Bugün ne aldin kaç tl harcadin

saglikci olan varmiydi kizlar elimi vileda sopasi ile kestim 2 parmak arasi hizli kaniyordu tampon yaptim sonra disk pamuk ile medicasol surdum acile gitmem istemiyorum esimi aradim baticon sargi bezi alcak ama metal ya korkuyorum
Çok geçmiş olsn şimdi naslsın

Kızlarrrrrrr
Adet olmadım beta hcg 263 çıktı
Dua edin ne olur bu sefer düşmesin sağlıkla kucağımıza alalım
Allahım isteyen herkese hemencecik nasip etsin benim gibi bekletmesin inş
aaaaaaa ne kadar güzel bir habeeer çok sevindim çoook :))
İnşallah sağlıkla kucağınıza alır huzurla büyütürsünüz

Telsiz almadım facetimedan bakıyorum gerekli olduğunda

Pompa lansinoh tekli elektrikli aldm sonra medela s le başlayan bimodel buldm birkaç kere sağdm beğenmedim sonra medela mini buldım en güçlü oydu

Göğüs pedi aldm kullanmak nasip olmadı

Popo zilme mendili aldım ama sleepy yendoğan ıslak havlu kullandım

Emzirme yastığı olarak herhangi bir kırlent iş görüyor almadım

Bebek arabamı yeni aldm e bebek jhonson snopy
Ama en sevdiğim bebek arabası chicconun eski bi modeli.
Tecrğbelerime göre travel sistem alıp evde bebeği onda uyutmak onda gezdirmek en güzeli zaten öneriyolardı ama param yoktu alamadm daha yeni alabildim araba. Evde arabulaa gezdirmek büyük kolaylıkmış alt değiştirme malzemelerini de arabanın sepetinde tutuyorum her zman elimin altında oluyor.

Efsun64 öncslikld geçmiş oldun pdikolojik olsrsk zayıf bir anındasın sanırım bi gayret toparlanmaya calış olur mu, hepimizin kotu yetemediği zamanları oluyor, kendini suçlama, elimizden gelenin en iyisini yspmsya calışıyoruz.bebiş daha çok kuçuk. Ateşi için evet antibiyotik çok zararlı ama bebeklerde orta kuşak ihtihabı çok tehlikeli bir durum, ateşi dirençli değil dusuyor diye düşünme onemli olan ateşin neden çıktığı. Baska bir doktora daha goturmeni tavsiye ederim aile hekimlerininçocuk konusumda ihtisaslarının oldugunu sanmıyorum hem için rahat etmiş olur. Orta kulak konusunu dikkate al

Günaydın
Kiziminda gazi vardı aksam 8 de yatan çocuk 12 ye doğru zorla uyudu hala bitmedi şu gaz 5 aylık olacak
Halici hala gelip halıları almadı pazartesi salı hava güneşli görünüyor arayacağım gelmezse başka yıkama çağıracağım az bi isim kaldı halıların gitmesini bekliyorum

Efsun64 eğer bebek gerçekten orta kulak iltihabı ise antibiyotik vermesi gayet normal canım . Normal yetişkinler bile antibiyotiksiz asla atlatamazken bebeğinde atlatamaz . Asm bebek konusunda iyi değil bence çocuk doktoru baksa daha iyi olur . Eğer kulak yüzünden ateşi varsa çocuğa şuan işkence ediliyor . Benim Asm deki doktorum mesela bana ne ilaç verse asla düzenlemiyorum. 2 kere bu sene faranjit geçirdim ve hayatımın en ağır rahatsızlıklarıydı . Faranjitte bademcik olmadığı için direk ciğerime iniyor ve öksürük başlıyor . Doktora diyorum ki reçeteyi yazmış bitirmiş öksürük ile ilgili birşey yok y ile başlayan ilaç evde var öksürük için diyorum iyi iç diyor ya beni delirtti değiştireceğim doktoru . Birde bizim tugayda eşimin çalıştığı personellerden birinin eşiydi kadın adamı malum olaylardan görevden aldılar kadın devam ediyor .

Cnm bilgi için teşekkürler bebek kışa denk geliyor diye arabayı ben de almayayım diyorum . Bebeğin yediği helal giydiği haram . İnş uygun fiyata hallolur her şeyimiz.
Sana da bebeğine de şifa diliyorum hasta olmasın anne ve bebekler hiç. Lütfen kendini bırakma hepsi bir sınav .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…