Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ne zamana kadar var biliyo musun

Pure sobee markasini denedinmi?
Cok uyguna hediyeler aldim 18liraya mont aldim 25 liraya battaniye/ yastik toplaninca inek kafasi oluyor 3 liraya tshirt aldim
Lcw o kdr kaliteyi bozduki fiyati arttirdiki iceri giresim gelmiyor cocuk nasil bilmiyorum

Pure sobee markasini denedinmi?
Cok uyguna hediyeler aldim 18liraya mont aldim 25 liraya battaniye/ yastik toplaninca inek kafasi oluyor 3 liraya tshirt aldim
Lcw o kdr kaliteyi bozduki fiyati arttirdiki iceri giresim gelmiyor cocuk nasil bilmiyorum
Canim lcw nin cocuk urunlerini begeniyorum fiyat konusunda haklisin arttirdilar fiyatlari yetiskin kiyafetlerini cok kaliteli bulmuyorum ama bu seneki bilek boy pantalonlari cok hosuma gitti 2 tane aldim

Canim lcw nin cocuk urunlerini begeniyorum fiyat konusunda haklisin arttirdilar fiyatlari yetiskin kiyafetlerini cok kaliteli bulmuyorum ama bu seneki bilek boy pantalonlari cok hosuma gitti 2 tane aldim

Eski aldiklarim daha iyi durumda ama 2senedir cok bozdular
Sebebide araplara satislar
Biz 2 parca aliyorsak onlar 2 cuval aliyor
Ztn bakin hep pullar parlak kumaslar
Esim otele koliyle cuvalla geliyorlar diyor
Ben lastikli pant kullaniyorum ve cok memnunum toplanti yoksa hep onlarlayim
Gecen alayim dedim 30 tl ye aldigim sey 70 lira olmus cik cik dedim yirtilana kdr giycem elbet ben onu ucuza bulucam
Cocuk urunleride alirdim hediyelik guzel oluyor rahat ve kullanisli ama satis politikalari sinir etti
3 kazak 1 yil dolmadan cop oldu bende artik almiyorum ucuz mal zenginligi oldu bizimki

Lcwdan çocuklar için bazı ürünler alıyorum. Pijama, body, ev giyimi gibi. Gercekten fiyatları gereksiz arttı, indirime girmemiş hiç bir ürününü almam. Bulursam 10tl altına tshirt, 15-20 arasına sweat kazak alıyorum. Genel olarak indirim takip edip hm ve koton kids alıyorum güzel indirimler yakalanırsa lcw sezondan farklı olmuyor, ozellikle hm internet sitesini tavsiye ederim. Zara mango babyden de kabandır ayakkabıdır tarz elbisedir falan onlarl tercih ediyorum

Bizde oturduk esimle sohbet ettik salep yaptim atistirmalik cikardim.

Ev araba baktik arsa baktik. Sadece bakiyoruz. Cok uygun fiyatli denk gelirse aliriz dedik. Krediye fazla bulasmadan.
Nisanda 2700 liralik bi ödemeden kurtulacagiz insallah. Kredi kartimi da sifirlarsam harika olacak.

Buraya sizlere yazmak bile bi heyecanlandiriyor beni.
Arabanin kredisi de bitmis oluyor

Tatilde arsamiza da baktik. Hemen yanimizdaki parsel satista. Metrekaremiz de ayni. Bizim konum daha iyi hatta.alici gibi aradik adami. Adam 120binden 1 lira asagi vermem diyor.
Bizimkininde degeri asagi yukari ortaya cikmis oldu ki cok ucuza almistik biz.

Valla keyfi almistik orayi. Hic oyle yatirim amacli bile dusunmedik. Hatir gönül ısi olmustu. Sebep olan arkadaslardan Allah razi olsun

Cnm bereketli olsun ne kadara almıştınız kaç senesinde merak ettim .
Ben deseydiler yerlerinde köylerde bakıyorum ilerde yerleşmek için

kızlar gece gece yine canım bıseler ıstedi dısardan söyledik
bdie ıslak mendil aldık yenidoğan 24lü unibaby 186dan 134e indi..
temizleme pamuğu aldım 30 lu paket 60ar pamuk ped seklınde 130dan 94e indi o da
zaten alınacaktı 90liralık bi kar olmus oldu dolardan snra ıyıce artacak her sey ck korkuyorum bu ıkı ay ne alırsak kar

Canım ben de baby&me aldım 10 lu paketten 2 tane bir daha alırsan denemeni tavsiye ederim ben oğlumda en çok ondan memnun kaldım en kokusuz olanı o
Bir tane 10 lu hastane çıkışı aldım yüzde 50 indirimli
Mikrobiber bebek yastığı
Yeni doğan 3 ve 6 aylık patikli alt aldım birer tane hepside indirimden 189 tl tuttu

Kızlar yaa geçmişi okumadan yazıyorum kızım ateşleniyor 2 gecedir.. cuma günü 6 ay aşısını olmuştu. Çarşamba sabaha karşı da ateşlenmişti mac 37.7 ölçtük çok ağladı acile gittik kulağı kızarmış orta kulak iltihabı var gazı var dediler lavman yaptık kakasını yaptı gazını attı hemen ateşi düştü uyudu.. küçücük çoğa antibiyotik verdiler büyüklere bile çok nadir veriolar ki ertesi gün asm ye gittim hemşiremşz neden lavmana izin verdin o daha küçücük bebek dedi drumuz bu kızın bişeyi yok kulağı iyi dedi etrafa neşe saçıyordu orda. Antibiyotiği sakın verme dediler cuma da aşısını yaptırmadan önce tekrar baktırdım yine bişeysi yok dediler.
Kime güvenicem ne yapıcam bilmiyorum.
Şuanda bu ateşlenmeleri aşıdan mi iltihaptan mı dişten mi bilemiyorum...
Gündüz iyi akşam huysuz gece ateşleniyor iki gündür. Ateş düşürücü veriorum dirençli değil düşüyor.
Bazen neden anne oldum ben bu hastalıkların üstesindrn gelebilecek birisi değilim çocuk bakmak çok büyük ağır sorumluluk ben bunun üstesinden nasl gelicem zaten hastayım tutuluyorum ben başkalarına ihtiyaç duyuyorum çocuğuma nasl bakıcam diyorum... Sonra saçmalama şükür et 3 sene sonra bebeğin oldu değerini bil diyorum...

Dün kafamız dağılsın diye komşuya gittim orda kzım huysuzlandı benim bileğim tutuldu diye komşu ablam ilgilendi ninni açtı telefondan ninnin sözlerinden duygulandım öyle ağladım ki uzun zamandır böyle içimi çekerek ağlamamıştım...

Ninnide etkilendiğim yerler

Sabahları uyanınca
Beni okşar severdin.
Dedi ben sevemiyorum ama sabahları ellerim acıyor diye düşündüm.

Beni al kollarına
Kucağında okşa beni
Ninniler söyle bana...

Dedi kollarıma alıp kızımın istediği an istediği kadar sevip okşayamıyorum dedim başladım ağlamaya...

Dün çok kötüydüm psikolojimi toparlayamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…