Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kızlar anneler yada fikri olanlar bebek camasırlar için ne önerirsiniz ne alim
sirkencubin bi fikrin var mı canım
henuz almadım da fıkır edınmeye calısıyorum
Mothercare çok tavsiye ederim. Taş gibi at 60derece hiç birsey olmuyor. Solacak renk alma açık renk olsunlar. Bide magazadan alma pahalıdır şimdi internet sitesi trendyoldan falan çoklu paket indirimi takip et

Mothercare çok tavsiye ederim. Taş gibi at 60derece hiç birsey olmuyor. Solacak renk alma açık renk olsunlar. Bide magazadan alma pahalıdır şimdi internet sitesi trendyoldan falan çoklu paket indirimi takip et
kronikuykucu ta çok pardon sen temizleyici sormussun sanırım ben camasır anladım unibaby ve dalin kullanmıştım ben 1yastan sonra arielbaby e gectim, 2 yasta bıraktım artık baby kullanmayı

kronikuykucu ta çok pardon sen temizleyici sormussun sanırım ben camasır anladım unibaby ve dalin kullanmıştım ben 1yastan sonra arielbaby e gectim, 2 yasta bıraktım artık baby kullanmayı
cok sagol canım evet temızleyıcı sormustum
granul sabun dıyolar ya bıldıgımız hacı sakır rendesı nası olur acaba merak ettm

cok sagol canım evet temızleyıcı sormustum
granul sabun dıyolar ya bıldıgımız hacı sakır rendesı nası olur acaba merak ettm
Aynen aklima gelmedi bir turlu beyaz sabun rendesiydi galibaa ama ilkten dalin kullanmistim.. ayri da yikaniyordu.. ne zaman birlikte yikamaya gectim hatirlamiyorum:))

Geçen sene piyango vurdu benimde bilezikler vardı 11 bine almıştık 15,270 e bozdurduk ama korkarım ki geçen sene gibi olmayacak bu sene hep zarar ettim altından da dolardan da tabi klasik bir söz var uzun vadede kazandırır ama geçen sene gibi bir sene içinde o kadar kazandırmayacak gibi

evet genelde onlar kullanılıyo ama yüz bin cesıt var hadı ınsAllah ıyı haberlerini alalımda senin güzel bılgılerine talibim
bunu kullanıyorum canım kızım 33 aylık.

Eklentiler

• roxy-matik-bahar-cicekleri-800-gr-toz-deterjan-z.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 39
İnşallah planladığınız zamanda bekletmeden gelir zor ama onlar gibi tatlı bir şeyde yok

Eşinin arkadaşı diye eşiyle samimiyet kurmak zorunda değilsin eşimin arkadaşlarıyla ailecek gorustugumuzde güzel vakit geçiririz ama samimi değiliz

Aynen bebek pek planlanacak bir şey değil ben ilk gebeliğim de çok istediğim için evlendigim ay içinde hamile kalmıştım nişanlı arkadaşım beni kinamisti bir sene geçmeden neden yaptın falan dedi kendide evlendikten sonra 4-5 ay sonra istedi ama maalesef 3 sene bekledi bu bebek konusu çok hassas bir mesele ne kınamaya gelir ne planlamaya Rabbim aratmasin

Sadece ekmek icin 2 lira harcadim.
Dunden kalma balik vardi onu atistirdim simdi.
Aksma oglanla bana pirasa var. Esime de pilav salata yogurt.
Kizlar pirasanin yesil kisimlarini atiyor muyuz.yani ben atiyorum ama manav atma borek yap dedi

Kizlar pirasanin yesil kisimlarini atiyor muyuz.yani ben atiyorum ama manav atma borek yap dedi
Ben yemege onlari da koyuyorum

Ben tamamını yemeğe koyuyorum pure

Şayet sapları kesilmiş paketli ürün almazsam yeşil kısımları da koyuyorum ben

Pure en kalin kisimlari borek ici yapabilirsin ama yesil kisimlardanda yemek oluyor

Saclarimi boyattim uzun zamandir aklimdaydi cok icime sindi kuafor konusunda 1 yere cok guveniyorum yine mutlu ayrildim cok begendim krepeli balyaj/ isilti olarak geciyor
Bir sonrakinde bakir balyaj yaptiricam
Isleri kotu ama uzuldum cok sakinler
Ilk 18 yasinda gitmistim 13 yillik kuaforum hep ayni ilgi ve kalite
Simdi 6ya kadar dinlenip annemden yuruttuklerimi pisiricem anneler iyki var
Haftaici bize yaptiklarini bir postada esim icin yapiyor kocamda yesin ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…