Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sadece ekmek icin 2 lira harcadim.
Dunden kalma balik vardi onu atistirdim simdi.
Aksma oglanla bana pirasa var. Esime de pilav salata yogurt.
Kizlar pirasanin yesil kisimlarini atiyor muyuz.yani ben atiyorum ama manav atma borek yap dedi
ben onuda yemeğe koyuyorum neden atiyorsun anlayamadım pure

Gecmis olsun esila gorunmez kaza dedikleri bu olsa gerek. Tetanos ignesini en son hangi doz ve ne zaman oldun? Firsat bulursan bir aile hekimine sor Bence.

Yaaa geldik fasulyenin faydasina bende bundan korkuyorum
Nolur bsy olmaz de nolur nolur
Mecbur sorucam tabi isin sakasi
Ay bir anda hirt diye kesildi beni kan tutar bastirmasam durmazdi ucuz kurtuldum
Montlarin hayirli olsunn
Ben bebek hediyesi aldim 18 liraya mont 25liraya battaniye cok guzel geldiler 1 tane daha mont atabilirdim siyah hem kiza hem erkege olurdu pisman olduk

ben onuda yemeğe koyuyorum neden atiyorsun anlayamadım pure
Canim babaevinde hic pirasa pismezdi cunku babam eve sokmaz yaptirmaz asla.
Evlendim esim de sevmez.
Simdi cocuk icin faydali oldugunu bildiginden izin veriyor.
Youtube dan izledigim kadariyla kadin yesil kisimlarini koymuyordu. Bende koymadim.
Ama manav borek yap diyince arastirdim. Yesil kisimlarindan boreklik ayirdim buzliga attim

Son düzenleme:
İyi aksamlar kızlar
Güzel bir gün geçti arkadaşlarla
Kızımı kontrole götürdüm çok şükür düzelmiş 3 gün daha buhar verip bitireceğiz ilaç işini
Bugün 5 tl ekmek aldık sadece
@pure hazel adet ağrısı ile gebelik ağrıları belirtileri benzerlik gösterir canım sen yinede çok yorma kendini
Bu arada şam tatlısının tarifini yazayım
1 su br yoğurt
1 su br seker
1 fincan sıvıyağ
Yarım fincan pekmez
1 tatlı kaşığı karbonat
1 paket irmik

Serbet;2.5 br seker 3 br su birkaç damla limon
Tatlı sıcak serbet soğuk dökülecek
Katı bir hamur oluyor dikdörtgen borcama dök canım kaşıkla yay pişirmeden bıçakla dilimle fıstık dız üzerine 180 derecede pişecek

pırasanın böreği çok güzel oluyor ben kıyma ile kavuruyorum

Kızlar ya patatesli mantı yapıp buzluğa attığınız oluyor mu acaba ? Patates sulanır mı yapıp koysam

Tesekkurler canim. Ekran resmini aldim tarifinin. Pekmez koymasam olur mu acaba.

Birde pirasali borekte pirasanin heryerini mi kullaniyorsun
Benim gordugum tarifte havuc da rendeliyordu

Tesekkurler canim. Ekran resmini aldim tarifinin. Pekmez koymasam olur mu acaba.

Purecim ben havuçları halka halka doğruyorum sonra zeytinyağında kavuruyorum ardından az salça koyarım kavurmaya devam . Üzerine pırasanın tamamını doğrar kavururum çok az pirinç atar az tuz atar üzerine su ekler pişmeye bırakırım

tatlının orjinalinde pekmez var o rengi pekmezden geliyor sen sevmiyorsan bır kasık koy
Evet halka şeklinde degılde ince uzun doğrayıp kavuruyorum havuç koymuyorum tatlı olur bence
Az yağda kıymayı kavuruyoruz çok az salca koyup pırasayı ekliyorum az karabiber pulbiber istediğin böreğe koy pogacaya koy

Bende zeytinyag ve salcayi kavuruyorum. Once havuc sonra pirasayi kavuruyorum. Biraz pirinc ekliyorum. En sonra domates konsevemden koyuyorum.
Pistikten sonra bol limon sıkıyorum

Bende zeytinyag ve salcayi kavuruyorum. Once havuc sonra pirasayi kavuruyorum. Biraz pirinc ekliyorum. En sonra domates konsevemden koyuyorum.
Pistikten sonra bol limon sıkıyorum
Zeytinyağlı zaten aynen öyle oluyor purecim diğer türlü kıymalı pırasa. Biz zaten eti başka şekillerde fazla yediğimiz için sebzeye et koymam ben . Pırasayı soğuk limonlu masanın ortasında yeriz

valla gelıyo hayırlısıyla 8gün daha sıksa dısını anası gıbı aslan olur
Bende aslanım annemde Aslan annem Doğum gününde sancılanmış 2 gün sonra da ben doğdum 31 Temmuz annem 2 Ağustos ben

29temmuzda ben canım esımde ıkızler yavrukuş ikimizin arasında
Ay benim yükseklenim ikizler eşimin Burcu ikizler ya bence aslanla ikizler fena burçlar onun birleşiminden de ben olmuşum işte ondan aşırı fenayım

valla gelıyo hayırlısıyla 8gün daha sıksa dısını anası gıbı aslan olur
Yengec erkekleri Harika oluyor. Tam
Evlenilecek erkek, esimden Biliyorum
Cok evcimenler ev konusunda her seye hakimler bilmese bile anlamam ben diyip kenara cekilmezler yapmaya calisirlar. Bir de Cok duygusallar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…