- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.821
hangi ayda doğum canimkızlar anneler yada fikri olanlar bebek camasırlar için ne önerirsiniz ne alim
sirkencubin bi fikrin var mı canım
henuz almadım da fıkır edınmeye calısıyorum
ben onuda yemeğe koyuyorum neden atiyorsun anlayamadım pureSadece ekmek icin 2 lira harcadim.
Dunden kalma balik vardi onu atistirdim simdi.
Aksma oglanla bana pirasa var. Esime de pilav salata yogurt.
Kizlar pirasanin yesil kisimlarini atiyor muyuz.yani ben atiyorum ama manav atma borek yap dedi
Gecmis olsun esila gorunmez kaza dedikleri bu olsa gerek. Tetanos ignesini en son hangi doz ve ne zaman oldun? Firsat bulursan bir aile hekimine sor Bence.
Canim babaevinde hic pirasa pismezdi cunku babam eve sokmaz yaptirmaz asla.ben onuda yemeğe koyuyorum neden atiyorsun anlayamadım pure
pırasanın böreği çok güzel oluyor ben kıyma ile kavuruyorumCanim babaevinde hic pirasa pismezdi cunku babam eve sokmaz yaptirmaz asla.
Evlendim esim de sevmez.
Simdi cocuk icin faydali oldugunu bildiginden izin veriyor.
Youtube dan izledigim kadariyla kadin yesil kisimlarini koymuyordu. Bende koymadim.
Ama manav borek yap diyince arastirdim. Yesil kisimlarindan boreklik ayirdim buzliga attim
Tesekkurler canim. Ekran resmini aldim tarifinin. Pekmez koymasam olur mu acaba.İyi aksamlar kızlar
Güzel bir gün geçti arkadaşlarla
Kızımı kontrole götürdüm çok şükür düzelmiş 3 gün daha buhar verip bitireceğiz ilaç işini
Bugün 5 tl ekmek aldık sadece
@pure hazel adet ağrısı ile gebelik ağrıları belirtileri benzerlik gösterir canım sen yinede çok yorma kendini
Bu arada şam tatlısının tarifini yazayım
1 su br yoğurt
1 su br seker
1 fincan sıvıyağ
Yarım fincan pekmez
1 tatlı kaşığı karbonat
1 paket irmik
Serbet;2.5 br seker 3 br su birkaç damla limon
Tatlı sıcak serbet soğuk dökülecek
Katı bir hamur oluyor dikdörtgen borcama dök canım kaşıkla yay pişirmeden bıçakla dilimle fıstık dız üzerine 180 derecede pişecek
Purecim ben havuçları halka halka doğruyorum sonra zeytinyağında kavuruyorum ardından az salça koyarım kavurmaya devam . Üzerine pırasanın tamamını doğrar kavururum çok az pirinç atar az tuz atar üzerine su ekler pişmeye bırakırımTesekkurler canim. Ekran resmini aldim tarifinin. Pekmez koymasam olur mu acaba.
Birde pirasali borekte pirasanin heryerini mi kullaniyorsun
Benim gordugum tarifte havuc da rendeliyordu
tatlının orjinalinde pekmez var o rengi pekmezden geliyor sen sevmiyorsan bır kasık koyTesekkurler canim. Ekran resmini aldim tarifinin. Pekmez koymasam olur mu acaba.
Birde pirasali borekte pirasanin heryerini mi kullaniyorsun
Benim gordugum tarifte havuc da rendeliyordu
Bende zeytinyag ve salcayi kavuruyorum. Once havuc sonra pirasayi kavuruyorum. Biraz pirinc ekliyorum. En sonra domates konsevemden koyuyorum.Purecim ben havuçları halka halka doğruyorum sonra zeytinyağında kavuruyorum ardından az salça koyarım kavurmaya devam . Üzerine pırasanın tamamını doğrar kavururum çok az pirinç atar az tuz atar üzerine su ekler pişmeye bırakırım
15temmuz gozukuyor canım tahmını dogum, sanırım 41.hafta oluyorhangi ayda doğum canim
Zeytinyağlı zaten aynen öyle oluyor purecim diğer türlü kıymalı pırasa. Biz zaten eti başka şekillerde fazla yediğimiz için sebzeye et koymam ben . Pırasayı soğuk limonlu masanın ortasında yerizBende zeytinyag ve salcayi kavuruyorum. Once havuc sonra pirasayi kavuruyorum. Biraz pirinc ekliyorum. En sonra domates konsevemden koyuyorum.
Pistikten sonra bol limon sıkıyorum
Bir Yengec mi geliyor :))15temmuz gozukuyor canım tahmını dogum, sanırım 41.hafta oluyor
valla gelıyo hayırlısıylaBir Yengec mi geliyor :))
Bende aslanım annemde Aslanvalla gelıyo hayırlısıyla8gün daha sıksa dısını anası gıbı aslan olur
29temmuzda ben canımBende aslanım annemde Aslanannem Doğum gününde sancılanmış 2 gün sonra da ben doğdum 31 Temmuz annem 2 Ağustos ben
Ay benim yükseklenim ikizler eşimin Burcu ikizler ya29temmuzda ben canımesımde ıkızler yavrukuş ikimizin arasında
Yengec erkekleri Harika oluyor. Tamvalla gelıyo hayırlısıyla8gün daha sıksa dısını anası gıbı aslan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?