Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün kv kp ve eşimin kardeşleri geldi. Dün şehirdışı görevden döndüm ve bugün misafir de üzerine gelince çok yoruldum.

Şimdi oturdum yerime aslında çokça ütüm var ama sanırım hafta içine kalacak.

Ben de maaşla birlikte, kızıma indirimden seneye için pijama, çorap filan almalıyım okula başlayacak inşAllah, sağlıkla olsun. Biraz tedirginim piyasalardan, bu tarz şeyleri indirimde almak çok farkettiriyor. Mont bluz tarzı şeyler kb kızından geliyor eltim ayırıyor sağolsun ama kreş için yedek gerekecek gibi.

ah canım, çok iyi hatırlıyorum. Geçti bitti çok şükür. Her şey tamam da askerle evlendin biliyordun demek nedir ya, ne yapalım taş mı kesilelim?

Benim eşim asker değil ben de bir dönem yol bekledim, eşim yurtdışında çalışıyordu. bana da kendiniz istediniz diyorlardı. kimseye zararın olmadan sessiz sessiz üzülmek de lüks, onda bile bedel ödeyeceğiz illa :) Bir de kendi ailen dese bir derece diyeceğim, eşinin kız kardeşi söyleyen de.

Ya aynen öyle içimden öyle laflar saydım ki anlatamam sana . Olay şöyle gelişti ben evdeyim eşim görevde ve 5 saat filan olmuş hiç haber alamamıştım o gün . Sonra arka arkaya babam kardeşim filan aradılar ben bi şaşırdım ne oluyor gibisinden . Meğer haberlere çatışma olayı ve yaralı asker haberi düşmüş ben o ara görmemişim. Babamlarda eşim mi diye kontrol için beni aramışlar aslından bunu sonradan fark ettim . Haberi gördüm ağlıyorum kanepede yatmışım görümcem de aramış öyle boş boş konuştu kapattı. Sonra aile grubunda konuşulurken 20 gündür yok dedim kadın şoka girdi gerçekten mi diye . Sanki yalan söylüyoruz. Şimdi kocası bedelliye gidecek ona üzülüyor düşün. 2. Çocuğu yapmıyormuş ki kocası bedelliye gidecek diye . Eşim afrindeyken 1 hafta kv evinde kaldım . Eşim o ara izine gelip gitmişti aynı okyonusun dediği gibi alışıyorsun sonra geri gidiyor öyle oldum . Ağlıyorum camın kenarında kv bana çocuğunuz olmuyorsa seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok dedi . Düşün halimi Temmuz’da evlendim eşim sürekli uzun görevlere ardından afrin gitti 6 aydır yok ki afrin bir savaştı çok kötüydü . Annesi tutmuş bana doktor diyor

Heyecan var Evet biz de organize islere gittik bugun. Aslinda esim guzel bir film olmadigi surece (imdb puani yuksek olan) turk filmlerine gitmez aevmez pek. Tam da Tup Bebek surecinde iyi oldu girdigimiz Cok Gulduk guven kiracla kendimizi bagdastirdigimiz anlar oldu acaba biz de ilerde boyle diyecek miyiz dedik

yaa evet sanayi tupu, ikizlerini yemesi muhabbetleri cok hostu :))) ben de aynisini dusundum valla
iyi yapmissin kafan dagilmistir biraz diyecem de bu muhabbetler aklina getirmis

Çok haklısın inş canım çok amin ))))))

İyi geceler kızlar bugün harcamasız geçti dün pazarda 32 tl harcadı eşim cuma günüde misafirliğe gittil oraya 20 tl ye bişeyler aldım öyle geçti bakalım bu ay geçseydi hayırlısıyla

Ne insanlar var yarabbim halden anlamayan....

Gunaydin kizlar.
Haftsonunu harcamasiz gecirenleri ve Haftaici butce planlamasini tutturanlari tebrik edeeim.
Gecen hafta iyi gittim ama dün güzel indirimlerle guzel seyller aldim icim rahat.

