- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.901
Amin canım isteyenlerin de tez vakitte olsun inşA Alya_sura88 hayırlı olsun canım,Allah sağ salim kucağına aldığının haberini de yazmayi nasip etsin
Daha dün mü ne başka bir sayfada, gebelik haberi almaya ihtiyacım var yazmistim,ben de istiyorum bebekustune çok güzel geldi bu haber
Nedemek canım paylaşım için burdayızAllah razı olsun ne güzel bildiler bunlar sağılasın çok
Bir ara bacak da deneyecem. Bi cesaret geldi nedenseYaa evet morarmalar hassaslasmalar oluyor illa ki, daha dur 9ay yapacaksınaslında bacaktan falan da yapılıyormuşta ben hep gobekten yaptım. İlk yapıldıgı saat onemli değil ama sonra 24 saatte bir olması ideal tabi pıhtılaşma düzeyine gore değişebilir. Genetik testle tespit edilmediyse pıhtılaşma boşuna fazla fazla kanı sulandırıyorda olabilirsiniz
Kız kendisi beni sildi bi de geri ekledi ben kabul ettim çok da önemsemediğim için :)Gunaydın,Efsun64 ne guzel düşünmüşsün, bende gerginlikten hiç hazetmem çok samimi olmama gerek yok ama küslükte sevmiyorum. Sende bence eşin için o çok mutlu olduysa o çiftle asgari ölçüde muhabbeti sürdür, kız ters gidiyorsa sen ozel olarak kızla muhabbeti ilerletme, aile ortamında biraraya gelin sosyal medyada takipçi olmayın
Huyumuz kurusunAynen öyle haklısın biliyorum ama işte bende plan yapmadan asla yaşayamıyorum
Progestan çok zoorr inanılmaz baş döndürüyor değil mi ben eşime yaslanarak ağlaya ağlaya yürüyodum yatağaNe kadar guzel bir mesaj sabah sabah okuyunca bana oyle iyi geldi ki:) hissediyorum Benim De az kaldi o zamanlara :)
Uc gebeligimde de su aya dogsa sunu yapsam soyle olsa diye o kadar Cok kurup durdum ki aklimda. Bana bu surecte yukardakinin en guzel dersi kul kurarmis kadar gulermis oldu. Ama hayaller hayatlar istesu an tek planim sabah aksam progesteronumu ve kan sulandirici ignelerimi sure atlamadan yapmak oluyor
Ya benim rapora 3sene oldu çok iyi hatırlamıyorum ama sanırım mthfr 677 heterozigot diğer değerler normal düzendeydi. Çünkü ben sadece iğne kullandım, iğneye baslayınca corasprini bırakmıştım. Hani fazla sulandırmakta ani operasyon sırasında kanı durduramama sıkıntısı yasatıyor. Neyse saglıklı sonuç alın inş hepiniz mutlu oluyoruz iyi haberleri duydukcaBir ara bacak da deneyecem. Bi cesaret geldi nedense
Trombofili paneli taramasi yapildi bende. Factor v leiden Ilene mthfr677 heterozigot. Aslinda mthfr Pihtilasma acisindan onemli degil onun islevi folat metabolizmasinda devreye giriyor. Ancak bu factor v heterozigot da olsa ciddiye aliniyor. Bana Bi De hem oral corasprin hem Igne dedi doktor.
Evet zaman zaman sarıyı kullanıyorum bende ama kırmızıyı daha yogun tuketiyoruz şimdi dusundum sanırım alışkanlıktan annemde oyle yapardı. Mercimek demişken yeşili yapmıyorum birsurede bu hafta menuye alayımAksam icin mercimek corba yaptim ben corba icin sari mercimek kullaniyorum Cok lezzetli geliyor bize siz denediniz mi?
Aksam Kv ler Annemlere caya gececeklermis ben De havuc tarator ve brownie yaptim.
Ben onu vaginal aliyorum pek oyle yan etkisi olmuyor bende.Progestan çok zoorr inanılmaz baş döndürüyor değil mi ben eşime yaslanarak ağlaya ağlaya yürüyodum yatağa
Allahım mutlu haberler almayı nasip etsin bize :))
Evet canim ben aldim cocuklara baya indirim vardiOğlani banyo yaptirdim. Camasir atacagim birazdan.
Lcw indirim basladi mi kizlar . Oglana gelecek yil icin kislik alacagim.
Brn ilk roxy dalan aldıaldım sonra dalin dobra uni baby sıvılar ama trk başlarına yetmiyor bir de renkleri hep soldu desenler silikleşti kaka yemek lekeleri için doğal z. Yağlı sabunla çitiliyorum bişey kalmıyor yıkarken de makşneye deterjanı çok az koyup çift durulamayla yıkatıyorum 30° 600 devirCalismadigim konudan sordun:) sanirim granul kokusuz Sabun kullaniyorlardi
Haklısın kurmamalıyım samimiyetEşinin arkadaşı diye eşiyle samimiyet kurmak zorunda değilsin eşimin arkadaşlarıyla ailecek gorustugumuzde güzel vakit geçiririz ama samimi değiliz
Ne zamana kadar var biliyo musunEvet canim ben aldim cocuklara baya indirim vardi
Lafa dalmistirHala gelen giden yokbende kalktım fesleğenli domates soslu sarımsaklı filan bir makarna sosu yaptım , çorbayı çıkarttım , salata yaptım, masa hazır ben hazırım eşim mesaj yazmış ki aksiyon filmi ayarla gece izleriz diye Survivor vardı tatlımız vardı . Karşı komşum tatlı denemiş banada verdi tadına bakalım diye . Ben hep ona veriyorum hemen tabağımı alıyorum oda aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?