Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet bunu denedim ve gördüm . Geçen sene Mayıs ayında 75 gram bilezik aldık 13.250 tl ödedik . Ekim sonunda arabayı sattık yükseltmek için bilezikleri bozdurdum 75 gram bileziklerime 17.000 tl gibi bir rakam geri aldım . Şimdi yine altın almaya başladım . Kasımda 20 gün izne gittiğimizde aldıklarımı bozdurup yine arabayı yükselteceğiz kırmızı leon şart bize aşeriyoruz karı koca

Tatil dönüşü de bebek düşünüyoruz artık anne olmak istiyorum sanki kendimi hazırlıyorum . Temmuz’dan 2. Evlilik yıl dönümümüz olacak . Maddi anlamda da zaten 2020 ocak kredinin son taksidi . Allah büyük bakalım allah aratmasın. Eşim hemen istiyor ama ben Temmuz’u görmek istiyorum

Ev kredisi bite. Araba yenilenir. Bebis guzel bi zamanda dogar insallah

Ev kredisi bite. Araba yenilenir. Bebis guzel bi zamanda dogar insallah
En mükemmel ihtimal ağustosta hamile kalsam biz kasımda arabayı değiştireceğiz eşime kalsa hemen bu ay ama ben durduruyorum. En iyi ihtimal Ağustos ta olsa nisanda Doğum olur kredi bitmiş olur araba değişmiş olur . Hayırlısı ya birde Nisan burada hava ne sıcak ne soğuk güzel zaman olur . Ağustostab sonra hayırlısı allah bilir tarihi biz ne yaparsak yapalım . Mayıs’ta folik asite başlayayım diyorum. Martta bi doktor kontrolüne giderim her 6 ayda bir gidiyorum zaten pure

Allahım bana da nasip etsin böyle olmagı inşallah... :)
Ama Allah gerçekten edene bulduruyor...

Çok derin plan yapmayın brnce doğum bu bel olmaz :) biz rylülde beklioduk agustosta suyum bitti acil aldılar :)

Kızlar bugün e bebek indirimşnden hediye çekimizi kullanarak 103 tl lik alışveriş yaptık 2 kutu da mama aldık çok uygnmuş mamamız orda bebelac 36 TL.

Sonra eşimin en yakın arkadaşına gittik yaklaşık 1 senedir aramız iyi değildi eşi bizi sosyal medyalardan falan silmişti görüşmüyorduk bizconlara kırgın olmamıza rağmen... O hastayken ben elimden geldiğince yanına gidiyordum ben hastayım tutuldm dediğim halde birkaç kez bana gelmedi başka yerlere giderken hikayeler attı nete ben bişey demedim birgün onlar taşınırken ben yardıma gitmedim dizim tutulmuştu çünkü ogünden sonra silmişti her yerden ben de üzülüyorsum rüyama giriyordu sürekli...
Bugün onlara gittik hiçbir şey olmamış gibi davrandık güldük eğlendik geldik.
Kızıma örümcek, patik ve mama sandalyesi verdiler.
Yeniden eski samimiyeti kurmam ama görüşsek iyi olacak eşimin yüzündeki mutluluuğu görünce çok sevindim çünkü arkadaşına çok değer veriyor.
Ama kız nedense eşinin tüm arkadaşlarıyla bi sorun bulup küsüyor uzaklaştırıyor kendilerini... Çok detaylı daha anlatmadığım kırıldığım o kadar şey var ki ... Yine de huzurluyum bugün...

Bugun pirasa yapmayi dusunuyorum. Aram var eve gecer pisiririm.
Eşim pirasa yemez. O da bana pilav salata yogurt olsun yeter dedi.

Yarin icin de et cikardim. Kuru fasulye islatacagim.
Bugun sadece ekmek alacagim. Yarin tesislere gidelim arkadaslarla goruselim biseler iceriz sohbet ederiz diye düşündük

Günaydın
Bir hafta daha bitiyor
Banyo paspaslarimi attım makinaya ilk isim lavabo ve banyoyu detaylı temizlemek sonrada aksam için yemek yapicam
Öğlen arkadaşa davetliyim cocuklarin geçen seneki ogretmenleriyle biraraya geleceğizbir aile gibi olduk ogretmenlerimizle
Yemek olarakta yeşil mercimek çorbası ve yumurtalı ıspanak düşündüm biz yer geliriz zaten yine de yapayım

Gunaydın, Efsun64 ne guzel düşünmüşsün, bende gerginlikten hiç hazetmem çok samimi olmama gerek yok ama küslükte sevmiyorum. Sende bence eşin için o çok mutlu olduysa o çiftle asgari ölçüde muhabbeti sürdür, kız ters gidiyorsa sen ozel olarak kızla muhabbeti ilerletme, aile ortamında biraraya gelin sosyal medyada takipçi olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…