Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kıtlık çıksa ac kalmazsınız pure

bizde evlilik yıldönümü ve doğum günleri dışında kutlama yapmiyoruz para düzeni hepsi seve ne hergun sevgililer günü
Çocukların doğum günlerine çok özen gosteriyoruz ikiside çok seviyor mayısta doğum günleri şimdiden gün sayiyorlar

cok tskkurler evet oyle yapmayı planlıyorum ben de
bizim aslında bırlıktelıgımızın ılk gunuydu 12 şubat hedıyeyı pek onemsemeyız ama mutlaka yemege gıderiz bırbırımızle daha ck vakıt gecırırz

izne ne zaman ayrılıyorsun csnim
28 Şubat'ta okul işini kapatmayı düşünüyorum Mart ayından 2 haftam kalıyor onda da rapor almayı düşünüyorum şuanda bile zorlaniyorum merdivenleri çıkamıyorum 16 saat dersim var ama okula gidip gelmesi bile çok yoruyor beni evim yakın değil okula

Kızlarrrrrrr
Adet olmadım beta hcg 263 çıktı
Dua edin ne olur bu sefer düşmesin sağlıkla kucağımıza alalım
Allahım isteyen herkese hemencecik nasip etsin benim gibi bekletmesin inş
Aaaa şahane bir haber hayırlı uğurlu olsun

Kızlarrrrrrr
Adet olmadım beta hcg 263 çıktı
Dua edin ne olur bu sefer düşmesin sağlıkla kucağımıza alalım
Allahım isteyen herkese hemencecik nasip etsin benim gibi bekletmesin inş
Aaa çok güzel bir haber tebrik ederim canım sıkı sıkı annesine tutunur inşallah bebeğin

Çok çok teşekkür ederim herkese
Çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Doktor kan sulandırıcı verdi. Henüz muayene etmedi telefon ile görüşüyoruz. Randevuları çok kendi ayarlayıp çağıracak. Beklemedeyim
Bugün gittim saçımı kestirdim geçen hafta uçlarını boyamıştım ya kestirdim çok az aralarda sarılık kaldı bayağı kısaldı küt gibi oldu

Sabah kahvaltı için 2 ekmek aldık . Eşim işe gitti maaşları basacak giderken arkadaşı marketten birşey siparişi verdi sinir oluyorum ya . Onunda arabası var oda gelirken alır niye sipariş veriyorsa . Dünde eşim Yanlarında görevli askere eczaneden ilaç aldı dedim ki allah aşkına tugayda revir yok mu sürekli birşeyler alıyoruz . Paraları al zaten maaşa kadar az kaldı dedim . Yürüyüşe gittim dönüşte kuaföre uğradım 3 tl verdim . Birkaç markete girdim fiyat araştırması için deterjan alacağım bakındım biraz . A101den 2 müşteri zeytinyağı almıyorlardı onlarınkini ben aldım sızma 2 şişe 30 tl ödedim 3 lt daha almam lazım. Üzerimde bi üşüme var battaniye altındayım midem bulanıyor biraz

Olumlu dusun ki guzel seyler olsun. Insallah saglikla kucagina alacaksin.
Ben de kendime Igne yapabiliyorum Artik:) Ptesi is basliyor Ignemi gunduz saatleri diye baslamistik Ilk. Zamanini kaydirmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…