- 11 Mart 2013
- 33.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.101
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.061
Tam çeyrek cumhuriyet yarım gibi al . Bilezik alman anlamsızmerhaba bayanlar sizlerden bir ricam olacak,
ev alma düşüncesiyle biriktirmiş olup şuan tl olarak 22 bin tl nakitimiz var. hala biriktirmeye devam ediyoruz. Allah kısmet ederse , evler ve kredilerin çok yüksek olduğu için bekliyoruz birikim yapıyoruz sadece .
paranın tl de durmasından rahatsızım değeri düşüyor diye. eşimle anlaştık gidip fiziki altın alacağız. ama soru şu ki hangi altından almalıyım işçiliksiz bilezik mi , yarım mı tam mı yoksa çeyrek mi çok kararsızım. sizi takip ediyorum maşallah böyle konularda çok bilgilisiniz.
fikir amaçlı tavsiyelerde bulunur musunz bilinçsizce yanlış birşey yapmak istemiyorum. arkadaşa , akrabaya sormak istemiyorum açıkcası birikimimizi duymalarını istemedğim için . cevaplarınızı bekliyorum hanımlar :)
Büyük kızım da pek hatırlamıyorum bu şekilde bir durum. İpek daha sarışın, beyaz tenli bir bebek, sanırım ondan kaynaklanıyor ama rahatsız edici yahuBenim oğlis de masallah .saclar tarz oldugu icin albenisi fazla
Bende olsam rahatsız olurdum çevrede herkes hasta zaten el kadar çocuğa hastalık bulaştıracaklarBüyük kızım da pek hatırlamıyorum bu şekilde bir durum. İpek daha sarışın, beyaz tenli bir bebek, sanırım ondan kaynaklanıyor ama rahatsız edici yahu
Yanaklarını çok sıkıştırdılar. Epey tahriş oldu yüzüBende olsam rahatsız olurdum çevrede herkes hasta zaten el kadar çocuğa hastalık bulaştıracaklar
oturacağız kiradayız şuan , arabamzda var belki duruma göre onu da satarız diyorum.Masallah takilarla iyi bir meblag.
Alacaginiz ev yatirim mi yoksa oturacak misiniz. Fiyatlar ne kadar
Yanaklarını çok sıkıştırdılar. Epey tahriş oldu yüzüBir de gelip “Kucağıma alabilir miyim” dedi bir kadın Niye yahu niye yani
bende şu ana kadar senin gibi dşündüm fakat az önce kuyukmcuyla konuştum adama güvenim tam burma bilezik al diyor asla zarar etmezsin kar edersin , işçiliksiz fdiyor. tam veya cumhuriyet altını satarken kuyumcular kar eder düşük fiyata alır ama burma öyle degil diyor çok kararsızımTam çeyrek cumhuriyet yarım gibi al . Bilezik alman anlamsız
benim 6 adet lazerli kalın var takamıyorumm gözleri kolumda oluyor herkesin nazar ediyorlar net.Aslinda bilezik alip takmak lazim da hirsizlar kolumuzla beraber götürür valla
peki bilezikgi kibrit çöpü mü yoksa burma mı alıyorsunrica ederim kendimde param varsa hep bilezık yada tam altın alıyorum
ben ajda model alıyorum onlar bellı olmuoAslinda bilezik alip takmak lazim da hirsizlar kolumuzla beraber götürür valla
Bende tatilde baktim. Dedigim gibi 3+1 full az katli gayet hos evler vardi. 300 350 gibi.oturacağız kiradayız şuan , arabamzda var belki duruma göre onu da satarız diyorum.
şu sıralar 3+1 evler ama full + full 300 civarı tabi kredi faizi hariç
Burmada da cüzzi miktar kar edecek adam hiç etmiyor değil ki . Onun içinde ben geçen Mayıs 5 bilezik almıştım birikim için aman birde hevesle aldık anlatamam . Benim kendimin zaten 8 bileziğim ve başka ziynetlerim vardı . Onları saklamak çok zor olmuştu açıkcası . Tam çeyrek yarım hepsi ufacık şeyler bir şekilde sığıyor ama bilezik kasama biraz fazla gelmişti . Şimdi sen baya alacaksın birikim için .bende şu ana kadar senin gibi dşündüm fakat az önce kuyukmcuyla konuştum adama güvenim tam burma bilezik al diyor asla zarar etmezsin kar edersin , işçiliksiz fdiyor. tam veya cumhuriyet altını satarken kuyumcular kar eder düşük fiyata alır ama burma öyle degil diyor çok kararsızım
Ben başkasının çocuğunu hep uzaktan sevdiğim için çok garipsiyorum bu durumu.Tövbe tövbe ya ne yapacak acaba çocuğu kucağına alıp . Tükürüklü ağızları ile öpecekler yavrum yazık ya sinir oldum
Bende aman maşallah ne tatlıymış derim . Çocuk çok yakınımsa o zaman eline dokunurum asla öpmem insanların çocuğunu . Benim olsun kimseyede öptürmem o kesinBen başkasının çocuğunu hep uzaktan sevdiğim için çok garipsiyorum bu durumu.
Öpmelerini engelleyemiyorsun çünkü sana soran olmuyor pek:)) O yüzden hiç kendini şartlama öptürmem diye. Özellikle aileye birşey denmiyor kırılıyorlar hemen.Bende aman maşallah ne tatlıymış derim . Çocuk çok yakınımsa o zaman eline dokunurum asla öpmem insanların çocuğunu . Benim olsun kimseyede öptürmem o kesin
Doğru ya aileye ne denir ki bakÖpmelerini engelleyemiyorsun çünkü sana soran olmuyor pek:)) O yüzden hiç kendini şartlama öptürmem diye. Özellikle aileye birşey denmiyor kırılıyorlar hemen.
Örnek vereyim sana 22 ayar işçiliksiz bir bilezik alırken aynı çeyrekte olduğu gibii alış satış fiyatı var . Adam oradan bakıyor sana satacak ya gramı diyelim ki 200 tl tartıyor 20 gram geldi 4000 tl diyor . Sen bozdurmaya gittin o zaman da yine fiyatta bakıyor 190 tl diyelim 190x20 =3800 tl diyor . Benim bildiğim bu yönde purecim ben bozdururken de alırkende aynen böyle yapıldıBana da bi kuyumcu bilezik al isciliksiz duz bilezik demisti bi zamanlar.
Iyice arastirmak lazim
Kaca satiyorlar kactan aliyorlar vs
Bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?