Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tam çeyrek cumhuriyet yarım gibi al . Bilezik alman anlamsız

Büyük kızım da pek hatırlamıyorum bu şekilde bir durum. İpek daha sarışın, beyaz tenli bir bebek, sanırım ondan kaynaklanıyor ama rahatsız edici yahu
Bende olsam rahatsız olurdum çevrede herkes hasta zaten el kadar çocuğa hastalık bulaştıracaklar

Yanaklarını çok sıkıştırdılar. Epey tahriş oldu yüzü Bir de gelip “Kucağıma alabilir miyim” dedi bir kadın Niye yahu niye yani
Tövbe tövbe ya ne yapacak acaba çocuğu kucağına alıp . Tükürüklü ağızları ile öpecekler yavrum yazık ya sinir oldum

Tam çeyrek cumhuriyet yarım gibi al . Bilezik alman anlamsız
bende şu ana kadar senin gibi dşündüm fakat az önce kuyukmcuyla konuştum adama güvenim tam burma bilezik al diyor asla zarar etmezsin kar edersin , işçiliksiz fdiyor. tam veya cumhuriyet altını satarken kuyumcular kar eder düşük fiyata alır ama burma öyle degil diyor çok kararsızım

oturacağız kiradayız şuan , arabamzda var belki duruma göre onu da satarız diyorum.

şu sıralar 3+1 evler ama full + full 300 civarı tabi kredi faizi hariç
Bende tatilde baktim. Dedigim gibi 3+1 full az katli gayet hos evler vardi. 300 350 gibi.
Biz en az 5 yil daha tayinci oldugumuz icin oturacagimiz evi alamiyoruz. Kira geliri olan yatirimlik evimiz var sadece.
Bahceli mustakil bir ev yaptiralim diyoruz.
Ya kendi arsamiza yaptiririz yada tekrar arsa alip. Tekrar arsa almak cok pahali olacak ama..
Bakalim zaman ne gosterecek bizim icin. Allah saglik huzur uzun omur versin.
Kafamiz karisik

Kızımın arkadaşlarının anneleriyle bir anda çeyrek gününde bulmuştuk kendimi:) O gün yarın başlıyor. Kuralar çekildi, Nisan ayı bende. Evdeki fiziki altınları bozup kredileri kapatmıştım. Şimdi Nisan ayında 10 çeyrek gelecek.

İşimin devam kararı netleşince kızın okul taksitleri gene benim üstüme kaldı tabi:) Eşime o zaman sen de maaaşından düzenli altın alacaksın dedim, kabul etti. Bütçesini bir revize etsin bakalım, ayın 15’inden 15’ine altın alıp gelsin, diğer çeyrekler ile birlikte muhafaza ederiz.

İşini kaybetmenin ucundan döndüğüm için bu yıl ekstra birikime ağırlık vereceğiz.

Burmada da cüzzi miktar kar edecek adam hiç etmiyor değil ki . Onun içinde ben geçen Mayıs 5 bilezik almıştım birikim için aman birde hevesle aldık anlatamam . Benim kendimin zaten 8 bileziğim ve başka ziynetlerim vardı . Onları saklamak çok zor olmuştu açıkcası . Tam çeyrek yarım hepsi ufacık şeyler bir şekilde sığıyor ama bilezik kasama biraz fazla gelmişti . Şimdi sen baya alacaksın birikim için .

Ben başkasının çocuğunu hep uzaktan sevdiğim için çok garipsiyorum bu durumu.
Bende aman maşallah ne tatlıymış derim . Çocuk çok yakınımsa o zaman eline dokunurum asla öpmem insanların çocuğunu . Benim olsun kimseyede öptürmem o kesin

Bende aman maşallah ne tatlıymış derim . Çocuk çok yakınımsa o zaman eline dokunurum asla öpmem insanların çocuğunu . Benim olsun kimseyede öptürmem o kesin
Öpmelerini engelleyemiyorsun çünkü sana soran olmuyor pek:)) O yüzden hiç kendini şartlama öptürmem diye. Özellikle aileye birşey denmiyor kırılıyorlar hemen.

Bana da bi kuyumcu bilezik al isciliksiz duz bilezik demisti bi zamanlar.
Iyice arastirmak lazim
Kaca satiyorlar kactan aliyorlar vs
Bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim

Öpmelerini engelleyemiyorsun çünkü sana soran olmuyor pek:)) O yüzden hiç kendini şartlama öptürmem diye. Özellikle aileye birşey denmiyor kırılıyorlar hemen.
Doğru ya aileye ne denir ki bak öpmeyin desen alınır millet

Bana da bi kuyumcu bilezik al isciliksiz duz bilezik demisti bi zamanlar.
Iyice arastirmak lazim
Kaca satiyorlar kactan aliyorlar vs
Bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim
Örnek vereyim sana 22 ayar işçiliksiz bir bilezik alırken aynı çeyrekte olduğu gibii alış satış fiyatı var . Adam oradan bakıyor sana satacak ya gramı diyelim ki 200 tl tartıyor 20 gram geldi 4000 tl diyor . Sen bozdurmaya gittin o zaman da yine fiyatta bakıyor 190 tl diyelim 190x20 =3800 tl diyor . Benim bildiğim bu yönde purecim ben bozdururken de alırkende aynen böyle yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…