- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.861
izne ne zaman ayrılıyorsun csnimBende artık ev hanımı olmak istiyorum çocuk ev iş çok yoruluyorum b 12 d vitamini kanım dusuk çıktı yine gucumde yetmiyor pek
Kıtlık çıksa ac kalmazsınız pureKahvaltiyi yaptik mutfagi toparladim.
Buzluk karisikti memleket dönusu de 2 kucuk poset kiyma kemikli et ve ciger getirmistim.
Buzluga el attik esimle herseyi cikardim.
1 yemeklik patlican
3 poset kizartmalik biber
1 poset köy biberi
2 poset bamya ve birkac poset yesil fasulye
2 tavuk
4 poset kusbasi mangallik
2 500 grmlik maras dondurma var indirimdeyken aldigim
Ve 1 yil yetecek kadar peynir ve tereyag var.
Peynir cok fazla. Günlük düzenli kahvalti yapamiyoruz malum iş hayati ama haftasonlarimiz güzel.
3 tane yufka ekmegim 2 tane de ispanakli börek kalmis.
Ön tarafa aldim ekmek ve börekleri.
İcli köfte ve manti yapacagiz lojmandaki arkadasin tanidigi guzel ve hizliymis .yapariz demis. Buyuk ihtimal gelecek haftasonu giderim malzemeleri hazirlayip.
Ekmek börek 1poset nohut ve patlicani bu hafta kullanayim diyorum. Tavuk da kullanilir. Yer acilsin .
Afiyet olsun kuymak severim bol tereyağlıEline saglik canim. Benim de buzlukta vardi mayali corek onu cikardim.
Kuymak yaptim kahvaltiya guzel oldu.
bizde evlilik yıldönümü ve doğum günleri dışında kutlama yapmiyoruz para düzeni hepsi seve ne hergun sevgililer günügunaydın kızlar
gec yatmıs olmama ragmen 9da yıne uyandım hep boyle oluyo sonrada uykum gelıyo basım agrıyo
kalktm bi guzel saglıklı kahvaltımı yaptım
camasırları topladm evi toparladm
yarısını supurdum devam edıcem yıne
utulenıcekleri ayırdım 2 sele
esıme ganajlı mozaik yapıcam
Allah razı olsun bi dedıgımı ıkı etmıyo supriz olur aksam bide hedıye alıcam yıldönümümüz salı günü sevgılıler gunu kutlamıyoruz zaten hep o bana hedıye alır bu sefer ben alıcam
cok tskkurler evet oyle yapmayı planlıyorum ben deKendin icin bol bol pijama takimi koy
Ben kisin dogum yaptim ama acayip lohusa teri doktum
Aninda sirilsiklam oluyordum
Sonrasinda uzun bi donem evde de giyiliyor
Bebege mama biberon da mutlaka gerekli
Ben koymamistim gidip almak biberonu hazirlamak zorunda kaldik
Yine kendin icin lohusa kilodu al kullan at olanlardan
bizim aslında bırlıktelıgımızın ılk gunuydu 12 şubat hedıyeyı pek onemsemeyız ama mutlaka yemege gıderiz bırbırımızle daha ck vakıt gecırırzbizde evlilik yıldönümü ve doğum günleri dışında kutlama yapmiyoruz para düzeni hepsi seve ne hergun sevgililer günü
Çocukların doğum günlerine çok özen gosteriyoruz ikiside çok seviyor mayısta doğum günleri şimdiden gün sayiyorlar
KAç cocuk vardı sende? Biraz vitamin desteği mi alsanBende artık ev hanımı olmak istiyorum çocuk ev iş çok yoruluyorum b 12 d vitamini kanım dusuk çıktı yine gucumde yetmiyor pek
28 Şubat'ta okul işini kapatmayı düşünüyorum Mart ayından 2 haftam kalıyor onda da rapor almayı düşünüyorum şuanda bile zorlaniyorum merdivenleri çıkamıyorum 16 saat dersim var ama okula gidip gelmesi bile çok yoruyor beni evim yakın değil okulaizne ne zaman ayrılıyorsun csnim
Bir oğlum var ufaklikta yolda 27 haftalık oldukKAç cocuk vardı sende? Biraz vitamin desteği mi alsan
Aaaa şahane bir haber hayırlı uğurlu olsunKızlarrrrrrr
Adet olmadım beta hcg 263 çıktı
Dua edin ne olur bu sefer düşmesin sağlıkla kucağımıza alalım
Allahım isteyen herkese hemencecik nasip etsin benim gibi bekletmesin inş
Değerin çok iyi bence sımsıkı tutunmuş sanaKızlarrrrrrr
Sağlıcakla gelsin ıns canımKızlarrrrrrr
Aaa çok güzel bir haber tebrik ederim canım sıkı sıkı annesine tutunur inşallah bebeğinKızlarrrrrrr
Gözünaydın canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlarrrrrrr
Olumlu dusun ki guzel seyler olsun. Insallah saglikla kucagina alacaksin.Çok çok teşekkür ederim herkese
Çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Doktor kan sulandırıcı verdi. Henüz muayene etmedi telefon ile görüşüyoruz. Randevuları çok kendi ayarlayıp çağıracak. Beklemedeyim
Bugün gittim saçımı kestirdim geçen hafta uçlarını boyamıştım ya kestirdim çok az aralarda sarılık kaldı bayağı kısaldı küt gibi oldu
Insallahhhh canimmmmKızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?