- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.701
Ev kredisi bite. Araba yenilenir. Bebis guzel bi zamanda dogar insallahTatil dönüşü de bebek düşünüyoruz artık anne olmak istiyorum sanki kendimi hazırlıyorum . Temmuz’dan 2. Evlilik yıl dönümümüz olacak . Maddi anlamda da zaten 2020 ocak kredinin son taksidi . Allah büyük bakalım allah aratmasın. Eşim hemen istiyor ama ben Temmuz’u görmek istiyorum
En mükemmel ihtimal ağustosta hamile kalsam biz kasımda arabayı değiştireceğiz eşime kalsa hemen bu ay ama ben durduruyorum. En iyi ihtimal Ağustos ta olsa nisanda Doğum olur kredi bitmiş olur araba değişmiş olur . Hayırlısı ya birde Nisan burada hava ne sıcak ne soğuk güzel zaman olur . Ağustostab sonra hayırlısı allah bilir tarihi biz ne yaparsak yapalım . Mayıs’ta folik asite başlayayım diyorum. Martta bi doktor kontrolüne giderim her 6 ayda bir gidiyorum zaten pureEv kredisi bite. Araba yenilenir. Bebis guzel bi zamanda dogar insallah
Cok guzel bir yazi cok cok dogruEki Görüntüle 2233682 Az once sosyal medyada gezerken gordum Cok hosuma gitti sizinle de paylasmak istedim
Allahım bana da nasip etsin böyle olmagı inşallah... :)Ben de hiç-bir şeyi kafama takmam acayıp rahatım gece yatağa bir yatarım sabah hiç uyanmadan kalkarım çok şükür. Huzurum arttı mutluyum. Eskiden takardım çok üzülürdüm ağlardım artık namazıma ibadetlerime ağırlık veriyorum. Bunlar bana huzur veriyor. Bir de güçlü hissediyorum. Allah var gam yok...
Karşı taraf haksız bile olsa Allah'a havale ederim.
Diğer türlü kimseye de yaranamıyorsun. baktım karşımdaki egoist beni düşünmüyor ben hiç düşünmüyorum.
Yaa öyle seylere mi sebep oluyor bilmiyorduuumO bende de var efsun hemde çok ileri gece plagı yapıldı fayda etmiyor artık dişlerim düzleşmiş özellikle azılar
Harika bir tespitEki Görüntüle 2233682 Az once sosyal medyada gezerken gordum Cok hosuma gitti sizinle de paylasmak istedim
Çok derin plan yapmayın brnce doğum bu bel olmaz :) biz rylülde beklioduk agustosta suyum bitti acil aldılar :)En mükemmel ihtimal ağustosta hamile kalsam biz kasımda arabayı değiştireceğiz eşime kalsa hemen bu ay ama ben durduruyorum. En iyi ihtimal Ağustos ta olsa nisanda Doğum olur kredi bitmiş olur araba değişmiş olur . Hayırlısı ya birde Nisan burada hava ne sıcak ne soğuk güzel zaman olur . Ağustostab sonra hayırlısı allah bilir tarihi biz ne yaparsak yapalım . Mayıs’ta folik asite başlayayım diyorum. Martta bi doktor kontrolüne giderim her 6 ayda bir gidiyorum zaten pure
Aynen öyle haklısın biliyorum ama işte bende plan yapmadan asla yaşayamıyorumÇok derin plan yapmayın brnce doğum bu bel olmaz :) biz rylülde beklioduk agustosta suyum bitti acil aldılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?