Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zaten normalde gece acile gittiğimiz zaman çocuk hastahanesine gönderiyorlar görümcemin oğlundan filan biliyorum çocuk doktoru şart

Sizin yediğinizden yer canım özel bir çaban olmaz böyle uzun olunca alışıyor da insan gidince üzülüyor

Teşekkür ederim toparlanamıyorum şu aralar
Çocuk dr gidicez randevu aldık genrl bi kontrol edilmesi gerek 6 ay kontrolu :)
Geçmiş olsun antibiyotik ile ilgili geçenlerde haber okudum maalesef kotu olmuş devlet hastaneleri ilgilenmiyor maalesef iyi bir çocuk doktoru olan özel hastaneye goturebilirsin

Çocukları yıkadım ben duş aldim
Esim salata yapıyor köfte yoğuracağım acıktık tursu ayran tamamdır yeter cocuklarinda pudingi var bugün tatlı yapmam ilk kez harcamasiz bir gün geçirdik

Kizlarrr
Disari ciktikk
193 lira mazot aldik.
220 lira oglana kiyafet( 3 kazak ,1 sweat ,2 penye alt, 1kadife pantolon,2kot,1 bere,3lüeldiven,11adet corap) valla guzel indirim yakaladim.

Bogazini cok seven kocam dil baligi ve kalamar aldi. Kilosu dil baligi 70 kalamar 90 lira migrosta. Ikisi 107 lira tuttu. 155 de alkollu aldi.
Raki balik yapacacak .
Cikolatalarda indirim vardi. 2 tane milka beyaz cikolata aldim. Cocostar severim aldim. Camasir suyu ve birkac ivir zivir daha aldim. Kedi kopek mamalarinda yuzde 50 indirim vardi. 2 paket aldim kedilere verecegim. Mahallede tatlis tatlis dolasiyorlar.
Migrosta 312 lira gitti.
Bir de stand tanitim urunu vardi et döner. 10.95. 2 Paket aldik tadi guzelddi. Tucecim bazen iskender yapiyor.benimde aklimda kalmis alayim yapayim dedim.
Sevgililer gunu indirmi vardi garnier kremlerde vs. Tiklim tiklim doluydu. Ben almadim.
720 lira harcamis olduk.

Dönüste araba baktik. Volvo ve kia vardi yol uzerinde. Cok guzel ama parayi suan icin baglamak istemiyoruz. Yurtdisi parasi bi kosede duruyor.

A Alya_sura88 Hadi hayirli olsun canim insallah degerin kat kat artar saglicakla kucagina almak nasip olur
Haftasonu bitiverdi keske haftaicleri de boyle hizli gecse :)) dun avm gittik organize isler izledik sinemada. bugun temizlikle gecti. menude yayla corbasi, fasulye kurutma kavurmasi var.
sirkencubin ne alemdesin canim az kaldi heyecan var mi heyecan

De facto alisvrris yapanlara indirimli sinema bileti veriyordi. Ama vaktimiz yoktu. Ayirca oglan yanimizdaydi.
Nasildi film

Ben aldım ateş ölçer indirimli 28tl idi. Kol altı na konulan.bilgilerin için ayrıca teşekkür ederim cnm

De facto alisvrris yapanlara indirimli sinema bileti veriyordi. Ama vaktimiz yoktu. Ayirca oglan yanimizdaydi.
Nasildi film
Valla canim birinciyi de sinemada izlemistim cem yilmaz falan sanki biraz daha eglence katmisti gibi ama bu sefer kivanc yikmiş gecirmis rolunun hakkini vermis resmen. Yine de cok gulduj cok eglendik genel olarak begendim cok :)
zaten vizyonda gidilebilecek en guzel film

Bugun misafirlerim geldi misafir gibi degilde 1.5 saat ugradilar hazirligim vardi yedik ictik ugurladim guzel oldu. Cuma gunu aklima gelen bugun basima geldi bana habersiz is yapmak haram bi kez daha anladim
pure hazel bende migrosa ugramaliyim bugun cok usendim ara ara kedi kopekler icin mama alirdim esimle de basladik artik aylik butce kalemi olmustu icimiz rahat etmiyor heleki cok soguklarda ne yapsinlar brz bakayim burda belediyenin kaplari da var yuvalar var oralarada koyuyorum

Bugun nasil oldu anlamadim deterjan kagit stogumu gorduler ay cok komikti
Nasil anlatayim simdi ama sesimi cikarmadim

Mama indirimleri gercekten guzeldi.

Ben stoklari gorenlere diyorum ki yazdan fazla fazla almistik. Esim goreve gitmeden once aldik ben yorulmamayim zor durumda kalmayayim diye.

Disarda yemedik .iyiki yapmisim yemegimi .gelince hemen yedik.
Esim birazdan masasini kurar
Bu tarz zevklerini de evde yapiyor artik. Onceden disarda yapardik. Pahaliya patlardi.
Tesislerde de hosuma gitmiyor
Illa sevmedigim insanlar cikiyor karsima
Purecim afiyet olsun İskender’in bende genelde öyle yapıyorum . Pide alıyoruz onu küp küp doğrarım biraz tereyağı atar onu ısıtırım tavada. Sonra döneri de tavaya atar ona da az tereyağı ile ısıtırım. Tereyağı ile de salçalı sos yaparım . Biraz da sebze közlerim çeri , biber , soğan. Servis yaparım yanına yoğurt koyarım ve çokta güzel olur o tabağı dışarıda en az 30 tl ye yeriz normalde. Migrosta el vücut losyonu gibi ürünlerde indirim vardı. Ama alamadım hem kalabalıktı hemde maaşa az kaldı bizimde artık son paralar lazım olur kesin dedim . Dünya kadınlar günü indirimine bakacağım bakalım. Migros’ta antrikotta indirim vardı bizde kasaptan değil oradan aldık 4 parça 2 kişiye çok güzel servis yaptım döküm tavamı denedik mutfak Ocakbaşına döndü ama olsun şahane oldu

Mama indirimleri gercekten guzeldi.

Ben stoklari gorenlere diyorum ki yazdan fazla fazla almistik. Esim goreve gitmeden once aldik ben yorulmamayim zor durumda kalmayayim diye.

Biliyolardi ztn ama bi sok oldular yani
Bizdede durum ayni, evde bsy lazim olsa her an markete kosamam
Bende ayarliyorum
Kagit stogu ztn sart neyse ucuz atlattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…