- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.741
Sagol iyiyim canim. Test gunu yaklastikca Cok heyecanlaniyorum hem o gun Hemen gelsin ogreneyim istiyorum hem de ya olumsuzsa diye gelmesin hep boyle kalayim istiyorum. Demek istedigim Kafam saglam guzel :)))sirkencubin bu arada nasilsin yolunda mi hersey? 4 gun var sanirim test gunune
:)) bekle adetinin gelmesini olmazsa diyecegin de bekleyemezsin eminimSagol iyiyim canim. Test gunu yaklastikca Cok heyecanlaniyorum hem o gun Hemen gelsin ogreneyim istiyorum hem de ya olumsuzsa diye gelmesin hep boyle kalayim istiyorum. Demek istedigim Kafam saglam guzel :)))
Yok bekliyorum zaten evdeki tum gebelik testlerine gozumun onunden kaldirdik ki erkenden yapmayayim diye. Memelerde ve basende sislik var sadece ama onu yapan progesteron. Bir de Tatli istiyorum pms gibi yani.:)) bekle adetinin gelmesini olmazsa diyecegin de bekleyemezsin eminim
belirti hissediyor musun dinliyor musun kendini
Bende bi keresinde bulasik makinası bosaltmistim sonra hareketler mi azaldi yoksa bisey mi oldu diye ne kadar ağlamıştım :)))Ben Sabah uyandigimda Cok iyi esnerim yani kaslarimi acardim. Transferden bu yana bi sey olacak diye ( mantikli bir aciklamasi yok farkindayim ama) esneyemiyorum Ozledim desem yeridir:)
Boyum biraz uzunca oldugu icin ben dolaplardan tencere tabak alirken hic sandalye kullanmazdim. Bu ara ona da dikkat eder oldum onun da Hic bir bilimsel yeri yok. Oysaki sadece agir kaldirmasam yeterli.Bende bi keresinde bulasik makinası bosaltmistim sonra hareketler mi azaldi yoksa bisey mi oldu diye ne kadar ağlamıştım :)))
Iç güdüsel bisey sanırımBoyum biraz uzunca oldugu icin ben dolaplardan tencere tabak alirken hic sandalye kullanmazdim. Bu ara ona da dikkat eder oldum onun da Hic bir bilimsel yeri yok. Oysaki sadece agir kaldirmasam yeterli.
Pozitif haberi alayim da Bi var ya ne esneyecemGerin esne canım sen de o kadar da değilo da stresi alır.
Daha Cok dis gudusel etkenlrden dolayi dikkat ediyorumIç güdüsel bisey sanırım
ya yok tabiBoyum biraz uzunca oldugu icin ben dolaplardan tencere tabak alirken hic sandalye kullanmazdim. Bu ara ona da dikkat eder oldum onun da Hic bir bilimsel yeri yok. Oysaki sadece agir kaldirmasam yeterli.
ah canım ben de hamılelikte en cok rahat rahat temızlık yapmayı ozledmBen Sabah uyandigimda Cok iyi esnerim yani kaslarimi acardim. Transferden bu yana bi sey olacak diye ( mantikli bir aciklamasi yok farkindayim ama) esneyemiyorum Ozledim desem yeridir:)
Calismadigim konudan sordun:) sanirim granul kokusuz Sabun kullaniyorlardikızlar anneler yada fikri olanlar bebek camasırlar için ne önerirsiniz ne alim
sirkencubin bi fikrin var mı canım
henuz almadım da fıkır edınmeye calısıyorum
evet genelde onlar kullanılıyo ama yüz bin cesıt varCalismadigim konudan sordun:) sanirim granul kokusuz Sabun kullaniyorlardi
evet genelde onlar kullanılıyo ama yüz bin cesıt varhadı ınsAllah ıyı haberlerini alalımda senin güzel bılgılerine talibim
görümcemde hamıle ona onerdim aldı ındırımdeyken, ındırım bıttı dun ben kararsızm dıye almadm bıde 75ml sıse yani baya kucuk fiyata gore o yuzden de karar vermedm zten bidahakı ındırıme kaldm ben anlasılanSiveno urunlerini sevdim ama bebek deterjani nasildir bilmiyorum roll on dus jeli ve sampuan kullandim
Aslinda sana sayfa onereyim ordan arastir om atiyorum hemen
Birde tecrubeli anneler yardim edebilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?