Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın yağmur sesine uyandım öyle fena bir yağmur var ki Bugün bende temizlik yapacağım evim cadde üstünde olduğu için ve hava da aşırı kirli olduğu için çok sık temizlik yapmam gerekiyor . Diyelim ki bugün yaptım yarın komidinlerin şifonyerin üzeri bir parmak toz . Yerler deseniz of of yani terliğimin altından gıcır gıcır toprak sesi geliyor

Allah gönlünuze gore versin canim

Kizimi emzirmeye yanina uzandim yatis o yatiş uyuyakalmisim cok iyi geldi huzurum nurum
Ne kadar guzel bir mesaj sabah sabah okuyunca bana oyle iyi geldi ki:) hissediyorum Benim De az kaldi o zamanlara :)
Çok derin plan yapmayın brnce doğum bu bel olmaz :) biz rylülde beklioduk agustosta suyum bitti acil aldılar :)
Uc gebeligimde de su aya dogsa sunu yapsam soyle olsa diye o kadar Cok kurup durdum ki aklimda. Bana bu surecte yukardakinin en guzel dersi kul kurarmis kadar gulermis oldu. Ama hayaller hayatlar iste su an tek planim sabah aksam progesteronumu ve kan sulandirici ignelerimi sure atlamadan yapmak oluyor

ayy dün gibi aklımda gözümün önünde mesajın... 'kul kurar kader gülermiş'
ben de hissediyorum, bebişlerin ultrason fotosunu merakla bekliyorum..

banada öyle geliyor inşallah pozitifi göreceksin canim

Banka parayı kullanıyor mu acaba

Wc ve banyoyu ovdum fırçaladım 2 saattir domestosta bekletiyorum detaylı oldu miss
Birazdan durularim evi supurdum corbayi yaptım birde ıspanağımi kavurup giderim
Bugün ekmek dışında harcama olmaz bizde

Wc ve banyoyu ovdum fırçaladım 2 saattir domestosta bekletiyorum detaylı oldu miss
Birazdan durularim evi supurdum corbayi yaptım birde ıspanağımi kavurup giderim
Bugün ekmek dışında harcama olmaz bizde
Bekletme isinde toz camasir deterjani da iyi oluyor ben gece koyuyorum Sabaha kadar duruyor Sabah sifonu cekiyorum.

Saatlik bile kullaniyorlar. Promosyon sozlesmelerinde mutlaka yaziyordur.
Aynen kesin biz vakıftan alıyoruz . Mesele 14 ü gece bazen 00:30 da maaş yatarken bazen 01:30 da yatıyor . Sebeb o arada kullanıyorlar işte

Bekletme isinde toz camasir deterjani da iyi oluyor ben gece koyuyorum Sabaha kadar duruyor Sabah sifonu cekiyorum.
tek sifonluk degildi canım benim:))))
tavanlara kadar temizledim baya kirlenmisti bebekten dolayı detaylı yapamamistim epeydir
Bir halılar kaldı pazartesi gider birde koltuk yastık kılıflarını atarım makinaya biter sonunda yavaş yavaş yaptım ama içime sindi

Aynen kesin biz vakıftan alıyoruz . Mesele 14 ü gece bazen 00:30 da maaş yatarken bazen 01:30 da yatıyor . Sebeb o arada kullanıyorlar işte
Senin esinin maasi yine iyimis. Bizde Benim maas Hemen yatiyor o gece 1 civari ama esimin maasi ertesi gunu ogleden sonrayi bulabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…