Bu hafta maas haftasi . Maasa son 3 gun.
Bende pek nakit kalmadi. Dikkatli harcayarak maasi bekleyecegim.

Dunden kalma kuru fasulye var. Yanina pilav yapacagim. Salata tursu.
Yarin icinde bamya pisireyim diyorum. Tabiki esime ayri pisirmek lazim sebze yemiyor

Günaydın günaydın ne kadar güzel birgün böyle eşimi yolcu ettim yatağa geri girdim üzerinde üşüme var saat erken bu saatte hiç birşey yapılmıyor cumadan Cuma’ya şeklinde haftalık bütçe oluşturdum gelir gider hesapladım . İnşallah sıkışmadan güzel birikimli bir ay olsun lütfen. 2 ayda 2 kere yatılı misafir ağırladığımız ve hem tatil alıp hemde geçen ay altın aldığımız için zor geçti ya neyse geçtiğini Ümit ediyorum . Bu ay mtv , az miktarda giyim alışverişi olacak geri kalan fatura mutfak ve birikim şeklinde gidiyor Birazda deterjan alacağım bakalım

Şimdi baktım 2 tl mi ne faiz koymuş sanırım

merhaba bayanlar sizlerden bir ricam olacak,

ev alma düşüncesiyle biriktirmiş olup şuan tl olarak 22 bin tl nakitimiz var. hala biriktirmeye devam ediyoruz. Allah kısmet ederse , evler ve kredilerin çok yüksek olduğu için bekliyoruz birikim yapıyoruz sadece .

paranın tl de durmasından rahatsızım değeri düşüyor diye. eşimle anlaştık gidip fiziki altın alacağız. ama soru şu ki hangi altından almalıyım işçiliksiz bilezik mi , yarım mı tam mı yoksa çeyrek mi çok kararsızım. sizi takip ediyorum maşallah böyle konularda çok bilgilisiniz.

fikir amaçlı tavsiyelerde bulunur musunz bilinçsizce yanlış birşey yapmak istemiyorum. arkadaşa , akrabaya sormak istemiyorum açıkcası birikimimizi duymalarını istemedğim için . cevaplarınızı bekliyorum hanımlar :)

nezer159 merhaba hosgeldin, bilezik falan gibi ziynet eşyası şeklinde alma. Çeyrek yada tam fark etmez hangisi uygun olursa onu al. Arada bozdurmam gerekirse birazını ceyrek alabilirsin. Bu arada guvenli saklama alanın var mı, artık dedektörle giriyorlar kasa falan patlatıyorlar biliyorsundur zaten, hayırlı olsun birikimlerin

canım pek bir bilgim yok ama aynı sebeple aynı sekılde fızıkı bırıkım yapmaya calısıyorum. Ben bir kısmını ceyrek bır kızmını yarım bır kısmını tam. gremse vs alacagım, htta belkı ıscılıksız bır bılezıkte alırm

cevabın için çok teşekkür ederim. tavsiyelerine dikkat edeceğim . evet güvenli alanım var şirketimizin kasasında saklıyorum baayağı büyük zırhlı bir kasa ve 2 tane güvenlik görevlimiz var. tabi ki en önce Allaha emanet. tanıdık bir kuyumcumuz var bugün onunla görüşüp gidip alacağım inşAllah

anladım canım, tanış kuyumcumuz var gidip alacağım 3 5 indirim yapacağını söyledi imalatçısı oldugu için. hiç yoktan iyidir. ben tlnin hepsini tam altın olarak yapmayı düşünüyordum . ama dediğin gibi karma da yapılabilir. zaten yarım ve çeyreklerim var önceden almıştım gerek olursa onları kullanırım bunlara ev alana kadar dokunmak istemiyorum. allah hepimizin parasına bereket versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…