütlac var yarına yeter yemeklerim tavuk suyu çorba var.Yarın iş çıkışı arkadaşı evinden alacağım bize gelip pogaca yapacağız bırde kek sonra paylaşacağız.Pogaca biraz soka atarım bırazı haftasonu yenır.Makınaya çamaşır attım onları asacagım iş güç bitmiyor.

Valla onaylanmak beni de rahatlatıyor ne yalan söyleyeyim her şeyi kafama takarım geceleri düşünmekten uyuyamam :)
Ben de hiç-bir şeyi kafama takmam acayıp rahatım gece yatağa bir yatarım sabah hiç uyanmadan kalkarım çok şükür. Huzurum arttı mutluyum. Eskiden takardım çok üzülürdüm ağlardım artık namazıma ibadetlerime ağırlık veriyorum. Bunlar bana huzur veriyor. Bir de güçlü hissediyorum. Allah var gam yok...
Karşı taraf haksız bile olsa Allah'a havale ederim.
Diğer türlü kimseye de yaranamıyorsun. baktım karşımdaki egoist beni düşünmüyor ben hiç düşünmüyorum.

Bende az insan cok huzur diyenlerdenim..

Ne güzel yazmışsınız sanırım biraz da yaş ile alakalı. Tecrübe ettikçe geliştikçe olabiliyor sanırım. Umarım ben de başarırım

Allah kavuştursun

Allah kavuştursun canım,büyük kızım gidecek 2 saat sonra duygusalım biraz ben de.
Canları sağ olsun, sağlıkları yerinde olsun öncelikle önemli olan bu...

Selamlar hatunlar dünkü temsil çok guzeldi bilet bulanlara tavsiye ederim. Başrolleri devlet tiyatrolarının ve operanın genel müdürleri canlandırdı, tan sagturkte bale yaptı. Herkes ayakta alkışladı keyif aldım çok. Eşimin maası yattı, faturaları odedim kirayı odeyeceğim. Kredikartlarını, kreşi falan ayırırım ne kalırsa altın alabilirim. Asıl birikimi benim maasta yaparım. Bu ay hastane eczaneye 500 üstü harcadık, arabaya beklenmedik 200tl masraf çıktı, ailelere bir takım harcamalar oldu, helali hoş olsun iyiki varlar. Kart hesap kesimi gecsin araba bakıma gidecek, masraf hiç bitmiyor yauı

Bende az insan cok huzur diyenlerdenim..
Doğru dedin pure bende dışarıda okulda herkesle merhabam selamlaşmam var ama öyle gelip gitmem yok koştur koştur ev işi yap poğaça kek yap misafir ağırla bide tekrar misafirden sonra temizlik yap ben kaosu sevmiyorum canım isteyince yaparım canim isteyince yapmam bi de ister istemez kadınız dil durmuyor eşli gorustugumuz bikaç aile var onlarlada arada hafta sonları kimseyi yormak istemiyorum kimsede beni yormasın

Ne kadar haklısınız ya düşünceleriniz çok güzel gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…