Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlarrrrrrr
Adet olmadım beta hcg 263 çıktı
Dua edin ne olur bu sefer düşmesin sağlıkla kucağımıza alalım
Allahım isteyen herkese hemencecik nasip etsin benim gibi bekletmesin inş
Tebrikler 263 iyi bi rakam, doktora gittin mi kaç haftalık oldugunu tahmin ediyorsun? Rabbim kucagına almayı nasip etsin inş

Tebrikler 263 iyi bi rakam, doktora gittin mi kaç haftalık oldugunu tahmin ediyorsun? Rabbim kucagına almayı nasip etsin inş
Teşekkürler cnm adetim 1 gün gecikti kanımda pıhtılaşma var daha önce düşüğüm olmuştu. Doktor telefon ile bilgi verdi kan sulandırıcı ecopirin başladım bugün. Doktor çağıracak öyle gidecez muayene edecek. Tecrübesizim bilmiyorum hiç .

Olumlu dusun ki guzel seyler olsun. Insallah saglikla kucagina alacaksin.
Ben de kendime Igne yapabiliyorum Artik:) Ptesi is basliyor Ignemi gunduz saatleri diye baslamistik Ilk. Zamanini kaydirmak istemedim.
Ben aksam 10-11 gibi yapıyordum iğneleri, aynen işyerine taşımayayım diye. Birden kaydırma zaten pozitifi gorur görmez doktoruna sor hergun 1-2saat kaydırarak gece evde oldugun vakitlere alabilirsin.

Anne olanlar anne olacaklara yardım edebilir mi?
E bebek de indirimler var
Telsiz
Elektrikli göğüs pompası süt için
Meme ucu çıkarıcı
Meme ucu başlığı
Göğüs pedi
Bebek popo silme pamukları
Bebek arabaları
Araba koltukları
Emzirme yastıkları vs
Ne marka aldınız ya da hangileri gerekli ?
Dolar artarsa daha da artar fiyatları diye düşünüyorum
Fikir verebilir misiniz?
Daha doktor onayı almadım tabiki erken benim için ama lazım olur

Hayırlı olsun canım hergun aynı saatlerde yapmaya calış iğneni, bide bi kesiğin falan olursa iğne kullandıgın aklında olsunki daha acil mudahale etmeye calış. Doktorun cagırmazsa sayet 2gum sonra bi kan daha ver bence 2gunde bir yaklasık 2kat artıyor değer. Saglıksızsa değer dusuyor biliyorsundur zaten. Çok sevindim senin adına bekletti mi minik sizi çok

11 ay sonra oldu canım ama 3 senedir düzensiz bir çalışma vardı. Adam akıllı 11 ay sonra oldu. Daha iğne vermedi hap verdi iğneye ne zaman geçer bilmiyorum ablama hemen iğne vermişti doktoru. İlk adetten 1 gün önce baktırdım 161 çıktı 2 gün sonra da 263 çıktı

Sut sagma icin profesyonel makineler var Madela/medala gibi bir marka karistiriyor olabilirim. Bunu kiraliyorlarmis. Oto koltugunda da malzemesinden oturu son kullanma tarihi oluyor diye biliyorum. Yine yanlissam duzeltin lutfen. Silme pamuklarinda sadece icerigi su olanlari kullaniyorlar.

Telsizi hala kullanıyoruz çok gerekli birsey bence, paranoyaklık yapmayayım diye goruntulu almadım ben gigaset marka hb dan almıştım. Pamuk e bebekten stok yapmıştım ben neredeyse 6ay bitene kadar ıslak mendil kullanmadım pamuk ve ılık su ile temizledik.
Emzirme yastığı almıştım hiç kullanmadım malum ikiz etkisi pratik olmak gerek:)
Gogus pedi ve kremi lansinoh kullandım, gogus pedi çok işime yaradı.
Meme ucu çıkarıcı falan kullanmadım ama süt sagma makinası herseyim oldu diyebilirim, süt artırmakta acayip faydalı avent pompalı almıştım.
Bebek koltukları maxicosi idi, arabamız quinny zapp2 idi, hala kullanıyoruz.
Biberın drbrown cam kullandık, gunde enfazla 2sefer, emerse hiç alıştırma.
Aklıma gelenler bunlar, Daha soracagın olursa seve seve cevaplarım.
Buarada indiriö var diye dusunme hepsini tektek internetten arastır ebebek falan bazen cok pahalı oluyor

