- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.961
Bende öyleyim canim ben gitsem başkasında hayatta 1 ay kalamam anneme de açıkça soyledim nasi kalacak neden diye o da size zorluk olacaksa gelmeyelim dedi öyle deyince de bisey diyemedim tabiÖzür dilerim ama ne yapacak acaba 1 ay . Valla misafir 1 haftadan sonra sıkılıyor ya ben şahsen öyleyim.
Ay çok kötü olmuş bence ya . Allah yardımcın olsunBende öyleyim canim ben gitsem başkasında hayatta 1 ay kalamam anneme de açıkça soyledim nasi kalacak neden diye o da size zorluk olacaksa gelmeyelim dedi öyle deyince de bisey diyemedim tabi
Sağol canımAy çok kötü olmuş bence ya . Allah yardımcın olsun
Bizde avm yapalim diyoruz canim. Lcw cocuk icin birseyler alacagim. Gelecek yil anaokuluna baslicak insallah.Günaydın herkesleretopik arkadaşlarım birikim kardeşlerim ne kadar da güzel bir gün dün eşim 17:30 da mesaj attı 2 saat sonra geleceğim diye bende bir elma yedim . Size yemin ederim 00:05 te eve geldi ha geldi gelecek diye diye aç oturdum sayesinde . Gece 12 de çorba salata soslu makarna yedik oda birşey yememişti eşime diyorum ki dur bana dokunma sanki oruç açmış gibi oldum yeni uyandık bugün menüm hazır . Avm ye gideceğiz ayrıca çarşıya gezme yeme içme günü en sevdiğim maaşa kadar çok az paramız kaldı
Cok degil mi canim ya. Endiselenmekte haklisin.Evet bende duyunca ufak çaplı bi şok geçirdim
Evin De uygunsa basinin ustune yeri var. Tabi kendi o kadar sure dusunduyse sikilmam diyordur. Anannen genc mi kac yasinda? Bence bu bir aylik gelisini firsata cevirebilirsin biraz gezin yiyin icin. Buzluk icin manti yapabilirsiniz sulu kofte kofteleri yuvarlayabilirsiniz biraz hamur isi yapip stoklayabilirsinBende öyleyim canim ben gitsem başkasında hayatta 1 ay kalamam anneme de açıkça soyledim nasi kalacak neden diye o da size zorluk olacaksa gelmeyelim dedi öyle deyince de bisey diyemedim tabi
Çok uzun bi süre canım. Eşime diyorum o büyütme bisey olmaz nolacak diyo :)Cok degil mi canim ya. Endiselenmekte haklisin.
Ama sonucta yaşli. Yani evde sıkıldım vs demez. Eskilerden iki sohbet edersiniz. Tv izler. Sevdigi özlediği yemekler varsa yaparsin.
Çok yaşlı degil canım ama öyle şeyleri yapmayı bilmez biliyomusun 7 tane kizi var çünkü mutfaktan elini kolunu kesmiş:)) ya tabi başımızın üstünde yeri 4 yıllık evliyim ilk defa geliyo zaten. Dogru söylüyosun canimEvin De uygunsa basinin ustune yeri var. Tabi kendi o kadar sure dusunduyse sikilmam diyordur. Anannen genc mi kac yasinda? Bence bu bir aylik gelisini firsata cevirebilirsin biraz gezin yiyin icin. Buzluk icin manti yapabilirsiniz sulu kofte kofteleri yuvarlayabilirsiniz biraz hamur isi yapip stoklayabilirsin
Teşekkür ederim toparlanamıyorum şu aralarEfsun64 öncslikld geçmiş oldun pdikolojik olsrsk zayıf bir anındasın sanırım bi gayret toparlanmaya calış olur mu, hepimizin kotu yetemediği zamanları oluyor, kendini suçlama, elimizden gelenin en iyisini yspmsya calışıyoruz.bebiş daha çok kuçuk. Ateşi için evet antibiyotik çok zararlı ama bebeklerde orta kuşak ihtihabı çok tehlikeli bir durum, ateşi dirençli değil dusuyor diye düşünme onemli olan ateşin neden çıktığı. Baska bir doktora daha goturmeni tavsiye ederim aile hekimlerininçocuk konusumda ihtisaslarının oldugunu sanmıyorum hem için rahat etmiş olur. Orta kulak konusunu dikkate al
Ne kadar güzel ben alışamıyorumGunaydin herkese
Vücud alißmis erken uyanmaya
Kulağını oynamıyor sadece uykusu grldiğinde hep tutardı zaten yani tam tutma değil yanağyla kulağının arasına düşünür gibi elini koyuyor uykusu gelip de mama yediriyorsakEfsun64 eğer bebek gerçekten orta kulak iltihabı ise antibiyotik vermesi gayet normal canım . Normal yetişkinler bile antibiyotiksiz asla atlatamazken bebeğinde atlatamaz . Asm bebek konusunda iyi değil bence çocuk doktoru baksa daha iyi olur . Eğer kulak yüzünden ateşi varsa çocuğa şuan işkence ediliyor . Benim Asm deki doktorum mesela bana ne ilaç verse asla düzenlemiyorum. 2 kere bu sene faranjit geçirdim ve hayatımın en ağır rahatsızlıklarıydı . Faranjitte bademcik olmadığı için direk ciğerime iniyor ve öksürük başlıyor . Doktora diyorum ki reçeteyi yazmış bitirmiş öksürük ile ilgili birşey yok y ile başlayan ilaç evde var öksürük için diyorum iyi iç diyor ya beni delirtti değiştireceğim doktoru . Birde bizim tugayda eşimin çalıştığı personellerden birinin eşiydi kadın adamı malum olaylardan görevden aldılar kadın devam ediyor .
Teşekkğr ederim canım. İşte ağrım varken düşğncelerimi olumlulaştıramıyorum geçince olumlu düşğnebiliyorum maalesefCnm bilgi için teşekkürler bebek kışa denk geliyor diye arabayı ben de almayayım diyorum . Bebeğin yediği helal giydiği haram . İnş uygun fiyata hallolur her şeyimiz.
Sana da bebeğine de şifa diliyorum hasta olmasın anne ve bebekler hiç. Lütfen kendini bırakma hepsi bir sınav .
Kulağını sadece uykusu geldiğinde oynuyor genel hali neşeli canımEfsun64 bende bilemedim ikiside hakli olabilir bence 3. Dr a gotur ates neden oldu acaba kulagi agriyorm ustune yatabiliyormu bsy fark ettinmi? Lavman faydadan cok zarar getiren bsy ama orta kulakta riskli
Elim su.an iyi iyilesmeye dondu
Bende lcw ye bakacağım purecim sevdiğim bir komşum Doğum yaptı ona doğduya gitmek için hediye alacağız . Burada zaten başka çocuk mağazası yok ne yazıkki . Migros’tan da kasap alışverişi yapacağız .Eşimin bu ay sigarası çabuk bitti kardeşimde mi içti ne çözemedik . Sigarayı önden alacağız bu ay için . Ordu evinde deterjan fiyatı bakacağım stok için . A101 de sek yoğurt var onu alacağım zeytinyağını alabilmek için .Normalde organikçiden alıyordum da zeytinyağı almak için lazımBizde avm yapalim diyoruz canim. Lcw cocuk icin birseyler alacagim. Gelecek yil anaokuluna baslicak insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?