- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.941
Çok geçmiş olsn şimdi naslsınsaglikci olan varmiydi kizlar elimi vileda sopasi ile kestim 2 parmak arasi hizli kaniyordu tampon yaptim sonra disk pamuk ile medicasol surdum acile gitmem istemiyorum esimi aradim baticon sargi bezi alcak ama metal ya korkuyorum
Çoook geçmiş olsunRica ederim. Bende bi defa banyonun camina elimi gecirmistim...sag el orta parmak yarildi gitti ama ne kanadi.. poliklinige gittik durduramayinca neyse durdurdular sardilar falan.. hala sizlar orasi..
Evet yaa 3 lüymüş almadım benSenin paylaştığın eski fotoda 6 li bu katalog da 3 lu o zaman pek uygun degil
Havuç koyunca pırasa yemeği ni böreğe koymuşsun gibi oluyorTesekkurler canim. Ekran resmini aldim tarifinin. Pekmez koymasam olur mu acaba.
Birde pirasali borekte pirasanin heryerini mi kullaniyorsun
Benim gordugum tarifte havuc da rendeliyordu
Kızlarrrrrrr
Adet olmadım beta hcg 263 çıktı
Dua edin ne olur bu sefer düşmesin sağlıkla kucağımıza alalım
Allahım isteyen herkese hemencecik nasip etsin benim gibi bekletmesin inş
Telsiz almadım facetimedan bakıyorum gerekli olduğundaAnne olanlar anne olacaklara yardım edebilir mi?
E bebek de indirimler var
Telsiz
Elektrikli göğüs pompası süt için
Meme ucu çıkarıcı
Meme ucu başlığı
Göğüs pedi
Bebek popo silme pamukları
Bebek arabaları
Araba koltukları
Emzirme yastıkları vs
Ne marka aldınız ya da hangileri gerekli ?
Dolar artarsa daha da artar fiyatları diye düşünüyorum
Fikir verebilir misiniz?
Daha doktor onayı almadım tabiki erken benim için ama lazım olur
Denemek istiyorum ama pahalı geliyor :)Aksam icin mercimek corba yaptim ben corba icin sari mercimek kullaniyorum Cok lezzetli geliyor bize siz denediniz mi?
Aksam Kv ler Annemlere caya gececeklermis ben De havuc tarator ve brownie yaptim.
Tesekkurler canim.Ay masallah Cok karli bir yatirim olmus pure. Keske oyle bir sey bize De denk gelse ama iyi bakmak lazim sanirim.
Sende mi bir ay kalacakmış günaydınGünaydın kızlar bu perşembe günü annemle ananem geliyo bir ay kalacakmış ananem
Evet bende duyunca ufak çaplı bi şok geçirdimSende mi bir ay kalacakmış günaydın
Evet hatırlıyorum sanki bir arsa alımınızı. Bereketli olsun canım .21 bine mal olmustu canim. Cok olmadi alali
Özür dilerim ama ne yapacak acaba 1 ay . Valla misafir 1 haftadan sonra sıkılıyor ya ben şahsen öyleyim.Evet bende duyunca ufak çaplı bi şok geçirdim
Cnm bilgi için teşekkürler bebek kışa denk geliyor diye arabayı ben de almayayım diyorum . Bebeğin yediği helal giydiği haram . İnş uygun fiyata hallolur her şeyimiz.Telsiz almadım facetimedan bakıyorum gerekli olduğunda
Pompa lansinoh tekli elektrikli aldm sonra medela s le başlayan bimodel buldm birkaç kere sağdm beğenmedim sonra medela mini buldım en güçlü oydu
Göğüs pedi aldm kullanmak nasip olmadı
Popo zilme mendili aldım ama sleepy yendoğan ıslak havlu kullandım
Emzirme yastığı olarak herhangi bir kırlent iş görüyor almadım
Bebek arabamı yeni aldm e bebek jhonson snopy
Ama en sevdiğim bebek arabası chicconun eski bi modeli.
Tecrğbelerime göre travel sistem alıp evde bebeği onda uyutmak onda gezdirmek en güzeli zaten öneriyolardı ama param yoktu alamadm daha yeni alabildim araba. Evde arabulaa gezdirmek büyük kolaylıkmış alt değiştirme malzemelerini de arabanın sepetinde tutuyorum her zman elimin altında oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?