Ben aksam 10-11 gibi yapıyordum iğneleri, aynen işyerine taşımayayım diye. Birden kaydırma zaten pozitifi gorur görmez doktoruna sor hergun 1-2saat kaydırarak gece evde oldugun vakitlere alabilirsin.
BIz ilk gun tup bebek merkezindeki Hemşirelere yaptirinca ogle saatlerinde oldu o an on goremedik saatleri Aksam yapmayi. Bir de saat Cok onemli degil demisti hemşire. Tabi doktora Ilk gittigimde bunu soracagim. Bi de onceki Ignelerin yapildigi yerlerde minik yumrular olusmus alkollu pamukla biraz ovdum ama hala ele geliyor.

Allah razı olsun ne güzel bildiler bunlar sağılasın çok

Kan sulandırıcı iğne yapıyorsan ilacı yavaş tempoda iğne pompasını yavaş iterek yapıyorsun ablama da yapmıştım ben bir den ilacı boca edince dağılması da zor oluyor masaj yap iğne yerlerine. Eğer hızlı iğne yapmazsan morarmada az oluyor

Aynen dedigin sekilde yavas yavas zerkettim en Cok morarma kendi yaptigim ignede su an

Hayırlı olsun telsix weewel wma600 aldık çok memnunum, hiç cızırtı olmuyor ve çok iyi çekiyor. Bazı telsizlerde cızırtı oluyormuş deneyin.bence meme ucu çıkarıcı falan meme ucunuz olmazsa düşünürsünüz şimdiden gerek yok pozitif olun ıslak mendil, ve bebek pamuğu e bebek markası baby me olabilir hem fiyatı uygun hem de içinde kimyasal yok ıslak mendil de. Pompa lansinosh veya Philips aveNT olabilir aklıma gelenler. Bir de ateş ölçer alın. Aslında kulaktan ölçen sağlıklı ama ilk 6 ay kullanılmıyor dedi doktorum. Bir tane temassız alın rahatça kontrol için ama onlarda hata payı olduğu için ateş yükseldiğini daha doğrusu sonuç için bir tane de koltuk altından ölçen normal termometrelerden. Aslında sadece koltukaltı da yeter ama bebek ona her zman izin vermiyor zor oluyor, aşı zamanları falan temazsızla sık sık kontrol etmek iyi oluyor. Temazsızla ateş ölçer weewel wtn570, memnunum.en iyisi braun ama pahalı..
Ben dıştan okuyorum sizleri ve Biliyormusunuz doğum a giderken bu forumda yazıp hamile olmak isteyenlere de nasip olsun diye içimden geçmiştiniz o yüzden çok mutlu oluyorum sizlerde. İyi haberler geldikçe bir de emzirme yastığı çok işime yaradı ben onsuz emziremeidm ilk zamanlar. E bebekten baby plus un şu yarım daire şeklinde olanlardan almıştım

Yaa evet morarmalar hassaslasmalar oluyor illa ki, daha dur 9ay yapacaksın aslında bacaktan falan da yapılıyormuşta ben hep gobekten yaptım. İlk yapıldıgı saat onemli değil ama sonra 24 saatte bir olması ideal tabi pıhtılaşma düzeyine gore değişebilir. Genetik testle tespit edilmediyse pıhtılaşma boşuna fazla fazla kanı sulandırıyorda olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…