- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.781
Gozunaydin bu belirsizlik kotu idi. Sonucunun da olumlu olmasi ekstra sukela olmus:)Selamlar,
İşyerim devam ediyor bugün belli oldu
Aynen belirsizlik en kötüsü. Bir de bu iş yerinde 8 yıldır çalışıyorum ve 2 sene emzirme süresi boyunca haftada 2 ofise diğer günler evden çalışma şeklinde anlaşmıştık. Başka iş yerine geçsem mümkün değil bu şekilde çalışmam.Gozunaydin bu belirsizlik kotu idi. Sonucunun da olumlu olmasi ekstra sukela olmus:)
İnstagramda mühendisinoğlu sayfasını takip ederseniz, orda tüm bebek ürünlerinin incelemeleri var; ve içinde kimyasal olmayan sağlıklı deterjan, şampuan , bebek bezi falan yıldızlar listesi yapmış, orayı mutlaka inceleyin. Bebek çamaşırı için siveno olabilir, sıvı olduğu için kullanımı rahat.yada baby më beyaz sabun tozu ama mutlaka ekstra durulan yaptırmak lazım.kızlar anneler yada fikri olanlar bebek camasırlar için ne önerirsiniz ne alim
sirkencubin bi fikrin var mı canım
henuz almadım da fıkır edınmeye calısıyorum
tesekkur ederım sayfayı epeydır takıp edıyorum ck sagolunİnstagramda mühendisinoğlu sayfasını takip ederseniz, orda tüm bebek ürünlerinin incelemeleri var; ve içinde kimyasal olmayan sağlıklı deterjan, şampuan , bebek bezi falan yıldızlar listesi yapmış, orayı mutlaka inceleyin. Bebek çamaşırı için siveno olabilir, sıvı olduğu için kullanımı rahat.yada baby më beyaz sabun tozu ama mutlaka ekstra durulan yaptırmak lazım.
tsk ederım durulamada tek mi duruluyosunuz bazı yerlerde okudumda ılk zmanlar cıft durulama yapın falan dıyekronikuykucu ben kızımın çamaşırlarına e-bebek’in kendi markası baby&me granül deterjanını kullanıyorum. Aynı markanın fısfıslı leke çıkarıcısı da sırta kadar çıkan kaka lekeleri için çok başarılı:)
Çok teşekkürler
Karma programında 30 derecede yıkıyorum. Ekstra bir işlem yapmıyorum.tsk ederım durulamada tek mi duruluyosunuz bazı yerlerde okudumda ılk zmanlar cıft durulama yapın falan dıye
Tuce havlu kağıtları da yarın geliyordu di mi başka bir markette indirimli halı 13 TL idi almayı düşünüyorum stok icin9-15 arası 10 tl üzeri alışverişte yudum egemden sızma zeytinyağın 14.95 tl ye düşüyor kızlar çok güzel indirim . Bu ay zaten alacaktım hemen alacağım bundan 5 tane filan
Ciddi mi aaaa dur Sana afiş atayım . Ben açıkcası sil at yaptığım ve aşırı harcadığım için öyle solo filan almıyordum bu iyi gibime geldiTuce havlu kağıtları da yarın geliyordu di mi başka bir markette indirimli halı 13 TL idi almayı düşünüyorum stok icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?