Bugün ne aldin kaç tl harcadin

sirkencubin bu arada nasilsin yolunda mi hersey? 4 gun var sanirim test gunune
Sagol iyiyim canim. Test gunu yaklastikca Cok heyecanlaniyorum hem o gun Hemen gelsin ogreneyim istiyorum hem de ya olumsuzsa diye gelmesin hep boyle kalayim istiyorum. Demek istedigim Kafam saglam guzel :)))

Sagol iyiyim canim. Test gunu yaklastikca Cok heyecanlaniyorum hem o gun Hemen gelsin ogreneyim istiyorum hem de ya olumsuzsa diye gelmesin hep boyle kalayim istiyorum. Demek istedigim Kafam saglam guzel :)))
:)) bekle adetinin gelmesini olmazsa diyecegin de bekleyemezsin eminim
belirti hissediyor musun dinliyor musun kendini

:)) bekle adetinin gelmesini olmazsa diyecegin de bekleyemezsin eminim
belirti hissediyor musun dinliyor musun kendini
Yok bekliyorum zaten evdeki tum gebelik testlerine gozumun onunden kaldirdik ki erkenden yapmayayim diye. Memelerde ve basende sislik var sadece ama onu yapan progesteron. Bir de Tatli istiyorum pms gibi yani.

Karacadan aradılar adres vs verdim ürünleri merkeze çekecekler . Pazar akşam çok düzgün şekilde koli yapmamız lazım . Eve kurye çağıracağım alırlar ben taşımam arabaya kadar .

Ben Sabah uyandigimda Cok iyi esnerim yani kaslarimi acardim. Transferden bu yana bi sey olacak diye ( mantikli bir aciklamasi yok farkindayim ama) esneyemiyorum Ozledim desem yeridir:)
Bende bi keresinde bulasik makinası bosaltmistim sonra hareketler mi azaldi yoksa bisey mi oldu diye ne kadar ağlamıştım :)))

Bende bi keresinde bulasik makinası bosaltmistim sonra hareketler mi azaldi yoksa bisey mi oldu diye ne kadar ağlamıştım :)))
Boyum biraz uzunca oldugu icin ben dolaplardan tencere tabak alirken hic sandalye kullanmazdim. Bu ara ona da dikkat eder oldum onun da Hic bir bilimsel yeri yok. Oysaki sadece agir kaldirmasam yeterli.

Boyum biraz uzunca oldugu icin ben dolaplardan tencere tabak alirken hic sandalye kullanmazdim. Bu ara ona da dikkat eder oldum onun da Hic bir bilimsel yeri yok. Oysaki sadece agir kaldirmasam yeterli.
ya yok tabi
hatta cogu arkadasim evi tasidim hamileymisim, temizlik yaptim hamileymisim demistir. hatta ben de ilk gebeligimde haftasonu cilginlar gibi kova kova su crkip balkon yikamis, hali koltuk silmistim meger hamileymistim haftaici ogrendim
ama transfer olunca sirf negatif olursa acaba yaptigim yanlis hareketten mi olmadi diye icim icimi yemesin diye dikkat ediyordum

Ben Sabah uyandigimda Cok iyi esnerim yani kaslarimi acardim. Transferden bu yana bi sey olacak diye ( mantikli bir aciklamasi yok farkindayim ama) esneyemiyorum Ozledim desem yeridir:)
ah canım ben de hamılelikte en cok rahat rahat temızlık yapmayı ozledm normalde tabiri caizse catır cutur ıs yaparım acımam kendıme sımdıkı halım ck garıbıme gıdıyo

sirkencubin bence yapman gerekenleri çok doğru şekilde yapıyorsun bu konuda seni takdir ediyorum . Sonra keşke dememek için olması gereken bu . Görümcem de aynen böyle oldu ikiz yerleştirdiler ve tuttu . Ama cidden kendine hiç dikkat etmedi çok sağlıksız beslendi şekeri tansiyonu fırladı . Bebeklerden birini 5 aylıkken kaybetti . Oğlunu kucağına aldı . Şimdi 6 ay önce 2 tane daha yerleştirdiler .Kv sağ olsun benim zorumla 4 gün kızı evine aldı az baktık 20 gün izindeydik o sıra ben oğluna baktım sonra evlerine geri döndüler . Pazar’a gitmişler analı Kızlı kanaması başladı filan . Ardından test zamanı geldi ki bebekler yok tutmamış . Allah korusun ben öyle bir durumda olsam annemle Pazar’a gitsem kanamam olsa kv neler derdi bana . Dikkat etmedi çok konuştum ona ama dikkat et kendine şöyle böyle bir kulaktan girdi diğerinden çıktı.

mrb kızlar işe geç geldim küçük kızıma baktım eşim nöbet istirahati için gelene kadar o geldi ben çıktım akşama teyzemin kızları gelcek kıyma çıkardım köfte patates yanına çorba salata turşu ayran öyle yaparız. Sabah 2 tl harcadım simit aldım birini büyük kızımın beslenme saati için diğeri ufaklıga seviyor simiti öyle eve para bıraktım ekmek alcak annem

evet genelde onlar kullanılıyo ama yüz bin cesıt var hadı ınsAllah ıyı haberlerini alalımda senin güzel bılgılerine talibim

Siveno urunlerini sevdim ama bebek deterjani nasildir bilmiyorum roll on dus jeli ve sampuan kullandim
Aslinda sana sayfa onereyim ordan arastir om atiyorum hemen
Birde tecrubeli anneler yardim edebilir belki

Siveno urunlerini sevdim ama bebek deterjani nasildir bilmiyorum roll on dus jeli ve sampuan kullandim
Aslinda sana sayfa onereyim ordan arastir om atiyorum hemen
Birde tecrubeli anneler yardim edebilir belki
görümcemde hamıle ona onerdim aldı ındırımdeyken, ındırım bıttı dun ben kararsızm dıye almadm bıde 75ml sıse yani baya kucuk fiyata gore o yuzden de karar vermedm zten bidahakı ındırıme kaldm ben anlasılan Tsk ederım yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…