- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.721
Allah gönlünuze gore versin canimEn mükemmel ihtimal ağustosta hamile kalsam biz kasımda arabayı değiştireceğiz eşime kalsa hemen bu ay ama ben durduruyorum. En iyi ihtimal Ağustos ta olsa nisanda Doğum olur kredi bitmiş olur araba değişmiş olur . Hayırlısı ya birde Nisan burada hava ne sıcak ne soğuk güzel zaman olur . Ağustostab sonra hayırlısı allah bilir tarihi biz ne yaparsak yapalım . Mayıs’ta folik asite başlayayım diyorum. Martta bi doktor kontrolüne giderim her 6 ayda bir gidiyorum zaten pure
Amin inşallah hepimizin canımAllah gönlünuze gore versin canim
Ne kadar guzel bir mesaj sabah sabah okuyunca bana oyle iyi geldi ki:) hissediyorum Benim De az kaldi o zamanlara :)Kizimi emzirmeye yanina uzandim yatis o yatiş uyuyakalmisim cok iyi geldi huzurum nurum
Uc gebeligimde de su aya dogsa sunu yapsam soyle olsa diye o kadar Cok kurup durdum ki aklimda. Bana bu surecte yukardakinin en guzel dersi kul kurarmis kadar gulermis oldu. Ama hayaller hayatlar isteÇok derin plan yapmayın brnce doğum bu bel olmaz :) biz rylülde beklioduk agustosta suyum bitti acil aldılar :)
ayy dün gibi aklımda gözümün önünde mesajın... 'kul kurar kader gülermiş'Ne kadar guzel bir mesaj sabah sabah okuyunca bana oyle iyi geldi ki:) hissediyorum Benim De az kaldi o zamanlara :)
Uc gebeligimde de su aya dogsa sunu yapsam soyle olsa diye o kadar Cok kurup durdum ki aklimda. Bana bu surecte yukardakinin en guzel dersi kul kurarmis kadar gulermis oldu. Ama hayaller hayatlar istesu an tek planim sabah aksam progesteronumu ve kan sulandirici ignelerimi sure atlamadan yapmak oluyor
banada öyle geliyor inşallah pozitifi göreceksin canimNe kadar guzel bir mesaj sabah sabah okuyunca bana oyle iyi geldi ki:) hissediyorum Benim De az kaldi o zamanlara :)
Uc gebeligimde de su aya dogsa sunu yapsam soyle olsa diye o kadar Cok kurup durdum ki aklimda. Bana bu surecte yukardakinin en guzel dersi kul kurarmis kadar gulermis oldu. Ama hayaller hayatlar istesu an tek planim sabah aksam progesteronumu ve kan sulandirici ignelerimi sure atlamadan yapmak oluyor
bizim yattı mi bilmiyoruz esim yoğun bankaya ugramamis hiçEk ders yok.
Birkac okulda da durum ayni
bizim yatti dunEk ders yok.
Birkac okulda da durum ayni
Saatlik bile kullaniyorlar. Promosyon sozlesmelerinde mutlaka yaziyordur.Banka parayı kullanıyor mu acaba
Bekletme isinde toz camasir deterjani da iyi oluyor ben gece koyuyorum Sabaha kadar duruyor Sabah sifonu cekiyorum.Wc ve banyoyu ovdum fırçaladım 2 saattir domestosta bekletiyorum detaylı oldu miss
Birazdan durularim evi supurdum corbayi yaptım birde ıspanağımi kavurup giderim
Bugün ekmek dışında harcama olmaz bizde
Aynen kesin biz vakıftan alıyoruz . Mesele 14 ü gece bazen 00:30 da maaş yatarken bazen 01:30 da yatıyor . Sebeb o arada kullanıyorlar işteSaatlik bile kullaniyorlar. Promosyon sozlesmelerinde mutlaka yaziyordur.
okullar 1inde hrsaba aktariyor. eski gorev yerimde 2 sinde 3unde yatardi burda 7sinden 8i den once yatmiyor 1 hafta bayagi kullaniyorlar :)Saatlik bile kullaniyorlar. Promosyon sozlesmelerinde mutlaka yaziyordur.
tek sifonluk degildi canım benim:))))Bekletme isinde toz camasir deterjani da iyi oluyor ben gece koyuyorum Sabaha kadar duruyor Sabah sifonu cekiyorum.
Senin esinin maasi yine iyimis. Bizde Benim maas Hemen yatiyor o gece 1 civari ama esimin maasi ertesi gunu ogleden sonrayi bulabiliyor.Aynen kesin biz vakıftan alıyoruz . Mesele 14 ü gece bazen 00:30 da maaş yatarken bazen 01:30 da yatıyor . Sebeb o arada kullanıyorlar işte
Belki mutemet De gec duzenliyor olabilir.okullar 1inde hrsaba aktariyor. eski gorev yerimde 2 sinde 3unde yatardi burda 7sinden 8i den once yatmiyor 1 hafta bayagi kullaniyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?