- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.801
Canim geçmiş olsun ya şu dönen viladamiydi annem onla cok kötü elini kesmişti baya cok dikiş atmislar disaglikci olan varmiydi kizlar elimi vileda sopasi ile kestim 2 parmak arasi hizli kaniyordu tampon yaptim sonra disk pamuk ile medicasol surdum acile gitmem istemiyorum esimi aradim baticon sargi bezi alcak ama metal ya korkuyorum
Bwn hep cift durulama yaptirdim makinede canimtsk ederım durulamada tek mi duruluyosunuz bazı yerlerde okudumda ılk zmanlar cıft durulama yapın falan dıye
Canim geçmiş olsun ya şu dönen viladamiydi annem onla cok kötü elini kesmişti baya cok dikiş atmislar di
O kadar mi kestin.. su degdirmek iyi degil baticonu iyi yapmissin.. dikkat et canim.. gecmis olsun.Herkese cok tesekkur ederim cok korktum ama acile gitmeden durdu
Sevindim canım hayırlısı olsun inşallahSelamlar,
İşyerim devam ediyor bugün belli oldu
Afiyet olsun, ben de çok sever nadir yaparım amaPirasa
Abartmiyorum ama cok seviyorum yaaa. Ekmeksiz 2 tabak yedim
Ek ders haftaya kaldi bu arada
O kadar mi kestin.. su degdirmek iyi degil baticonu iyi yapmissin.. dikkat et canim.. gecmis olsun.
Tuh Allah beterlerinden esirgesin.:)Cok kestim yaa
Yikadim baticonnladim genisce sardim mikrop kapmadan yapissin
Ilk anda cok bastirdim durdu 3 dk fln korkmadan bekledim her yer kan beni kan tutar of evde yanlizdim insanin basina gelmesin iste
Tuh Allah beterlerinden esirgesin.:)
Rica ederim. Bende bi defa banyonun camina elimi gecirmistim...sag el orta parmak yarildi gitti ama ne kanadi.. poliklinige gittik durduramayinca neyse durdurdular sardilar falan.. hala sizlar orasi..Amiiin
Cok sukrettim ucuz kurtuldum gibime geliyo cok tesekkur ederim
Senin paylaştığın eski fotoda 6 li bu katalog da 3 lu o zaman pek uygun degilCiddi mi aaaa dur Sana afiş atayım . Ben açıkcası sil at yaptığım ve aşırı harcadığım için öyle solo filan almıyordum bu iyi gibime geldi
Şuan sen söyleyince fark ettim cidden uygun değil almayı değmez benceSenin paylaştığın eski fotoda 6 li bu katalog da 3 lu o zaman pek uygun degil
Gecmis olsun esila gorunmez kaza dedikleri bu olsa gerek. Tetanos ignesini en son hangi doz ve ne zaman oldun? Firsat bulursan bir aile hekimine sor Bence.Yok ama benzer mantik ta bir sopa
Metali girdi
Su an iyiyim
Mikrop kapmasin da
Kotu bir yer sımsıkı sardim kanamasin diye
Baticon surduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?