- 11 Mart 2013
- 33.690
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.081
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.921
Yok ya maaş basıyor az kaldı ya hazır olması lazımLafa dalmistir
Marta kadar olur ondan ondan sonrada zaten defolu yada satilmayan bedenler urunler kaliyor simdi tam zamani marttan sonra yazliklari getiriyorlarNe zamana kadar var biliyo musun
Ne zamana kadar var biliyo musun
Canim lcw nin cocuk urunlerini begeniyorum fiyat konusunda haklisin arttirdilar fiyatlari yetiskin kiyafetlerini cok kaliteli bulmuyorum ama bu seneki bilek boy pantalonlari cok hosuma gitti 2 tane aldimPure sobee markasini denedinmi?
Cok uyguna hediyeler aldim 18liraya mont aldim 25 liraya battaniye/ yastik toplaninca inek kafasi oluyor 3 liraya tshirt aldim
Lcw o kdr kaliteyi bozduki fiyati arttirdiki iceri giresim gelmiyor cocuk nasil bilmiyorum
Canim lcw nin cocuk urunlerini begeniyorum fiyat konusunda haklisin arttirdilar fiyatlari yetiskin kiyafetlerini cok kaliteli bulmuyorum ama bu seneki bilek boy pantalonlari cok hosuma gitti 2 tane aldim
Cnm bereketli olsun ne kadara almıştınız kaç senesinde merak ettim .Tatilde arsamiza da baktik. Hemen yanimizdaki parsel satista. Metrekaremiz de ayni. Bizim konum daha iyi hatta.alici gibi aradik adami. Adam 120binden 1 lira asagi vermem diyor.
Bizimkininde degeri asagi yukari ortaya cikmis olduki cok ucuza almistik biz.
Valla keyfi almistik orayi. Hic oyle yatirim amacli bile dusunmedik. Hatir gönül ısi olmustu. Sebep olan arkadaslardan Allah razi olsun
Ya yogurtsuz 2gunu zor geçiriyorum ben onda da 1gun mutlaka yogurt çorbası oluyor, çocuklu evde yogurt en aranan seylerdenBulasik mak calistirdim. Camasir var onu da yarin hallederim insallah.
Yarina menum hazir.
Sütcu gelmedi bugun yaaayogurtsuz 1 hafta olacak offf
21 bine mal olmustu canim. Cok olmadi alaliCnm bereketli olsun ne kadara almıştınız kaç senesinde merak ettim .
Ben deseydiler yerlerinde köylerde bakıyorum ilerde yerleşmek için
Bizde de yogurt Cok gidiyor 5 lt pastorize aliyorum Hepsini De yogurt yapiyorum ortalama 1 haftada bitiriyoruz biz.Ya yogurtsuz 2gunu zor geçiriyorum ben onda da 1gun mutlaka yogurt çorbası oluyor, çocuklu evde yogurt en aranan seylerden
Ay masallah Cok karli bir yatirim olmus pure. Keske oyle bir sey bize De denk gelse ama iyi bakmak lazim sanirim.21 bine mal olmustu canim. Cok olmadi alali
Canım ben de baby&me aldım 10 lu paketten 2 tane bir daha alırsan denemeni tavsiye ederim ben oğlumda en çok ondan memnun kaldım en kokusuz olanı okızlar gece gece yine canım bıseler ıstedi dısardan söyledik
bdie ıslak mendil aldık yenidoğan 24lü unibaby 186dan 134e indi..
temizleme pamuğu aldım 30 lu paket 60ar pamuk ped seklınde 130dan 94e indi o da
zaten alınacaktı 90liralık bi kar olmus oldu dolardan snra ıyıce artacak her sey ck korkuyorum bu ıkı ay ne alırsak kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?