Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay temizlik yaptım bir sürü telefon görüşmesi yaptım bu sırada Kv kp babanne anne anneanne derken ay Şekerpare , salata , mercimek çorbası , sarımsaklı yoğurt karnı baharları temizledim kızartılmaya hazırlar masa hazırladım üzerimi değiştip makyaj yaptım.Karşı , alt ve yan komşularıma tatlı dağıtıp geldim . Eşim gelirken arayacak karnıbaharı kızartacağım sıcak yeriz hiç dua okuyamadım şimdi beklerken biraz okuyayım

Gozunaydin bu belirsizlik kotu idi. Sonucunun da olumlu olmasi ekstra sukela olmus:)
Aynen belirsizlik en kötüsü. Bir de bu iş yerinde 8 yıldır çalışıyorum ve 2 sene emzirme süresi boyunca haftada 2 ofise diğer günler evden çalışma şeklinde anlaşmıştık. Başka iş yerine geçsem mümkün değil bu şekilde çalışmam.

saglikci olan varmiydi kizlar elimi vileda sopasi ile kestim 2 parmak arasi hizli kaniyordu tampon yaptim sonra disk pamuk ile medicasol surdum acile gitmem istemiyorum esimi aradim baticon sargi bezi alcak ama metal ya korkuyorum

elecda hayirli olsun
E Esila09 gecmis olsun. Iyice yika.

Kizlarrr
Temizligi yaptik eşimle. Tüm evi makineyle aldi. Bende toz aldim. Yerleri silecegim birazdan.
Mutfak dolaplarini sildim ki en zoru buydu.

Pirasayi koydum ocaga pisiyor.
Yesil kisimlarini da boreklik ayirdim. Buzluga attim valla

Yemekten sonra kolpacinoyu izleyelim diyoruz. Eskiler unutulmuyor.
Yarin tatil oglene kadar yatsak da sıkıntı olmaz.

kızlar anneler yada fikri olanlar bebek camasırlar için ne önerirsiniz ne alim
sirkencubin bi fikrin var mı canım
henuz almadım da fıkır edınmeye calısıyorum
İnstagramda mühendisinoğlu sayfasını takip ederseniz, orda tüm bebek ürünlerinin incelemeleri var; ve içinde kimyasal olmayan sağlıklı deterjan, şampuan , bebek bezi falan yıldızlar listesi yapmış, orayı mutlaka inceleyin. Bebek çamaşırı için siveno olabilir, sıvı olduğu için kullanımı rahat.yada baby më beyaz sabun tozu ama mutlaka ekstra durulan yaptırmak lazım.

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-08-19-22-49.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 75
Bende kaç gündür yatak odasıyla uğraşıyordum bir perdeleri kaldı yıkanacak
Mutfağa başladım fırını sildim sırada buz dolabı,erzak dolabı,mutfak dolapları var bugün bitirmek istiyorum yarında halılar gelirse komple sil süpür yaparız

tesekkur ederım sayfayı epeydır takıp edıyorum ck sagolun

tsk ederım durulamada tek mi duruluyosunuz bazı yerlerde okudumda ılk zmanlar cıft durulama yapın falan dıye

Kızlar a 101 e dogus Karadeniz 100 lu demlik poşet çay 9,95 e düşüyor 16 subat almak istiyorum
Fairy 120 li 88,90 çok uygun değil ama stok için iyi ben ağustosta almıştım aynısından 5 aydır kullanıyorum 30 tane falan kalmıştır toplamda 6 aydan fazla yeter

9-15 arası 10 tl üzeri alışverişte yudum egemden sızma zeytinyağın 14.95 tl ye düşüyor kızlar çok güzel indirim . Bu ay zaten alacaktım hemen alacağım bundan 5 tane filan

Evden çıkmamam bütçemize harika iyi geliyor,yoksa her eve gelişte elleri dolu oluyorum,ne aldım,gözüken bir şey pek yok..Neyse ki bugün evdeydim ve bir ekmekle kurtardı gunu esim.
Dunde başka ikiz bebeklere hediye aldım,110 kıyafetlere,50 kusurde gereksiz alışverişi gitti.Bu dönem kurs açmayacagim,dikkatli olmakta fayda var.

9-15 arası 10 tl üzeri alışverişte yudum egemden sızma zeytinyağın 14.95 tl ye düşüyor kızlar çok güzel indirim . Bu ay zaten alacaktım hemen alacağım bundan 5 tane filan
Tuce havlu kağıtları da yarın geliyordu di mi başka bir markette indirimli halı 13 TL idi almayı düşünüyorum stok icin

Tuce havlu kağıtları da yarın geliyordu di mi başka bir markette indirimli halı 13 TL idi almayı düşünüyorum stok icin
Ciddi mi aaaa dur Sana afiş atayım . Ben açıkcası sil at yaptığım ve aşırı harcadığım için öyle solo filan almıyordum bu iyi gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…