- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.761
Mothercare çok tavsiye ederim. Taş gibi at 60derece hiç birsey olmuyor. Solacak renk alma açık renk olsunlar. Bide magazadan alma pahalıdır şimdi internet sitesi trendyoldan falan çoklu paket indirimi takip etkızlar anneler yada fikri olanlar bebek camasırlar için ne önerirsiniz ne alim
sirkencubin bi fikrin var mı canım
henuz almadım da fıkır edınmeye calısıyorum
Mothercare çok tavsiye ederim. Taş gibi at 60derece hiç birsey olmuyor. Solacak renk alma açık renk olsunlar. Bide magazadan alma pahalıdır şimdi internet sitesi trendyoldan falan çoklu paket indirimi takip et
cok sagol canım evet temızleyıcı sormustumkronikuykucu ta çok pardon sen temizleyici sormussun sanırım ben camasır anladım unibaby ve dalin kullanmıştım ben 1yastan sonra arielbaby e gectim, 2 yasta bıraktım artık baby kullanmayı
Aynen aklima gelmedi bir turlu beyaz sabun rendesiydi galibaa ama ilkten dalin kullanmistim.. ayri da yikaniyordu.. ne zaman birlikte yikamaya gectim hatirlamiyorum:))cok sagol canım evet temızleyıcı sormustum
granul sabun dıyolar ya bıldıgımız hacı sakır rendesı nası olur acaba merak ettm
Geçen sene piyango vurdu benimde bilezikler vardı 11 bine almıştık 15,270 e bozdurduk ama korkarım ki geçen sene gibi olmayacak bu sene hep zarar ettim altından da dolardan da tabi klasik bir söz var uzun vadede kazandırır ama geçen sene gibi bir sene içinde o kadar kazandırmayacak gibiEvet bunu denedim ve gördüm . Geçen sene Mayıs ayında 75 gram bilezik aldık 13.250 tl ödedik . Ekim sonunda arabayı sattık yükseltmek için bilezikleri bozdurdum 75 gram bileziklerime 17.000 tl gibi bir rakam geri aldım . Şimdi yine altın almaya başladım . Kasımda 20 gün izne gittiğimizde aldıklarımı bozdurup yine arabayı yükselteceğiz kırmızı leon şart bize aşeriyoruz karı koca
bunu kullanıyorum canım kızım 33 aylık.evet genelde onlar kullanılıyo ama yüz bin cesıt varhadı ınsAllah ıyı haberlerini alalımda senin güzel bılgılerine talibim
İnşallah planladığınız zamanda bekletmeden gelir zor ama onlar gibi tatlı bir şeyde yokTatil dönüşü de bebek düşünüyoruz artık anne olmak istiyorum sanki kendimi hazırlıyorum . Temmuz’dan 2. Evlilik yıl dönümümüz olacak . Maddi anlamda da zaten 2020 ocak kredinin son taksidi . Allah büyük bakalım allah aratmasın. Eşim hemen istiyor ama ben Temmuz’u görmek istiyorum
Eşinin arkadaşı diye eşiyle samimiyet kurmak zorunda değilsin eşimin arkadaşlarıyla ailecek gorustugumuzde güzel vakit geçiririz ama samimi değilizKızlar bugün e bebek indirimşnden hediye çekimizi kullanarak 103 tl lik alışveriş yaptık 2 kutu da mama aldık çok uygnmuş mamamız orda bebelac 36 TL.
Sonra eşimin en yakın arkadaşına gittik yaklaşık 1 senedir aramız iyi değildi eşi bizi sosyal medyalardan falan silmişti görüşmüyorduk bizconlara kırgın olmamıza rağmen... O hastayken ben elimden geldiğince yanına gidiyordum ben hastayım tutuldm dediğim halde birkaç kez bana gelmedi başka yerlere giderken hikayeler attı nete ben bişey demedim birgün onlar taşınırken ben yardıma gitmedim dizim tutulmuştu çünkü ogünden sonra silmişti her yerden ben de üzülüyorsum rüyama giriyordu sürekli...
Bugün onlara gittik hiçbir şey olmamış gibi davrandık güldük eğlendik geldik.
Kızıma örümcek, patik ve mama sandalyesi verdiler.
Yeniden eski samimiyeti kurmam ama görüşsek iyi olacak eşimin yüzündeki mutluluuğu görünce çok sevindim çünkü arkadaşına çok değer veriyor.
Ama kız nedense eşinin tüm arkadaşlarıyla bi sorun bulup küsüyor uzaklaştırıyor kendilerini... Çok detaylı daha anlatmadığım kırıldığım o kadar şey var ki ... Yine de huzurluyum bugün...
Aynen aklima gelmedi bir turlu beyaz sabun rendesiydi galibaa ama ilkten dalin kullanmistim.. ayri da yikaniyordu.. ne zaman birlikte yikamaya gectim hatirlamiyorum:))
tesekkurler kızlarbunu kullanıyorum canım kızım 33 aylık.
Aynen bebek pek planlanacak bir şey değil ben ilk gebeliğim de çok istediğim için evlendigim ay içinde hamile kalmıştım nişanlı arkadaşım beni kinamisti bir sene geçmeden neden yaptın falan dedi kendide evlendikten sonra 4-5 ay sonra istedi ama maalesef 3 sene bekledi bu bebek konusu çok hassas bir mesele ne kınamaya gelir ne planlamaya Rabbim aratmasinNe kadar guzel bir mesaj sabah sabah okuyunca bana oyle iyi geldi ki:) hissediyorum Benim De az kaldi o zamanlara :)
Uc gebeligimde de su aya dogsa sunu yapsam soyle olsa diye o kadar Cok kurup durdum ki aklimda. Bana bu surecte yukardakinin en guzel dersi kul kurarmis kadar gulermis oldu. Ama hayaller hayatlar istesu an tek planim sabah aksam progesteronumu ve kan sulandirici ignelerimi sure atlamadan yapmak oluyor
En zararsız siveno urunleriymis canım bende yeni öğrendim onlardan alicamtesekkurler kızlar
Ben yemege onlari da koyuyorumSadece ekmek icin 2 lira harcadim.
Dunden kalma balik vardi onu atistirdim simdi.
Aksma oglanla bana pirasa var. Esime de pilav salata yogurt.
Kizlar pirasanin yesil kisimlarini atiyor muyuz.yani ben atiyorum ama manav atma borek yap dedi
İnşallah senden de güzel haberler bekliyorumİnşallah planladığınız zamanda bekletmeden gelir zor ama onlar gibi tatlı bir şeyde yok
tren.. de ındırımdeydı canım gorumceme attım ben aldı o ama ıste 75ml 40tl ındırımde 20tl bana pahalı geldı suan ındırımsızEn zararsız siveno urunleriymis canım bende yeni öğrendim onlardan alicam
Ben tamamını yemeğe koyuyorum pureSadece ekmek icin 2 lira harcadim.
Kizlar pirasanin yesil kisimlarini atiyor muyuz.yani ben atiyorum ama manav atma borek yap dedi
Şayet sapları kesilmiş paketli ürün almazsam yeşil kısımları da koyuyorum benSadece ekmek icin 2 lira harcadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?