Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tesekkur ederim bılgıler için canım elımden geldıgınce hep gereklıleri aldım ve ındırım takıp ettim planlı gıttım canım ck sukur gereksız bıse almadım gıbı gelıyor artk kullanınca gorecegız ınsAllah
sagolsun ananesı babannesı halasıda alıyolar hep

Kızlar duş jeli almam lazım duru kullanıyordum en son 500 ml 8 küsüre aşmıştım Gimsa dan Uşak a göre uygundu geçen sene mayıstı sanırım....
Bugün gezindim 18,5 20 tl yaa alınacak gibi değil...
Sizin uygun gördüğünğz bi yer bi marka var mı

Geçmiş olsun antibiyotik ile ilgili geçenlerde haber okudum maalesef kotu olmuş devlet hastaneleri ilgilenmiyor maalesef iyi bir çocuk doktoru olan özel hastaneye goturebilirsin
Özel hastaneye param yok ki bi sarılık testine 172 tl vermiştik giriş 35 tl idi

Güle güle giysin :))

Mamalar için Allah razı olsun :))

Gratiste ve migrosta iki tane palmolive dus jeli 22 tl idi
Gratiste bir alana bir bedava istedigini seciyorsun
Migrosta ikili ambalaj seklinde

Son düzenleme:
Dün arkadaşla pogaca kek yaptık paylaştık bugünde temızlık yaptım nevresımleri degıstırip yıkadım.Erişte portakal sulu kerevız tarhana çorba yaptım 2gun yeriz.13ünde kart kesilecek yuregım agZimda bekliyorum 6-7bin gelir diyorum inş az gelirMontım çok güzel ama ayakkabı ile rahat edemedim iade edecegım yarın arazı görevim olmazsa öğle arası Boyner’e giderım iade edip avm de birseyler yerim dedim ama bakalım kısmet.İş yerıne yurtiçi kargo yakın en kötü ona verırım 525tl iade olacak dedi bayan

Sen harcamayı filan boşver moralin nasıl ondan haber ver canımmm. Alıştın mı
Tam alşıyorız izne geliyor hop sar basa çok zor ya evde iş güç haftaiçi mesai pek kafaya takacak vakıt bulamıyorum ama gece yatağa girince çok zor oluyor yokluğu dolabını acıyorum kokusu geliyor burnuma banyoda desen diş fırçası Allah kalıcı ayrılık vermesın sabredıyoruz ama çok zor cokkkk

hayırlısıyla su gibi geçsin zaman ve sağlıkla kavuşun hemencecik

A Alya_sura88 canım hayırlısıyla çifter çifter katlansın değerlerin ve tamamına erdirsin Rabbim

Bütün anne adaylarının ve anne olmak isteyenlerin gönlüne göre olsun inşAllah geçmişi okudum yavaş yavaş ancak yetişebildim. Bebeğimi ben de çok bekledim, ne zordur iyi bilirim ama şu da bir gerçek; gayret ve tevekkül bizden taktir Allahtan

Seni öyle iyi anlıyorum ki . Bazen geçmişte yaşadıklarımız aklıma geliyor . Yeni evliydik daha 2 aylık filan burada kimsemiz yok şırnağa göreve gittiler bestler derelere sende çok iyi bilirsin orayı. Tam 25 gün kabus gibiydi evden burnumu dışarı çıkartmadım öyle çok ağladım ki . O görevde bir personel sıcak temasta yaralandı . Eşimden değil haberlerden duydum . Görev uzadı ben ağlıyorum görümcem aradı konuşurken dedi ki sen askerle evlendin bilmiyor muydun böyle olacağını . O öyle söyleyince daha çok zoruma gitmişti . Sonra hemen ardına afrin meselesi çıktı 1 ay evde oturamadık ha gittiler ha gidiyorlar derken. Çok tatsızdı sonra zaten gittiler bende evi ağlaya ağlaya kapattım 24 saat otobüs yolculuğu yapıp annelerin yanına döndüm 6 ay yorganın altından çıkmadım . Sadece hataya banyo için çıkıyorlardı o ara hataya gidip geliyordum . Ordu evinde yer yoktu otelde kalıyorduk 1.5 gün sabaha karşı gidiyordu ben otel odasında ağla ağla hastalanıyordum . O ara tazminat yoktu afrin tazminatı yatmıyordu . Cebimizde düzgün para yok altın bozdurduk filan of offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…