- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.841
valla esımde fenadır nuh der peygamber demez zor bi burcAy benim yükseklenim ikizler eşimin Burcu ikizler yabence aslanla ikizler fena burçlar onun birleşiminden de ben olmuşum işte ondan aşırı fenayım
ayy gelınım yasadı deseneYengec erkekleri Harika oluyor. Tam
Evlenilecek erkek, esimden Biliyorum
Cok evcimenler ev konusunda her seye hakimler bilmese bile anlamam ben diyip kenara cekilmezler yapmaya calisirlar. Bir de Cok duygusallar.
Evet ya gel git akıllı dimi eşimde öyle mesela gel gitlidir . Bu aralar iyi ama ikizler ortada yokvalla esımde fenadır nuh der peygamber demez zor bi burc
Yaa benim oğlum yengeç bende yengeç burcuyum. Simdi bile o kadar hassas ki gercektenYengec erkekleri Harika oluyor. Tam
Evlenilecek erkek, esimden Biliyorum
Cok evcimenler ev konusunda her seye hakimler bilmese bile anlamam ben diyip kenara cekilmezler yapmaya calisirlar. Bir de Cok duygusallar.
Artik gelinine dersin annen seni kadir gecesi mi dogurdu diyeayy gelınım yasadı desenebenim esım ıkızler ama o da oyledır ev konusunda her seyden anlar cok becerıklıdır duygusaldır ama gel gelelım ıkızler enerjileri o kadar degıskenki zor bi burc
valla benim gibi bi kayınvalıde de yanında promosyon artık kadır gecesı mı dogmustur nolmustur ona kendı karar verıcekArtik gelinine dersin annen seni kadir gecesi mi dogurdu diye
IkiZler Zordur ananem ikizler tum cocuklarinin burnundan getiriyor
Merak etme o konuda ortayi oglun bulup dengeleyecek ve siz De hep mutlu mesut huzurlu gunler gecireceksiniz:)valla benim gibi bi kayınvalıde de yanında promosyon artık kadır gecesı mı dogmustur nolmustur ona kendı karar verıcekmalesef cok karısan bi insanım yani yabancılara degıl ama cekırdek aılemi rivriv riv bırakmam rahat kendimi olabıldıgınce törpülemeye calısıyorum
Çok gecmiş olsun fena acır oYok ama benzer mantik ta bir sopa
Metali girdi
Su an iyiyim
Mikrop kapmasin da
Kotu bir yer sımsıkı sardim kanamasin diye
Baticon surduk
Tarifi aldım, kolaya benziyor deneyebilirim bi ara teşekkür ederim:)İyi aksamlar kızlar
Güzel bir gün geçti arkadaşlarla
Kızımı kontrole götürdüm çok şükür düzelmiş 3 gün daha buhar verip bitireceğiz ilaç işini
Bugün 5 tl ekmek aldık sadece
@pure hazel adet ağrısı ile gebelik ağrıları belirtileri benzerlik gösterir canım sen yinede çok yorma kendini
Bu arada şam tatlısının tarifini yazayım
1 su br yoğurt
1 su br seker
1 fincan sıvıyağ
Yarım fincan pekmez
1 tatlı kaşığı karbonat
1 paket irmik
Serbet;2.5 br seker 3 br su birkaç damla limon
Tatlı sıcak serbet soğuk dökülecek
Katı bir hamur oluyor dikdörtgen borcama dök canım kaşıkla yay pişirmeden bıçakla dilimle fıstık dız üzerine 180 derecede pişecek
Arpa sehriyeli hiç yapmadım deneyeceğimBen de zeytinyaginda 1 sogan 100 gr kiyma kavuruyorum domates sosumdan ekliyorum goz karari;ustune havuclari ve baklava dilimi gibi verevli kestigim pirasalari koyup kavuruyorum indirmeden once Cok az arka sehriye veya bulgur atiyorum.
canım marka veremiycem herkesin bütçesine gore o kısmı15temmuz gozukuyor canım tahmını dogum, sanırım 41.hafta oluyor
Allah razı olsun canım ekran kaydı alıcam o vakıtler nasıp olursa yıne sızlerden bılgı alırım ınsAllahcanım marka veremiycem herkesin bütçesine gore o kısmı
5 takim hastane çıkışı al bence yetmiyor
Ayrıca sıfır kol çıtçıtli badi al bolca ayaklı ve ayaksız pijama al çorap eldiven şapka al hava sıcak olur fakat minik olduklari için yinede gerekli olur ilk etapta kalın baytaniyeye ihtiyacın olmaz penye battaniyen olsun 3 tane mama bulundur doğum çantamda süt hemen gelmiyor genelde bebek sarılık oluyor beslenemeyince ben verdim hepsine birkaç gün emzik ıslak mendil bez ağız mendili hasta bezi süt getirici çay kendin için de birkaç kat piyama çamaşır koy yetmiyor aklıma gelenleri yazdım canım
Kendin icin bol bol pijama takimi koyAllah razı olsun canım ekran kaydı alıcam o vakıtler nasıp olursa yıne sızlerden bılgı alırım ınsAllah
Eline saglik canim. Benim de buzlukta vardi mayali corek onu cikardim.Günaydın kızlar
Kahvaltıya hamur yoğurup sıcak ekmek yaptım yedik 2 gün ekmek almayız hamurum var dolaba koydum
Burdada hava arada kalmis durumda
Esim çocukları dışarı çıkaracak kızıma okumak için hikaye kitabi bakacaklar
Kitap harcamamız dışında harcama olmaz
Bende et çıkardım kavurmalı pilav buzluktan taze fasulye pisiricem birde salata tamamdır
Cocuklara birde tatlı yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?