Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bir ara bacak da deneyecem. Bi cesaret geldi nedense
Trombofili paneli taramasi yapildi bende. Factor v leiden Ilene mthfr677 heterozigot. Aslinda mthfr Pihtilasma acisindan onemli degil onun islevi folat metabolizmasinda devreye giriyor. Ancak bu factor v heterozigot da olsa ciddiye aliniyor. Bana Bi De hem oral corasprin hem Igne dedi doktor.

Kız kendisi beni sildi bi de geri ekledi ben kabul ettim çok da önemsemediğim için :)
Eşimin en sevdiği arkadaşı o mutlu olsun bana yeter :)
Gerginlik hoş değil gerçekten insanın beyni yoruluyor.

Progestan çok zoorr inanılmaz baş döndürüyor değil mi ben eşime yaslanarak ağlaya ağlaya yürüyodum yatağa
Allahım mutlu haberler almayı nasip etsin bize :))

Pıhtılasma içi
Ya benim rapora 3sene oldu çok iyi hatırlamıyorum ama sanırım mthfr 677 heterozigot diğer değerler normal düzendeydi. Çünkü ben sadece iğne kullandım, iğneye baslayınca corasprini bırakmıştım. Hani fazla sulandırmakta ani operasyon sırasında kanı durduramama sıkıntısı yasatıyor. Neyse saglıklı sonuç alın inş hepiniz mutlu oluyoruz iyi haberleri duydukca

Aksam icin mercimek corba yaptim ben corba icin sari mercimek kullaniyorum Cok lezzetli geliyor bize siz denediniz mi?
Aksam Kv ler Annemlere caya gececeklermis ben De havuc tarator ve brownie yaptim.
Evet zaman zaman sarıyı kullanıyorum bende ama kırmızıyı daha yogun tuketiyoruz şimdi dusundum sanırım alışkanlıktan annemde oyle yapardı. Mercimek demişken yeşili yapmıyorum birsurede bu hafta menuye alayım

Oğlani banyo yaptirdim. Camasir atacagim birazdan.
Lcw indirim basladi mi kizlar . Oglana gelecek yil icin kislik alacagim.

Eşim 12 de gitti güya erken gelecekti gidiş o gidiş hala yok ne yiyeceğimiz de belli değil ki seçenekler sundum cevap vermedi .

Calismadigim konudan sordun:) sanirim granul kokusuz Sabun kullaniyorlardi
Brn ilk roxy dalan aldıaldım sonra dalin dobra uni baby sıvılar ama trk başlarına yetmiyor bir de renkleri hep soldu desenler silikleşti kaka yemek lekeleri için doğal z. Yağlı sabunla çitiliyorum bişey kalmıyor yıkarken de makşneye deterjanı çok az koyup çift durulamayla yıkatıyorum 30° 600 devir

Eşinin arkadaşı diye eşiyle samimiyet kurmak zorunda değilsin eşimin arkadaşlarıyla ailecek gorustugumuzde güzel vakit geçiririz ama samimi değiliz
Haklısın kurmamalıyım samimiyet
Ama görüştüğümüzde o kadar derin özel sorular sorduki sanki küsen o değil sanki hiçbişey yaşanmamış :)))

Iyi akşamlar kızlar
A Alya_sura88 sağlıklı gebelik geçirmeni diliyorum canım,
Herkesten güzel haberler bekliyoruz inş.
20 günden sonra ilk kez sakince kahvaltı hazırladım hüzünlendim...
Dolapta bolca yemek var olanlardan yedik ,
Yarın için ıspanak aldım yıkadım kuruyor, yumurtalı ıspanak yaparım,
Patates ve tere de aldım 11tl harcadim.
Kullanmadığım 10 kadar bardak, 6 tabak, 4 kase çıkardım evden
Hava kapalı çamaşır zor kuruyor, camlar sürekli kirli, bahçede iş yapılmıyor, el-işi yapasım var

Hala gelen giden yok bende kalktım fesleğenli domates soslu sarımsaklı filan bir makarna sosu yaptım , çorbayı çıkarttım , salata yaptım, masa hazır ben hazırım eşim mesaj yazmış ki aksiyon filmi ayarla gece izleriz diye Survivor vardı tatlımız vardı . Karşı komşum tatlı denemiş banada verdi tadına bakalım diye . Ben hep ona veriyorum hemen tabağımı alıyorum oda aldı

Lafa dalmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…